ANONYMA KOMMENTARER = DELETE - CHECK!

Hejsan! Vill ännu en jävla gång påminna folk som läser min blogg, av vilken anledning ni än läser den, att kommentarer som är anonyma och som jag uppfattar som stötande mot mig eller någon av mina nära blir raderade och publiceras inte eftersom jag först måste godkänna en kommentar innan den publiceras på bloggen. Den enda som ser era patetiska och omogna kommentarer är ni själva, och jag :) Och jag tar inte åt mig av varken skitsnack, falska påståenden, hot eller trakasserier av något slag, så ni vinner absolut inget på att göra dumma, onödiga och obetydliga kommentarer på min blogg. Vill ni göra sånt kan jag rekommendera Kissies.se, hon publicerar mer än gärna sådana kommentarer! Puss hej, glad tjej! :)


Gör mig en stor tjänst, och skjut er själva i huvudet! Tack på förhand! :)

HAPPYFACE? SADFACE?

"Keep telling myself that it's not worth it, I already know I don't deserve it, but if it's from you I don't mind hurting, this is my perfect nightmare, so when will I wake up and scream no way?" Perfect nightmare - Shontelle

Vad vet jag egentligen? Vad vet jag om mina egna känslor, ifall jag verkligen känner det jag känner? Walking in Memphis - "But do I really feel the way I feel?" Typ så ja! Kanske har jag trängt bort mina verkliga känslor, för att de är för jobbiga att handskas med, och ersatt dem med skratt och lycka? För när jag tänker tillbaka känns det inte möjligt att jag kan ha gått igenom det jag faktiskt gick igenom utan att vara särskilt påverkad av det längre ... Därför har jag en känsla av att de riktiga känslorna finns där inne någonstans, undantryckta och gömda för att jag ska slippa känna dem, och slippa handskas med dem. I sånna fall får det vara så, och nåde dem om de kommer fram någon gång när jag tror att jag kommit över allt ordentligt, och överraskar mig med den grova smärtan jag borde känna nu!

Big fake smile, baby!

KÖRKORT = LÄTTARE SAGT ÄN GJORT!

"I may not be brave or strong or smart, but somewhere in my secret heart, I know, love will find a way. Anywhere I go, I'm home, if you are there beside me. Like dark, turning into day, somehow we'll come through, now that I've found you, love will find a way." Disney's The Lion King II

Jag vet, Disneynörd as always. Vet ni vad? Det är minsann inte lätt att ta körkort, den idiot som någonsin påstått det kan ta sig i brasan! Det är fantamej det svåraste jag gjort! Jag backade runt samma jävla hörn säkert 25 gånger igår med mamma för att träna mig inför körlektionen idag, och jag klarade det galant minst fem gånger, men tror ni det gick en enda gång idag med körskolans bil eller?! NEJ! Jag ville bara gråta och berätta att jag klarade det igår! Sen har vi ju teorin också som inte är sådär jättekul ... Har precis pluggat färdigt psykologifrågorna med Hanni, hon ska bara jobba nu och sen kommer hon tillbaka så ska vi kolla på Pokémon! :D För längesedan man såg de filmerna, så det ska vi gotta oss med :) Men innan det blir aktuellt måste jag bli i alla fall halvfärdig med det satans filosofiarbetet ... Sucks! Har funderat lite, och jag är sugen på att sätta i töjning igen ... Men jag vet inte om jag ska göra det för det gör ju så jävla ont! Har fått många kommentarer om att jag verkligen passar i det, att det är min stil och så vidare, men jag vet ändå inte. Ååh, behöver hjälp! :) Förresten, jag har inte festat på skitlänge och det stör mig! Sist jag var på fest var när Vanessa och Frederika hade fest i Rydöbruk och det var ju ett tag sen ... Därför lägger jag upp lite festbilder nu, både asgamla, gamla och hyffsat nya! Enjoy! :)












STRIP ME

"Take what you want, steal my pride, build me up or cut me down to size, shut me out, but I'll just scream, I'm only one voice in a million, but you ain't taking that from me, oh, oh no, you ain't taking that from me." Strip me - Natasha Bedingfield

Mysig låt att lyssna på sådär när man åker buss och inte har något annat för sig. Har precis kommit hem från skolan för att fördriva min femtimmarshåla, jättekul! Så nu sitter jag i sängen i mjukis och kollar på Lejonkungen, mamma har köpt den på DVD/Bluray till mig, hihi. Bästa Disneyfilmen ever! Ska nog ta och äta något snart, typ pannkakor! Mumma! :)

Love it!

FREE CONDOMS!

Hejsan allihopa! Haft en bra start på veckan? Det har jag haft! Har haft en bra och rolig dag i skolan och det är precis sånna här dagar som får mig att tänka "snart är skolan slut forever!" med sorg i sinnet. Hur kul det än känns att vi snart ska ta studenten efter att ha gått i skolan i princip hela våra liv, så känns det sorgligt på något sätt, för vi kommer aldrig kunna komma tillbaka hit, "skolan" kommer föralltid bara att vara ett avslutat kapitel i våra liv efter studenten. Då kommer jag minnas dagar som denna, jag och Natha ställde upp på en sex- tävling och fick gratis kondomer, Rasmus och Philip satt och försökte dra in dem genom näsan och ut igenom munnen på lektionen och lyckades, jag och Hanni satt och kollade klipp på Youtube på psykologin och skrattade åt lärarens dumma kommentarer till sig själv. Jag kommer sakna det helt enkelt! Nu ska jag nog ta och plugga lite teori, har körlektion på onsdag och hade i läxa att lära mig vägmärkena, de enda jag kan är typ stopp och på huvudled  ... Wish me luck! :)

Sorry duuudes, har inte tagit nya bilder på ett tag och jag har inga andra
småintressanta bilder att lägga upp än mina egobilder, så ni får nöja er
med gamla sådana tills jag skaffat mig orken till att ta nya. Puss!

LICKY LICKY, YUM YUM

"You know you really wanna, hey, wanna taste my, woohoo, you know you wanna get a peak wanna see my, woohoo,
you know you wanna put your lips where my hips are, woohoo, kiss on my, woohoo, all over my, woohoo. All the boys think it's cake when they taste my, woohoo, you don't even need a plate, just your face, ha! Woohoo! Licky licky, yum yum, what a great guy! Woohoo! Now kiss on my, woohoo, all over my, woohoo, k-kiss on my, woohoo, all over my, woohoo, k-kiss on my, woohoo, all over my, woohoo!" Woohoo - Christina Aguilera ft. Nicki Minaj

Lite halvgammal låt, men skön att lyssna på till exempel när man fixar sig! Hade en riktigt bra kväll igår, trodde bara det skulle bli jag och Catherine på Robert's och sen dra hem med 23.40- bussen eller något, men sen råkade vi stöta på Valon och Abbe och då blev det runt överallt i stan, träffa massa galet folk för att sedan avsluta kvällen med massa dans inne på Robert's, tänka sig va? Kom hem vid halv tre någon gång och mötte en full Evelina sötnos på bussen, alltid lika kul att se hennes försök med att spela nykter som brukar funka i högst en minut innan hon börjar skratta åt något, du är för skön du! Hade en bra kväll i alla fall och det hoppas jag att ni också hade :) Nu har jag precis vaknat efter en god natts sömn och ska hoppa in i duschen och sedan plugga, så får vi se vad denna dagen har att erbjuda. Ska i alla fall på bio med familjen ikväll, Bridesmades blir det. Har hört att den är jättebra, så ser fram emot att se den! :)


En väldigt suddig bild på mig och Valon från igår. Sorry, jag har ju faktiskt
bara en iPhone 3 ... Men snart är det födelsedag och julafton! Hoppasss!

OM HIMLEN FINNS ÄR DU FÖRLORAD

En fråga, har ni någonsin gått förbi en person som ni en gång hade en djup och speciell relation till, men som nu är totalförstörd, och känt att ni vill skratta av lycka för att ni känner i hela kroppen att ni är den större och bättre personen av er? Ni som känt det vet att den känslan är kunglig, och till er som inte har känt det säger jag: Sätt fart med att skaffa en sådan situation, för det är grymt! Det är inte jag som kommer hamna utanför systemet vid 30 års ålder med för många barn med för många olika partners för att kunna räkna, det är inte jag som inte kommer kunna försörja mig själv och min familj, och det är inte jag som kommer må psykiskt kasst i resten av mitt liv. Det är inte jag, men det är du! Och det känns förjävla bra, för vad du än säger och vad du än tror så är det jag som har vunnit!

Finns det något bättre än duschen efter ett hårt gympass? Svar: NEJ! Sitter här med blött hår och handduk i sängen och bloggar, hur mysigt som helst! Ska snart plugga lite och sen blir det fix inför kvällen. Inte riktigt bestämt vad som ska göras ännu, men det jag vet är att jag ska in till stan runt tio och möta Catherine för en kul kväll, vad som än händer! Jaja, hejdå nu, jag måste faktiskt plugga för jag ska ju som sagt få ett awesome liv! :)


PARA FUCKING NORMAL ÄCKEL ACTIVITY 2!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Jag har gjort det igen, vilket jävla dumbass jag är! Jag har ännu än gång kollat på en skräckfilm jag redan från början visste att jag skulle ångra efteråt! Helvetes jävla skit. Det är Mattias fel, han fick mig att gå med på att kolla på Paranormal Activity 2! När jag såg ettan sov jag jämte pappa i tre veckor och är fortfarande rädd ibland ... Helvetes skit, jag orkar inte med mig själv ibland asså. KOLLA INTE PÅ DEN GOTT FOLK, INTE OM NI VILL KUNNA SOVA PÅ NÄTTERNA I ALLA FALL! Lyssna på ett gott råd från en som vet, som tyvärr inte följde det själv ... Har precis pluggat italienska och nu ska jag försöka somna innan resten av huset går och lägger sig. Wish me luck!

DON'T WATCH IT!

ÄR DET NÅGOT FEL?

Är det något fel på mig, eller är det okej att bli upprörd så att man skriker och gråter, på grund av en småsak? Är det okej att bli så förbannad att man inte vet vart man ska ta vägen, på grund av en småsak? Är det okej att ösa ur sig alla hemskheter man någonsin velat säga över en person, på grund av en småsak? Och vad är småsaker egentligen? Är det en småsak när en full random- kille lägger armen om en och säger "Tjena bruden, festar du hårt ikväll eller?" Är det en småsak när någon i skolan lägger en kommentar som sänker ditt självförtroende i botten och krossar hela din värdighet? Är det en småsak när en person du hatar, lägger en helt vanlig kommentar som får dig att gå i taket, just för att det är den personen? Välkommen till min värld gott folk, där raseri, aggression och temperament styr!

Har haft en helt vanlig dag i skolan, förutom att två lektioner blev inställda så att jag slutade klockan elva, yay! Har precis kommit hem och ringt runt till alla jobb jag sökt, men har inte direkt fått något svar från någon av dem ändå, så lönt .. Nu blir det att snabbt slänga i sig något att äta och fixa till sig lite, för sen bär det av hem till Mattias på lite fika och prat! Trevligt värre.

Philip och Julia hade lite kul med mitt ben på hålan. Otroligt vackert!

SEX, AGGRESSION OCH ... AVOKADO?

Hej alla glada människor som nyss kollat på idol precis som jag! Åååååh är inte han Tony eller vad han heter snyggsomfangemigijulklapp? Joooo det är han! Gjorde ett inlägg på Facebook innan att sex och aggressioner är det enda som driver mig i livet, och det tycker säkert jättemånga stämmer bra in på mig, ha ha ha, så roliga ni är! Skrev inte det för att det stämmer, även fast det med aggression kanske stämmer lite grann, utan för att jag och Hanni tyckte det lät så kul idag på psykologilektionen. Så, där har ni anledningen till det roliga inlägget.

Som vissa kanske vet fyller jag 18 den 22/11 och det är ju ungefär två månader kvar och jag sa precis till mamma att jag önskar mig en viss jättefin mössa som kostar 400 ... Hon bitchblickade mig och svarade: "Du, vi betalar din student och ditt körkort, du kommer få typ en avokado och en clementin, de går ju ändå åt här i huset på grund av dig ..." Trevlig mamma man har, eller hur? Hennes mördarblick är definitvt inte att leka med kan jag tala om! Nu ska jag kolla House med henne, vågar ju inte göra annat .... och sen ska jag plugga! Ha det så mysigt folket, puss.

Hello gorgeous, definitivt min favorit i årets Idol!


WHAT GOES UP MUST COME DOWN

Jag stör mig verkligen på folk som lever uppe bland moln, jag ser verkligen ingen mening med det. Visst, det är klart att det är okej att drömma lite då och då, men de som inte gör annat än drömmer och låter drömmarna ta över verkligheten och det som verkligen händer gör bara sig själva en otjänst. För det kommer en dag då de tvingas ner på marken igen, till exempel av en obehaglig händelse som får dem att vakna upp, ett wake up call liksom. Så, what goes up must come down.

Här sitter jag i mjukisbyxor och morgonrock i min soffa, snart slut på min vanliga tisdagshåla på fem timmar! Ska ta bussen tillbaka till skolan om 20 minuter och ha en sista lektion, sen blir det jobb tills ikväll, ser inte fram emot det, men ska få lön så jag försöker tagga till mig själv så gott det går. Näe, nu måste jag nog fixa till mig lite eftersom jag har sovit i typ två timmar. Puss! :)


Jag vet att jag är lite efter för dessa är ganska gamla nu,
men jag vill verkligen verkligen verkligen ha dem! Såååå
snygga! Så snälla tomten, ge mig dem i julklapp! Och
snälla ... vem det nu är som bestämmer över vad man
ska få i födelsedagspresent, jag fyller faktiskt 18!

YOU CAN LOOK BUT YOU CAN'T TOUCH IT

Hej alla! Är det bara jag som är dum i huvudet eller brukar ni också sitta och fantisera när ni lyssnar på musik? Alltså, om en låt handlar om t.ex. någon kärlekssituation brukar jag typ fanisera ihop att det händer mig, fast med människor jag känner. Känns typ helt vrickat att erkänna att jag gör det, men jag tror ändå det är bra att dagdrömma lite och komma bort från verkligheten! För i sin egen fantasi kan livet faktiskt bli precis som man vill. Snyggingen du inte ens vet namnet på kan plötsligt komma fram till dig och säga "Jag vill ha dig här och nu!" och bitchen du hatar kan plötsligt bli misshandlad av dig som blivit mästare på att slåss. Jag älskar att fly från verkligheten, det är avslappnande på något sätt. Ni borde prova det! Har haft en helt vanlig dag, skola, plugg och en promenad men Julia, inget speciellt. Imorgon blir det jobb och det ser jag verkligen inte fram emot, så nu ska jag lägga mig och somna till 2½ men. Puss!

JAG SÄGER SOM DET ÄR

Jag lever inte det perfekta och lyckliga livet, jag skrattar inte tjugofyra timmar om dygnet, det är inte sant att jag aldrig gråter. Jag har minnen, jag har känslor, jag har mina sorger. Det gäller att se förbi mitt leende, igenom mina murar och över mitt försvar. För jag kan se någonting och önska att jag vore blind, jag kan höra något och önska att jag vore döv och jag kan få reda på något och önska att jag inte existerade. Ibland gråter jag mig själv till sömns, vissa dagar går jag runt med headsetet och lever i min egna lilla värld och ibland önskar jag att jag hade tillräckligt med mod för att be alla som någonsin sårat mig att dra åt helvete. Jag ser, jag hör, jag tänker och jag får reda på saker dagligen, saker som skulle få vem som helst att lägga sig platt på marken och dö. Men inte jag, för jag klistrar på mitt big fake smile, skrattar och vänder det obehagliga ryggen. Jag klarar mig, jag överlever. Det jobbiga är ibland när det kommer ikapp mig, när jag inte kan låtsas längre, när jag måste lägga mig i fosterställning och gråta ut min smärta. Men vet ni vad? Till och med då överlever jag, för jag är den starkaste ni någonsin kommer att möta.

Precis som så många andra gånger såg jag nyss något som fick mitt hjärta att sjunka ner i magen på mig, som fick min puls att öka något otroligt och som fick mina ögon att börja svida. Jag fick en känsla av saknad, av längtan och av rädsla. Saknad, för att ja, jag saknar det. Längtan, för att jag längtar efter det som varit bra. Rädsla, för att jag blir rädd för känslan av saknad och längtan, för jag vill inte sakna och jag vill inte längta, för det finns inget att sakna och det finns inget att längta efter. Jag vet det, och den vetskapen gör mig stark på min väg bort ifrån allt. Jag vänder inte om.

Jag är tusen gånger starkare, klokare och vackrare än du. Jag är vacker
för att jag är den jag är, för att jag är sann, äkta och bra. Du är raka
motsatsen för att du är fel, falsk och dålig. Du har inget att komma med.
Du kan inte förstöra mer än du redan förstört för mig, så för mig kan det
bara gå uppåt och framåt från där jag är, men för dig går det bara neråt.

TURN ME UP WHEN YOU FEEL LOW

"My heart's a stereo, it beats for your, so listen close, hear my thoughts in every note. Make me your radio, turn me up when you feel low, this melody was meant for you, just sing along to my stereo." Stereo hearts - Gym class heroes

Dagens citat från dagens låt, helt underbar! Har haft en trevlig helg hittills, igår blev det ut och käka på Harry's med Selin och det högljudda blattegänget för att fira att turken fyllt 18! Grattis i efterskott till dig gumman, hoppas du tyckte om presenterna! Efter det åkte jag hem till Madde för en myskväll med film, godis och tjejsnack. Det blev dock inte så mycket filmtittande, vi pratade mest bort tiden, ja ni vet ju hur det är när två personer som aldrig kan hålla käften stängd träffas! :) Det blev även övernattning hos henne och jag vet inte hur många gånger vi sa "Nu sover vi!" utan att lyckas eftersom någon av oss antingen började asgarva eller började prata om något nytt. Riktigt härlig är du Madde och tack för en mysig fredagkväll! :) Idag har jag varit på stan heeeela dagen med mamma och Claudia för att leta upp kläder till lillasyster, tror ni inte ungen får kläder för ca. 2000?! Aja, jag valde ut det mesta och eftersom vi har samma storlek tjänade jag ju lite på det. Tog även hål i örat, där uppe i brosket och alla som säger att det gör ont kan ta och skjuta sig, för det gör fantamej ondare att ta hål i öronsnibben! Känns ju inte ens att jag har ett nytt hål, det gör ju inte ont alls! Det är jag verkligen tacksam för, så nervös som jag var när jag satte mig först i stolen och spelade modig ... Nu har jag precis kommit hem och jag och mamma ska lägga oss och kolla Vänner innan det är dags att börja med maten, det blir en myskväll ikväll igen! ;) Ha en trevlig lördag allihop!


Bilden må se lite töntig ut, men kände inte för att ta en närbild enbart på
mitt öra. Så här får ni ett litet smile tillsammans med mitt krulliga hår också!

THAT INNER STRENGTH

"Cause sometimes you feel tired, you feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse." Till I collapse - Eminem

Haha herregud, jag bara älskar American Pie filmerna! Hur sköna är de inte liksom? Och hur snygg/söt är inte Stifler i Beta House?! Den går på tv nu och jag kan inte sluta titta fast jag borde gå och lägga mig! Jaja, nu stänger jag nog av för jag har redan sett den tre miljoner gånger typ. Men kolla iiiiin snyggingen, kommer nog drömma om honom inatt. Är jag sjuk och har dålig syn eller är han sötsomsatan? :)




OM JAG TAPPAR FÄSTET OCH TRILLAR NER

"För the botten is nådd, hur långt kan man gå, hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må? Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän, om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen." The botten is nådd - Timbuktu

Älskar Timbuktu, älskar låten! Här sitter jag i soffan och väntar på att min femtimmarshåla ska vara slut så att jag äntligen kan få pallra mig tillbaka till skolan för en lektion. Var inne och bokade in mina första tre körlektioner innan idag, såååå spännande! Jag dör nästan av nervositet, den första är på fredag och jag får typ ont i magen ... Jaja, jag har två månader på mig att klara skiten och det ska jag banne mig göra också! Senast en vecka efter min födelsedag ska jag ha körkortet i handen, så de så! Nu ska jag passa på att plugga lite svenska sista timmen av min håla, ett arbete ska in imorgon gott folk. Iväll blir det träning, jag och Hultis fick en idé om att springa på samma rullband, så vi får se hur det går. Sommaren 2012, here I come. Sakta men säkert. Puss


ALLA VILL HA MIG, FÖR JAG ÄR SÅ POPULÄR

"De kallar mig en sövare, de kallar mig bedövare, de säljer mig och sväljer mig; jag är en riktig dödare. Alla vill ha mig, för jag är så populär, ingen är billigare på gatan än kroppen är. Alla vill ta mig; glömma bort sina problem, men jag vet för jag förvandlar era hjärtan till sten. Men ni vill ha mig, för jag är så populär, ingen är billigare på gatan än kroppen är." Flunitrazepam - Timbuktu

Alla goa och glada på måndag morgon? Jag är! För detta ska bli min positiva vecka, det har jag bestämt. Det innebär inga negativa och dåliga tankar, vad som än händer! Inga utbrott, inget hat, inga bråk och inga tårar. Säger inte att jag kommer klara av hela veckan utan minsta lilla utbrott, men man kan ju i alla fall försöka sitt allra bästa, mer kan man ju faktiskt inte göra. Jaha, då var det den tolfte september och det är lugnt att flyga igen, om man skulle få för sig att ta sig en sista minuten resa till USA eller något arabland då. Väntar på att mamma ska bli färdig, sen bär det av till skolan för PA- dag. Vi ska få massa information om projektarbetet och sånt, så det lär bli en rätt så kort dag. Efter skolan blir det att ta en fika med Madde, det är så kul att lära känna nya människor, och när man ska göra det är en fika på Robert's balkong i några timmar helt klart bästa sättet! Nej, nu måste jag nog dra, men ha en bra måndag! :)


Orkar inte ta någon seriös bild såhär på morgonkvisten, så here you go!

JAJA, JAG FALLER VÄL FÖR GRUPPTRYCKET ...

Jag gör som alla andra nu, men kolla vad jag döpte inlägget till. Hade du ens brytt dig om att klicka på länken till min blogg om inlägget hetat "En tyst minut för alla de drabbade i 9/11" eller något liknande? Antagligen inte eftersom varenda bloggare idag skrivit ett inlägg om det. Jag bryr mig faktiskt inte om att jag gör som alla andra nu och skriver ett jag med, för jag tycker att alla de människor som dog den där hemska dagen för tio år sedan förtjänar att vi som har turen att fortfarande leva kommer ihåg deras dag och vad som hände, även fast vad som hände tio år senare fortfarande är ett mysterium ...

De flesta säger ju att det var Al Qaida som tog över planet och kraschade in i World Trade Center och det har ungefär hela världen bara köpt för att de allra flesta hatar skäggiga araber med turbaner och dräkter som ser ut som nattlinnen. Det är lätt att bara skylla allt på dem, eller hur? Slippa att konfrontera de verkliga skurkarna, slippa att se sanningen i vitögat. Är det inte så vi fega satans människor alltid gör? Var det inte så Hitler gjorde mot judarna? Skyllde all världens problem på dem, bara för att de var just judar? Ta inte detta helt fel nu, jag säger absolut inte att det inte var Al Qaida som ställde till med detta elände, jag menar bara att vi borde försöka hålla våra sinnen öppna för alternativ då det faktiskt finns folk som påstår att det var USA:s regering som själva sprängde World Trade Center och hade en deal med Al Qaida att de skulle störta in med ett plan exakt samtidigt (eftersom vissa muslimska extremister tydligen gärna dödar sig själva och andra för Allah och paradiset) så att resten av världen också skulle börja hata araber och muslimer, precis som USA gör. Det är bara en sak att ha i åtanke någonstans i bakhuvudet, det har i alla fall jag. Det finns ingenting USA kan göra, som inte skulle förvåna mig. Jävla skitland. Dock hade jag gärna velat åka dit på semester, för det verkar ju väldigt kul! Så, avslutar detta inlägg med att säga; Mina tankar går idag till er som dog 9/11, till era familjer och vänner, och till flygskräcken den dagen förde med sig.




Vill ni se en bra film som handlar lite om 9/11 så kan
jag starkt rekommendera Remember me. Underbar!


DON'T WANT YOUR MONEY, JUST WANT YOUR SEX

Hej alla bakismänniskor denna underbara söndag! Jag har varit asduktig idag, gått upp i tid, pallrat mig iväg till gymmet, haft hårinpackning och ansiktsmask och nu ska jag övningsköra och sedan börja plugga! Det är precis så söndagar ska se ut, lugna och sköna, men med ansvarstagande! :) Hade en trevlig kväll igår som började med några timmar på Robert's med Catherine, sedan några varv runt stan för att sedan möta upp en lagom full Evelina och gå runt lite mer på stan. Sovit som en stock hela natten och vaknade rejält utvilad! Ikväll blir det att lägga sig i tid eftersom de tagit bort min sovmorgon imorgon för att vi ska ha PA-dag, men det gör inget för jag känner att detta kommer att bli en positiv vecka för mig! Puss på er


Härlig bild från Spanien på nattmarknaden. Vill tillbaka!

PENGAR, CASH, DINERO

Pengar styr mitt liv. Ja, det är sant. Allt jag gör, tänker och är har med pengar att göra. Vill man göra något på helgerna behöver man pengar, även om man bara ska sitta på Robert's och ta en fika/dricka. Precis, ta en fika. Tror folk att det är gratis eller? Vill man vara fin och se bra ut behöver man pengar för att kunna köpa smink, stylingprodukter, kläder och skor. Varje gång man tänker på vad man ska göra och hur man vill vara kommer pengarna in i bilden, det är bara så det är. Pengar styr våra liv, för utan dem hade vi inte kunnat göra ett skit. Good for you, rikemansungarna som lever i en liten bubbla där pengarna från pappas lön rullar in på kontot flera gånger i månaden. Too bad for us, vi som lever ett normalt liv där man får slita, blöda, svettas och gråta för att få in något över huvud taget. Jag skriver det här av en anledning, nämligen att jag är pank. Jag har slösat hela lönen och får inte pengar igen förrän om 12 dagar. Hur ska jag klara mig? Fml alltså haha. Nu hade det ju inte suttit fel med miljonärer till föräldrar.

Hej! Vad ska jag ha på mig ikväll? Ännu en gång suger det att vara tjej. Har klänningar, kjolar, tunikor, jeans, leggings, cykelbyxor och allt möjligt att välja mellan, men vad ska man ha på sig när? Är ju inte ens helt säkert på exakt vad som händer ikväll, så det är lite svårt att veta. Jaja, ska sluta gnälla nu och riva ut hela min garderob. Ha så kul ikväll, för det tänker jag ha, vad det nu är jag ska göra! Puss

ATT SÖKA JOBB

Att söka jobb är inte det minsta roligt. När man sitter och redigerar sitt CV och personliga brev efter varje nytt ställe man skickat till blir man hela tiden påmind om hur lite pengar man har och hur desperat efter ett förbannat jobb man är! Efteråt känner man sig dock väldigt duktig, vuxen och ansvarsfull. Jag har skickat ansökningar till McDonald's, Burger King, Max, IcaMaxi, Chark och Pärsons, så nu är jag färdig! Hade tänkt dra och träna efter att jag skickat in alla ansökningar, men fick precis reda på att mitt kära Friskis stänger klockan tre, så det blir ju inte lönt ... Så blir att dra till Snöstorps IP och göra Natha sällskap när hon kollar på sin fotbollsspelande man ;) Så nu blir det dusch, snabb fix och sedan sticker jag! Puss på er.

Åh så söt jag är. Snyggast i världen. Vacker, störst, bäst och vackrast!
Sånt kan man ju säga till andra, så varför kan man inte säga det till sig
själv? Varför ska vi hålla på att trycka ner oss själva med kommentarer
som: "Jag är så ful", "Jag är så tjock", "Alla andra är sååå mycket finare!"
Istället kan vi ju ljuga lite och berätta för oss själva att vi är finast, vackrast,
snyggast och bäst i hela världen! Eller hur? Fan vad snygg jag är! Puss på mig!

SÄLJER TJACK PÅ PARKERINGEN

"Lärde mig att sälja, lärde mig att rata, lärde mig att låna, lärde mig att ta. Lärde mig att älska, lärde mig att hata, lärde mig att gråta och att ta betalt. Som en dominatrix, rör jag mig till matrix, vill du bada badkar? Vill du laga mat? Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen!" Pengar - Maskinen

Ja, helt hjärndöd text, jag vet! Men älskar låten. Har haft en trevlig dag, mycket håla i skolan att plugga på, love it ... Efteråt blev det en fika på Robert's med Eddie och sedan käka pizza med mamma och pappa. Nu är jag nyss hemkommen och har laddat upp med godis, naturgodis, glass och film för en riktig myskväll! Ha en trevlig fredag alla festmänniskor, jag kör på myskväll för ska träna imorgon, duktig tjeeeej! :)


Hade ingen bild att lägga upp, så fick bli en på Julia, Cissi, Jenny och mig
från Julias fest förrförra helgen!
Finisar :)


GUESS WHO?

Hejsan! Jag bara älskar nagellack, kan verkligen inte gå utan det för då känner jag mig naken, rädd, exposed. Nej, men typ! Kan nästan aldrig bestämma mig för vilken färg jag vill ha heller, och jag byter dagligen. Hade jag fått en krona för varje minut jag fixar med mina naglar hade jag varit alldeles för upptagen med att spendera mina pengar för att hinna sitta vid datorn och blogga. Vilka nagellack gillar jag mest då? Depend och HM's, de är helt klart bäst och finast! Förresten, vet ni om att jag har varit "blond"? Berättade det för Natha idag och hon blev typ chockad, hon kan absolut inte se mig i ljust hår! Så därför slänger jag in lite fina fjortisbilder från min blonda/gula/oranga/guldiga period någon gång i sjuan! Enjoy, haha.



Haha, hej fjortis- Cassie!

TEENY WEENY HOKUS POKUS. NEJ, JAG VET INTE ...

Hej folket! Bloggade aldrig igår, ve och fasa, vilken skam! Jag vet inte riktigt varför, jag tror inte jag hade något att skriva om, ingen inspiration liksom. Det har jag väl inte idag heller egentligen, så jag kommer väl tjata om något jag redan tjatat om hundra gånger innan eller något. Det finns väl inte så mycket att skriva om just nu, livet rullar på, plugget rullar in, pengar rullar ut, men definitivt inte in. Så kan vi ju inte ha det! Därför har jag nu varit duktig och sökt jobb på alla onyttiga snabbmatsrestauranger som finns. Typ. Har sökt på Donken hittills, men CV:n och personliga brev blir snart ivägskickade till både Max och BK också! Det krävs liksom en kraftansträngning för att söka jobb, varför vet jag inte, hur jobbigt är det liksom att sitta vid datorn och trycka på några knappar? Fy, vad jag är lat!

Usch usch usch, vad jag tycker synd om små människor. Små pytte, teeny weeny personer som försöker intala alla andra att de är störst, bäst och vackrast och att de har det perfekta drömlivet! Antagligen har de redan lyckats lura sig själva med det också, och sådana kallas för mytomaner, my dear friend. Därför brister hela världen för dem när de är överdrivet fulla på fredag och lördagkvällarna, och plötsligt kommer ihåg hur mycket deras liv faktiskt suger! Hur synd är det inte om dem? Fy fy fy. Jag vet inte ens vad jag sitter och skriver om nu, eller varför, så jag struntar i datorn och pluggar italienska istället, man är ju trots allt en riktig MVG- elev. Yeah, I wish. Puss!

Random med en bild på mina ögon, I know,
men de såg lite grönaktiga ut i detta ljuset
och jag bara älskar gröna ögon! Just det,
det är ju min blogg också, så jag gör ju
faktiskt lite som jag vill, right?

GRAB SOMEBODY SEXY!

Oh my God. Igår var det gaaaalet! Vanessa och Frederika hade fest i Rydöbruk och jag har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv. Kvällen började med lite mysigt förfestande med lite fina flickor hemma hos mig och sedan bar det av till Rydöbruk med en 50 minuters bussresa. Lite avtaggande, men när vi hörde musiken efter att ha hoppat av sprang vi nästan till lokalen! Lagom mycket folk, grym musik och dricka, toppen kväll! Det enda minuset var busschauffören på vägen hem. Mitt månadskort, som jag kunde åka till Rydöbruk med gick inte att åka tillbaka till Halmstad med eftersom jag då befann mig i Hylte kommun. Vilket jävla skitsnack, kan jag ta mig till något måste jag väl förfan kunna ta mig tillbaka med samma busskort! När jag sa att jag inte hade med mig mitt kontokort att betala med sa hon att jag får gå hem, med ett tiotal andra som hade samma problem. Som tur var hade Catherine med sig sitt kort, så hon fick betala hundra jävla kronor för att jag skulle kunna ta mig hem! Tack som fan för det. Fyfan för HLT, har alltid hatat dem, kommer alltid att göra! Anyway, en grym kväll som fick mig att somna som en stock när jag kom hem! Tack till alla som gjorde min kväll awesome, hoppas ni hade lika kul som jag hade! :) Just det, lyckades glömma kvar min ena sko, hur fan lyckas man med det!? Haha, riktigt fail, men Vanessa tar nog hand om den!

Hade ingen intressant bild att lägga ut, så det fick bli en fin liten ego- bild!

L'UOMO IDEALE

Varje flicka har en tanke, en bild av hur hennes idealman ser ut. Vi alla vet hur vi vill att vår prince charming ska vara, eller hur? Frågan är bara om det finns en sån. En som kommer fram till oss i skogsgläntan och börjar sjunga för oss där vi står och berättar för våra djurvänner om drömmen vi hade inatt. Jag vet inte riktigt om det finns eller någonsin kommer finnas en sån för mig, en som helt plötsligt dyker upp och är allt jag någonsin drömt om. Två gånger har det hänt att han som verkade perfekt dök upp och gjorde mig lycklig ett kort tag, men skenet bedrar, ingen av dem var på riktigt, ingen av dem var rätt. Så när vet man när den verklige prinsen dyker upp, tredje gången gillt kanske?

Hejsan svejsan! Är ni bakis? Det är inte jag! Hade en lugn och trevlig myskväll hemma hos Mimmi med tjejerna i klassen igår, tycker verkligen vi borde göra sånt oftare! Snacka om allt mellan himmel och jord, skämtade och käkade godis. Tycker om er så mycket och är jätteglad att vi hamnade i samma klass. Ikväll är det lokalfest i Rydöbruk, lilla Nessi har fyllt år så hon har bjudit in halva Sveriges befolkning till en fetefest, kommer bli gryyymt! Lite tjejer kommer hit ikväll och förfestar lite, och jag sitter fortfarande i sängen med datorn och har massor att göra. Det suger att vara tjej och hosta förfest på samma gång, så mycket att stå i! Duscha (raka benen, tvätta håret osv.), fixa sig (smink, hår, prova alla miljoner kläder), städa hela huset, fixa fram dricka och massa gottgott. Alltså, en hel del att stå i! Nu ska jag sätta mig och måla naglarna, det är ju ett måste när man ska på fest! Puss :)


THE PERFECT PROM DRESS

Hejsan allihopa! Har haft en skön men jobbig dag idag, långa hålor och sånt kul. Det är fan mäktigt att vara trea alltså, så skön stämning bland alla treor på skolan, alla älskar alla! Det var ett möte i Galaxen med studentkommittén idag, och de informerade lite om studentfesterna, tävlingarna och balen och jag blev så taggad och glad! Hela "sluta-trean-student"- känslan förstärktes ännu mer när jag, Natha och Cissi åkte in till stan efter skolan för att kolla balklänningar på bl.a. Hanna Morris. Gud vilka fina klänningar där fanns, jag blev helt kär! Ska nog snart börja prova lite, man måste ju ha den perfekta balklänningen! Nu ska jag sova en stund, sen städa rummet och ikväll blir det hem till Mimmi med tjejerna för att mysa och kolla film, ska bli trevligt! Ha en grym fredag folket :)


Älska!

MAKING NEW FRIENDS

Vad är viktigare i livet än vänskap? Kärlek, kanske vissa svarar, men vad är kärlek? Kärlek är väl (om jag har fattat det hela rätt) när man tycker om en person oerhört mycket, när just denna personen gör en glad och får en att må bra. En person man kan dela allt med, som man skulle ställa upp för i vått och torrt, och som man är säker på skulle göra samma sak för en själv. Var det kärlek eller vänskap jag beskrev nyss? De är på pricken likadana, lika stora och lika viktiga för att vi ska kunna överleva! Den enda skillnaden är väl att man kanske inte vill kyssa/ha sex med sina vänner och att man kan ha fler vänner än flick/pojkvänner såklart. Vänskap är så otroligt viktigt, och jag tror att det är många som underskattar värdet i vänskap, och sina vänners värden. Träffar du en person som du trivs med och som du tror att du skulle kunna komma riktigt nära, satsa för fan! Likadant som du satsar när du träffar en snygg och sympatisk kille/tjej. Vad är skillnaden? Vänskap behöver minst lika mycket arbete som kärlek gör, om inte mer!

Har haft en jobbig men samtidigt kul dag! Försov mig, hann inte tvätta håret, fick gå runt hela dagen och se ut som att jag hällt smör i det. Lång dag också, 8.10-16.20 ... Sen fick jag till råga på allt ögoninflammation också, så på hålan bar det av in till stan för att köpa medicin för 130 kronor, jippi! Men tröstade mig snabbt med McDonald's käk med snyggingarna i klassen :) Efter skolan åkte jag in till stan för att fika med Catherine, my new bitch hehe. Satt på Robert's i säkert fyra timmar och pratade om allt mellan himmel och jord alltså. Måste säga att jag tycker denna tjejen är riktigt skön, lätt att prata och skratta med, och det är väl ändå det viktigaste med vänner? Tack för en finfin fika chica! :) Nu sitter jag i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Kanske borde tvätta av sminket, ta mina fem miljoner olika mediciner för olika sjukdomar (skabbigt det lät, haha) och gå och lägga mig? Tror nog jag gör det, är rätt trött! Imorgon är det helg och har grymma saker planerade både fredag och lördag! Puss och godnatt :)

Slänger in en ego- bild från förra helgen. Söt jag är, hihi.

RSS 2.0