18 ÅR!

Finns inga ord för min kväll igår! Först kom massor av fina töser hit för att fira mig, vi åt gott, skrattade och jag öppnade såklart presenter. Fick massor av fina saker, men det som ägde allt var presenten från tjejerna i klassen! Fick en plansch där det stod att jag skulle få en överraskning någon gång under kvällen, till den fick jag en sån där korsett- bh ni vet? En sån där porrig sak! Den skulle jag ta på mig när de sa att det var dags, blev jävligt nervös! Så blev det dags att ta på mig den, de satte ögonbindel på mig, knöt fast mig på en stol, handklovar och hela köret! Sedan startades musiken, på högsta nivån och alla runtom mig börjar skrika! Helt plötsligt slet någon av mig ögonbindeln och framför mig stod två halvnakna killar med rånarluvor och snygga kroppar och dansade för mig, haha! Förstod rätt snabbt vilka det var och njöt av uppvisningen ;) Fick slicka sprit från deras magar, se när de oljade in varandra, blev inoljad och nafsad i örat haha, herregud vilken present! Efter det blev det utgång med tjejerna, Corner blev det, massa kul folk och en grym kväll! :D Tack alla fina tjejer och tack Anton och Philip för strippandet! ;)



Assnygga tjejer på Corner's toalett. Yäyäyäyä!


VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

"En liten ros med ett hål i sin själ, som gjorde rätt men av dåliga skäl. Hon hade drömmar om status och flärd, men hon blev slav för sitt eget begär. Hon vet inte vad hon känner för, lågan slocknar utan tändstickor. Du är bäst nu, men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor." Lilla Lady - Daniel Adams-Ray

Behöver jag ens säga det gamla vanliga "förlåt-att-jag-suger-på-att-blogga"? Tror inte det, det märker ni nog! Mitt liv har varit i totalt kaos de senaste veckorna, har inte haft nått liv alls! Pluggar körkort, har körlektioner, pluggar skolan och letar balklänning. Saker som tar tid och kräver massor av energi!

Det är nu onsdag kväll, imorgon torsdag och sedan fredag! Så skönt. Förra helgen var trevlig, på fredagen var jag bara hemma och myste med familjen, kollade film och åt gott. I lördags blev det lokalfest i Holm med Jujja och Madde, trevligt, men lite för mycket 96:or för min smak! Natten spenderades hos Kalleboy och söndagen spenderades i bilen och framför plugget, kul! Igår fyllde jag stort, 18 år är jag nu! Fick en ny berlock till mitt Spinning- armband av mamma och pappa, den nyaste Harry Potter- filmen av Claudia och ..... Wait for it ..... En iPhone 4! Och ni som tänker komma med kommentarer som "Varför sa du inte att du ville ha 4s:en?" SLÄNG ER I VÄGGEN! För det första hade jag inte önskat mig den över huvud taget, trodde inte jag skulle få nån ändå eftersom jag inte ens haft min 3Gs i ett år ännu, för det andra är typ den enda skillnaden mellan 4s:en och 4:an att man kan prata (på engelska) med 4s:en och säga vad den ska göra. Wow, vilken funktion! Tror säkert alla 4s- ägare sitter på bussen och säger: "Text Mom and tell her ..." Verkligen. Men men! Åt ute igår med familjen och fick en fin överraskning av gudmor med familj, en fin dikt och presenter! Tack! På fredag blir här feting släktfest och sedan Underbar, och på lördag kommer tjejerna hit och äter/förfestar för att sedan gå ut! Kommer bli kanon :)

Känner att detta blev ett väldigt långt inlägg, men jag behövde uppdatera lite! Här kommer lite bilder från Holm (tagna av någon) för att detta inlägg ska bli lite roligare för er som inte orkar läsa om mitt högst intressanta liv! Enjoy! :D




Avslutar med en snygg bild på mig, Madde, Edsjö och Marcus! :)

FEST HOS KAHLOW

Hej folket! Jag suger på att blogga eftersom jag har plugg, körkort och en massa annan skit jag behöver fixa just nu, så ha lite förståelse! :) Igår firade vi Julia som fyllt 18, först var vi tjejer där och käkade och senare kom allt folket och festade. En lyckad kväll som alltid at Kahlow's och idag har jag bara degat hela dagen :) Här kommer lite bilder från Cissis kamera som vanligt, enjoy! :)









DET ÄR SKILLNAD PÅ ATT HA EN KUK OCH VA EN KUK

"Krossa alla fönster, slå in hans dörr, låt honom veta att inget är som förr. Säg som det är nu, finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser, ett riktigt jävla as! Ta honom i gränden, på vägen hem, hela världen vet att hans sista chans är bränd. Så krossa alla tänder, en efter en, och om han inte fattar, börja om igen!" Maskinen - Krossa alla fönster

Ojoj, klockren låt som får mig att le stort när jag hör den! Älskar när artister lyckas sätta ord på alla känslor och tankar jag har inom mig och detta är bara för jävla klockrent! Denna låten har seriöst gjort min dag, för den har varit skit i övrigt! Har inte bloggat på länge igen och varje gång jag skriver det skriver jag även "Förlåt, jag ska bli bättre!" men så gör jag samma sak igen. Och så gör ju vi människor med allt, eller hur? Vi snackar om att man inte ska göra om sina misstag, ändå är det det enda vi gör! Komiskt, eller hur? :) Skitdag i skolan, körlektion och nu plugg, jag orkar fan inte. Ligger så djupt begravd i skit att göra så jag knappt vet i vilken ände jag ska börja i ... Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta tag i skiten! Har halkan och riskettan nästa vecka, sen är det snart dags att boka in teorin och uppkörningen så snart har jag nog det satans körkortshelvetet i handen! Fyller år om exakt två veckor också och då ska det minsann firas. Näe nu ska jag nog plugga, puss :)

Ett lite udda par. Maskinen!

RSS 2.0