"I JUST HAD SEX!"

Sååå skön låt, ganska mobbad text dock :) Idag har det varit en skön dag, inte så lång skoldag, stan med Abbi och sedan hem till Maddis för en jävla massa skitsnack, så nu är hon uppdaterad om allt som hänt den senaste tiden, hade ju inte träffats på sjukt länge! Så får det inte gå till fler gånger ... Har inte så mycket mer att säga faktiskt, inte mer än att jag är glad och förvirrad. Ska inte tänka på det iaf, så löser det sig. Hepp, nu hade jag tänkt vässa en penna, sätta mig i sängen med mitt ritblock och försöka skapa något som ser någorlunda bra ut! :)

Gammal bild på mig & mongot, men det bjuder vi på! :)


WOOOOOOOOOOOOAHHH!

Hittade inget bättre ord för att beskriva kvällen/natten igår :) Det började hos Jujja där vi firade hennes 18års dag med lite trevliga flickor och pojkar, vid halv 9 tog jag bussen till stan där det var meningen att jag skulle möta Cissi för att ta bussen till Rydöbruk på lokalfest klockan 9. Cissi hade tydligen missat sin buss och de enda som inte kom med den fullproppade bussen var jag & några sköna grabbar. Så vad gjorde vi då? Då stod vi på Norra Station i säkert en timme och väntade på extrabuss, som var riktigt välkommen när den väl kom! En timmes bussresa till Rydöbruk där jag äntligen fick träffa Cissi! Det blev sjukt mycket dans, lite mingel, stopp i toaletten, dricka över hela oss och ja, lite annat :) Trevlig kväll helt enkelt! Kom "hem" vid tre tiden och natten spenderades på bästa sätt :) Just nu känner jag mig otroligt lycklig. Riktigt förbannat glad! Härlig känsla måste jag säga :)

Lite bilder som Cissi tog från festen igår! Finns fler på www.randome.blogg.se ;)












Det är ju tur att Cissi alltid har kameran med sig! Eller hur? ;)

TÄNKER FÖR MYCKET

Idag är det en sån där dag där jag tänker alldeles för mycket. Jag måste lära mig att sluta med det, för det blir aldrig någonsin bra när det gäller mig. Vissa saker förblir bättre om man inte tänker, om man bara handlar och sen får man se vad det blir för konsekvenser, och när man vet det, så tänker man inte ens på konsekvenserna, utan handlar igen, utan att tänka. Det är det bästa man kan göra. Just nu tänker jag .. på allt. På er, på dig, på henne, på honom .. Och det gör mig galen! Galen av sorg, av ovisshet och av svartsjuka. Jag är en svartsjuk person, visste ni det? Mycket svartsjuk. Sen att det inte märks är en annan femma. Så att anstränga sig för att göra mig svartsjuk är ingen idé, står du mig nära är jag antagligen redan det. Intressant inlägg, eller hur?
Jag struntar faktiskt i vad ni tycker om det, det här är min blogg och här skriver jag det jag vill och behöver, passar det inte så kryssa ner rutan och läs inte mer. Sanningen är att jag sitter och skriver just nu för att försöka få ordning på mina tankar som för tillfället är fucktup. Men gud, vad ska man tänka och göra när man vill göra och säga en sak, men vågar inte för att man är livrädd för konsekvenserna? Kolla, nu tänker jag igen, tänker på de jävla konsekvenserna som gör att jag tänker igen. Och igen. Screw this!

Svartsjuka. Den absolut sämsta egenskapen jag har. Inte för att det är en egenskap som stör min omgivning, eftersom jag sällan visar min svartsjuka, utan vänder den åt andra hållet istället. Typ som, "Åh vad roligt, är ni tillsammans nu igen?" "Vad faaaaaaaan?! Gör slut! Nu!" "Nej herregud! Klart det är lugnt, träffa du henne, vi kan ses en annan dag!" "Ursäkta? Skulle inte vi ses idag? Nähe, skit i det då din lilla jävel!" Låter jag inte som en trevlig prick? Missförstå mig inte, detta var bara exempel, och det är långt ifrån alla gåner jag blir svartsjuk på sånna här saker, men ibland bara kommer det utan att jag kan hjälpa det. Då kanske folk tycker att jag är falsk som säger motsatsen till vad jag egentligen tänker, men så är det inte. Vem hade inte blivit irriterad på en person som jämt och ständigt ska visa sin svartsjuka och som tror att hon har ensamrätt på alla hon umgås med? Jag måste lära mig att inte vara svartsjuk, för den enda det stör och skadar är mig själv. Så, nu har ni läst lite om mina filosoferingar, hoppas det var trevligt, haha! ;)

I'M GONNA LOVE U WITH MY HANDS TIED

Min fredag blev verkligen inte som jag planerat och det är jag tacksam för! Var helt ensam hemma, så då smsade jag mina brudar och sa till dem att komma hem till mig och tagga inför kvällen, men nejnej, det var ju ingen som kunde för de hade andra planer. Så då satt jag hemma och deppade enda tills jag kom på att jag kunde dra hem till mina gudföräldrar där resten av familjen var, hellre det än att sitta ensam hemma och vara livrädd för minsta lilla ljud man hör, right? Så då fixade jag mig ultrasnabbt, packade ner ritblock och pennor för att ha något att göra och satte mig på bussen mot Söndrum. Då hoppar Evelina och hennes kompis Sofia på och börjar babbla om att jag ska hänga med dem på fest i Fyllinge istället och så klart jag gör det! Träffade massa nytt folk och hade kort sagt en trevlig kväll med jaa, lite udda musik ;) Det var min kväll det!

Jahaja, vad händer idag då? Självklart får jag ta och säga grattis till min neighbour Jujja som fyller vuxen idag! När du skaffat bil och körkort får du skjutsa mig till skolan everydaaay! :) Hade nog tänkt att bara ta det lugnt nu på dagen, städa rummet och lite sånt mysigt. Ikväll blir det hem till Jujja på 18års firande, sen blir det antingen fest med tjejerna i SPL09B eller ut i skogen till Rex med Selin och kompani! Låter mycket trevligt vilket som! :)

Gammal bild på mig, Maddis & Jujja från 2007 :)

Lite nyare bild på Jujja ;) Vet att hon bjuder på den!


MISSFÖRSTÅND, EN BORTTAPPAD HJÄRNA OCH BEN&JERRYS

Nu är jag ledsen. Jag och min borttappade hjärna hade fått allt om bakfoten! Det är inte ikväll det är fest, utan imorgon! :( Inte okej. Så nu sitter man här och undrar vad fan man ska göra? Blir väl antagligen att sitta och glo på Disneyfilmer med min Ben&Jerrys som för tillfället ligget i frysen.. Helt i min ensamhet.. :/ Till er andra festglada människor som just nu håller på att tagga till, ha en kul fredagkväll! :)


DIRTY

Dirty Diana - Michael Jackson. Herregud vad jag älskar den låten! Kanske inte är jättebra om man bara lyssnar på den nån gång sådär, men om man verkligen lyssnar på texten och vad den betyder så blir den sjukt bra! Han är otrogen mot sin tjej med Diana för att hon på något sätt lyckas locka honom precis dit hon vill ha honom varenda gång, gaaah love it, kan ju nästan inte bli mer dramatik! :) Om sånt skoj bara kunde hända i verkligheten någon gång då och då? ;) Annars har jag haft en awesome dag, som vanligt. Inte missat några lektioner, inte failat på något matteprov, inte ätit på Donken, näe, inte gjort någonting jag lovat mig själv att inte göra! Duktigt va? Har även lyckats klämma in ett tvåtimmars gympass med Vencel, biffar på väg! Ikväll blir det förhoppningsvis fest med bland annat Natha, Cissi och Julia, skojskoj! Alldeles för lite fester nu på vintern, eller hur? Det suger stenhårt och får mig att längta galet mycket till sommaren! Aja, bara några få månader kvar nu, sen så! :) Hoppas alla får en trevlig fredagkväll! <3

She said: "He's not coming back,
because he's sleeping with me!"


CIGARETTER

Idag är jag arg .. och glad! :) Väldigt onödig dag, kom till skolan 8.10 för en lektion, sedan två timmars håla som jag spenderade på bästa sätt. Stressade som en idiot tillbaka till skolan för nästa lektion och när jag kommer dit får jag reda på att den är inställd. Då blir hålan som brukar vara efter den lektionen plötsligt en timme längre, alltså 2,5 timmar :) Det är ju sjukt härligt, eller hur? Anyway, även den spenderades på bästa sätt: med Elin på Donken ;) Efter skolan blev det staden med Sarah, köpte ny bh/trosa, korallfärgat, hihi :) Fick även med mig några svinaktigt dyra rakblad plus en ny rosenkrans, sånt där Jesushalsband ni vet? Som jag skrev igår: shopping gör mig glad! :) Dagen avslutades på gymmet med Karro & Selin, jobbigt men skönt :)

Jag måste säga en sak. Jag tycker cigaretter luktar för jävla gott! Både själva giftpinnarna, en person som nyss rökt och röken. Kan sitta och sniffa på det hur länge som helst. Om röklukten dessutom är blandad med någon god parfym luktar det ännu bättre, det är nästan beroendeframkallande! Någon annan som är lika störd som mig? Tror inte det va? Alla andra icke-rökare tycker det luktar för jävligt. Well, I guess I'm one of a kind!


CLOTHES

Alltså, är det nått jag verkligen älskar så är det kläder och shopping! Kan spendera timmar i stan och på sidor som säljer kläder och skor, galet kul! Mår alltid super när jag kommer hem med ett nytt plagg som jag antingen tittat på riktigt länge eller bara köpt sådär impulsivt :) Har precis fått lön, men hann inte till stan idag eftersom jag jobbade, så därför har jag nyss klickat hem ett skitsnyggt linne från Kandeeshop.se som jag tittat på sjukt länge! Kan Dee eller Sandra som hon heter på riktigt, är en ung tjej som tecknar grymt bra! Vissa av sina teckningar trycker hon på plagg som hon säljer på sin hemsida, oh gud vad jag avundas henne! Visst, jag har väl talang och är hyffsat bra på att tecka, men absolut inte som henne! Känner att det är dags att plocka fram pennor och ritblock igen och försöka utveckla mig lite, för jag älskar ju verkligen att måla, har alltid gjort, så det är förjävla konstigt att jag inte gör det oftare .. Längar redan efter mitt linne, ett perfekt avslut på en perfekt dag! :)

I'm in loooove! Totally gorgeous!

WORKIN' FIVE TO NINE

Kort och trevlig skoldag, slutade klockan 12! Då blev det hem till Benjamin en stund innan jobbet, lika jobbigt att släpa sig dit varje gång, kommer nog aldrig vänja mig :/ Inte till honom asså, till jobbet såklart! ;) Men men, nu är jag hemma! Har hunnit med en massa bra saker idag kan jag tala om för er, bland annat tjänat pengar och ätit, så blir antagligen att lägga mig med ett leende på läpparna, helnöjd med denna dag! Det är sjukt hur bra man kan må av att bara ha en lite mer positiv inställning till saker och ting, right? Jag är rätt negativ av mig, gnäller och tjatar hela tiden, men hey, de dagarna jag väljer att inte gnälla och tjata är de dagarna som brukar bli mest awesome, till exempel idag! :) Hoppas alla haft en lika skön dag som mig, dock tror jag ingen kan slå min dag! GUUDNÄJT!




Gamla fjortisbilder på mig & den jag älskar mest! <3

I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Herregud, låten S&M med Rihanna har verkligen fastnat i mitt huvud, så därför lyssnar jag på den 24/7. Satte på den i bilen här om dagen och mamma utbrast: "Nejmen Cassie! Vad är det du lyssnar på egentligen?! Vad heter denna låten?" "S&M heter den ..?" svarade jag. "Jaha ja, du vet väl att S&M står för sadist & masochist sex?" Ömh, nej det visste jag inte, så efterbliven är jag :) Men nu vet jag iaf vad det är jag lyssnar på! ;) Denna dagen har väl varit helt okej, Alice och Matilda hade en kul idrottslektion som fick en att vakna till liv denna underbara måndagsmorgon. Kom hem vid tre tiden och la mig och sov i några timmar, fyfaaan asså, det är nog det skönaste jag gjort på länge! Lycka till med att somna ikväll Cassie ... Kunde inte sova igår heller, inbillade mig massa saker, (eller gjorde jag det?!) till exempel att någon andades tungt i mitt rum, riktigt mysigt att ligga och lyssna på! Då "andningarna" inte slutade gick jag in och la mig hos mamma där jag sen nanade gottgott hela natten :) Det bor nog fortfarande ett litet barn i mig som är rädd för monster under sängen och spöken bakom gardinerna, haha ... Annars då? Ja du, det händer inte så mycket just nu, har inte ens fått nått plugg, vilket är konstigt med tanke på självmordslinjen jag valt. Tror jag ska gå och duscha för att fördriva tiden lite, bye! :)

Oh my god. Kan inte tänka mig att jag varit så ljushårig en gång i tiden?
Det är något jag aldrig någonsin ska försöka mig på igen! Fy fasen vad
det slet på håret eller? Näe, jag håller mig till mitt mörkbruna hår! :)

HE WANTS TO MAKE LOVE WHEN I WANNA FIGHT

Det blev en trevlig kväll trots allt. Stack till Robert's med Jujja och Jossan och åt massa gottgott, snackade skit och så vidare som vi tjejer brukar göra ;) Senare joinade Martin oss när vi drog oss mot B&B. Där blev det biljard och krig mellan de två små turturduvorna. De bråkade under hela spelet, hela vägen till Donken, medan vi stod i kö och lite till medan vi satt och skulle äta, fint par, eller hur? Det är tur att de inte hann döda varandra, för de vet ju om att de älskar varandra, innerst inne :) Nu är jag hemma, sitter i soffan och glor på tv och äter glass med mami, myspys! Här är lite bilder från igår, enjoy! ;)







Tack alla för en trevlig lördagskväll, och tack extra mycket till Rex
som gjorde det hela möjligt med sitt stora spökslott mitt ute i skogen! :)

DANZA KUDURO

Sjukt härlig kväll igår, tjejerna samlades hos Karro och fixade, taggade och så vidare. Sedan blev det hem till Rex, vilket inte var särskilt lätt! Han bor mitt ute i skogen någonstans, och dit förväntar han sig att man ska hitta? Anyway, vi var de enda tjejerna och det var ju kul på sitt lilla sätt :) Synd bara att alla alltid ska bli taggade som fan den sista timmen innan man ska dra hem, men men, kul hade vi! Mitt i allt ser jag lilla Vencel som sitter och asgarvar helt för sig själv, hm? Och hur många gånger spelades Danza Kuduro egentligen? Hemma hos Karro, i bilen på vägen dit, på festen och i bilen på vägen hem, minst 50 gånger asså. Kom hem vid två någon gång, nanade gottgott kan jag tala om för er :) Tog tyvärr inga bilder med min kamera, men Bella tog en jävla massa, så de kommer upp när jag fått dem. Näe, nu ska jag försöka ta mig ur handdukarna och hitta lite kläder att ta på mig, byebye!

Vill ha sommar igen, vill tillbaka till Sardinien! Saknar mina små flätor
jag gjorde där, det var så sjukt skönt att inte behöva fixa håret ..


SUSPICIOUS MIND

Lita på folk. Ha förtroende för någon. Svåra grejer det där! Eller, svårt för mig. Som fan. Jag tror alltid det värsta om folk. Jag tror alltid att folk ljuger när de beter sig som underbara människor, jag tror alltid att de spelar för att få ut något av mig. En riktigt dålig egenskap det där, men det är svårt att låta bli att tänka att allt och alla vill en ont när det hänt så många gånger. Förut såg jag mig själv som sjukt smart som var misstänksam mot alla hela tiden, för om man är på sin vakt blir man inte sårad, right? Det är först nu jag börjat inse att det är ett stort handikapp, att inte kunna släppa in människor innanför murarna. Och tro mig, mina murar är höga! Vem vet, jag kanske missar världens bästa vän, eller världens mest underbara pojkvän för att jag inte vågar lita på dem? Galet när jag börjar tänka så, då får jag nästan panik och börjar tänka att jag måste börja lita på folk! Men när jag gör det kommer den där gamla känslan tillbaka. "Nej nej! Lita inte på honom, han bara ljuger för dig! Nej, berätta inte för henne, hon kommer bara sprida runt det till halva Halmstad!" Psykopat? Jo, jag börjar undra. Nehej, nu ska jag nog börja fundera på att bädda ner mig, imorn blir det en lång dag ...

Cassie bjuder på en riktigt gammal bild från någon sommar för ett par år sen!
Känner knappt igen mig själv .. Ser rätt liten ut tycker jag!

DISNEY-NÖRD TILL TUSEN!

Jag erkänner! Jag är en stor jävla Disney-nörd! Det bästa jag vet efter en lång dag är att krypa ner i sängen och sätta igång en Disneyrulle, ligga och mumla replikerna för mig själv (kan ju alla utantill såklart) och bli förfärad när det blir hemskt, fastän jag kan handlingen utantill! Här har ni en liten lista på mina topp-10 bästa Disneyfilmer! :)

Lejonkungen. Helt klart den absolut bästa Disneyfilmen ever!
Den har allt, lipscener, kärlek och ett typiskt lyckligt slut :)

Tarzan! Underbar film, rolig & med en massa lipscener!
Dessutom helt underbar musik och den är ju helt klart bäst
på engelska där Phil Collin sjunger ;)

Aladdin! Åh vad jag älskar den. Galet mycket kärlek, det
är helt min grej asså :) Dessutom är ju Peter Jöbacks röst
till Aladdin helt amazing, riktigt skön :)

Pocahontas. Åh kärlek kärlek kärlek! Förbjuden kärlek
till och med, helt underbart! Buhu, cry me a river asså! :)

Skönheten och Odjuret! Tittade nyss på den faktiskt, också
den är underbar med sin fina fina kärlek :) Det är nog sant
som de sjunger, skönhet inuti har alla. Aww, söt jag är!


Ringaren i Notre Dame. Usch och fy för den! Älskar den för
att den är så sorglig, men fy vad hemsk! Tycker så synd om
Quasimodo :( Den har ju inte det där typiska slutet att alla
får den de vill ha, han får ju inte Esmeralda. Galet sorgligt!

Den lilla Sjöjungfrun. Jag gillar nog denna filmen mest för
musiken faktiskt! Så då är den såklart bäst på engelska ;)
Men visst är det härligt att allt är under vattnet?

Djungelboken. Det är ju helt klart Baloo som gör denna filmen
awesome! Skön musik också :)

Skattkammarplaneten. Ingen klassiker direkt, men den är
så skön för den är annorlunda. Ingen kärlek och inga lipscener,
men äventyr och skön musik så det smäller om det! :)

De 101 dalmatinerna. Hur gullig som helst, det är ju en av de
Disneyfilmer man glömmer bort totalt och sedan hittar i nån
gammal VHS-låda och tänker "Fan, denna kommer jag knappt
ihåg! Den måste jag se!" Så även om den kommer på sista
plats är den kul att se på nån gång då och då med några års
mellanrum ;)

Sådär ja, det var min topp-10 lista för Disneyfilmer! Nu ska
jag sätta igång en annan och försöka sova, skola imorn ppl!


SARÀ PERCHÉ TI AMO

Denna dagen började mycket trevligt, sång på italienskan med Tinis finis. Blev en kort skoldag eftersom jag är för lat för att gå på spanskan som jag måste vänta på i 1,5 timme :) Men men, det är okej att skolka om man har en riktigt bra anledning, vilket jag hade ;) Har precis käkat våfflor, gottgott som bara den! Nu blir det bara att chilla här hemma tills jag ska iväg till friskis med Kameramannen och Svetlana för att förbränna lite överflödigt fett! Fick förresten ett litet klagomål från en viss alban att jag inte lägger upp tillräckligt mycket bilder, var det inte så Rrezarta Veliqi? Så här kommer en bildbomb med massa älskade minnen, tillägnat albanen!


Hos Amela innan Club Experience 2009.

Skolavslutning 2008, klass 8h.

Konfirmation 2008.

Klassens dag 2010.

Daniella på busfabriken.

Konfirmationsläger 2008.

Fylleån sommaren 2008.

Amanda, Johanna & Johan 2008.

Maddis tjejkväll 2008.

Martin 50 år.

Skolavslutning 2009. Klass 9h.

Skolavslutning 2009.

Liseberg 2009.

Fest hos Annie 2010.

Skolavslutning 2007.

Liseberg 2008.

Sommar 2007.

Italien 2009.

Jag & Selin 2009.

Valborg 2010.

Vinnalt med klass 8c.

Pyjamasparty hos Jujja 2006.

Claudia, Italien 2007.

Johanna & jag hos Mommi 2008.

Tjejerna i SPL09B bara softar, 2010.

NO med klass 8c.

Daniella på COOP, 2008.

Sara, Maddis & Cassie 2010.

Skolavslutning 2009.

Liseberg 2009.

Abbi, Karro & jag 2010.

Jag hos Abbi 2010. Hehe ;)

Selin, Marre & jag hos mig 2010.

Nyår 2010/11.

Vattenpipa i klätterställning 2010.

Jag 17 år.

Nyår 2010/11.

Jag 14 år.

Italien 2007.

Marinfestivalen 2010.

Klassfoto SPL09B 2010.


Claudia, Sardinien 2010.

Claudia & jag, Sardinien 2010.

Sardinien 2010.

Magdans hos Nellie ;)

Malmö med Tina & Linnea 2010.

Avsked till Sellosh 2010.

Hökensås 2010.

London 2010.

London 2010.

Biograf på 9 våningar, London 2010.

Lejonkungen, London 2010.

London 2010.

Fest hos Bea 2010.

Idrott i ishallen med SPL09B 2010.

Förfest (?) hos Jujja 2010.

Lan med brudar, jullovet 2010.

Tjejkväll hos Julia 2010.

Fest hos Annie 2010.

Valborg 2010.

Karro, Selin & jag 2011.

Jag & Maddis 2010.
Nu har ni minsann fått smaka på bilder!


WORKIN' FIVE TO NINE

Självmordsbenägen, hungrig, trött & irriterad. Det jag vanligtvis brukar känna när jag sitter framför min skärm med mitt lilla headset på jobbet, runtringandes till oförskämda bonnläppar som inte fattar vad man säger. Det är ett underbart jobb jag har, bra betalt, aldrig någon som skäller på en, folk tilltalar en alltid på ett trevligt och respektfullt sätt, kakor på rasterna. Inget att klaga på över huvud taget! Fast joo ... Aja, jag får sluta gnälla nu, det finns ju folk som inte ens har ett jobb, som aldrig tjänar en endaste krona. Nähe, men synd för er då! Det är väl inte mitt fel att ni är för lata för att skaffa er ett jobb, jag har faktiskt ett och det klagar jag hur mycket jag vill över! Haha, just talkin' to myself, as always.

Annars har denna dagen varit riktigt skön, vaknade första gången vid tio tiden, svarade lite halvflummigt på sms som kommit under natten, somnade om, vaknade, tänkte lite, somnade om, vaknade, somnade om, drömde sköna drömmar om saker som aldrig kommer hända och vaknade igen. Låg och drog mig hur länge som helst. Älskar studiedagar, helg mitt i veckan kan ju ingen klaga på! Frukost och dusch, musik, fix och iväg till Benjamin en liten sväng. Kollade film & snackade skit, lite sånt trevligt ni vet :) Och sen iväg till detta älskade fenomenet vi kallar jobb! Känner att detta inlägg är helt jävla onödigt, inte intressant på något sätt, bara mina flummiga tankar som måste skrivas ner någonstans, annars blir jag ännu mer loca än jag redan är. Nu hade jag tänkt sätta igång nån liprulle, kanske en Disneyfilm? Sen blir det nana gott, för imorgon väntar Tina & italienska 8.10! :)


Minns ni min kära självmordsbild? Den har varit uppe här ett antal gånger förut,
men jag tycker den är awesome och beskriver verkligen hur jag känner mig de
dagar jag dumt nog åker iväg för att tjäna pengar :)


TVÅ FÅGLAR MED EN STEN

Skolan idag var ju helt okej, Challe och Sara hade ett jobbigt men kul pass på idrotten. Efter skolan blev det ett gympass på Friskis med Selin och Karro, där blev det två flugor i en smäll, eller som man säger på turkiska: två fåglar med en sten ;) Nu sitter min alla i min familj plus Lill, Benke och lilla skruttan och äter pizza, men jag fick ingen /: Aja, kanske lika bra det? Måste bara säga att jag tycker om bebisar sjuuuuuukt mycket, hur goa som helst är de ju! Nästan så att man blir sugen på att skaffa en egen faktiskt, men det tror jag inte ;) Studiedag imorgon, riktigt förbannat skönt! Frågan är bara vad man ska göra hela dagen innan jobbet? Det suger verkligen att börja jobba igen, får självmordstankar när jag tänker på det .. Men men, det är pengar! :) Ha en trevlig kväll allihop!

Fin bild på gymbrudarna från i lördags!


U DON'T EVEN MISS HER

Nejmen tjenixen! Hade en hemskt trevlig kväll igår med mina töser. Fick ett litet ryck mitt i natten och kände för att spendera natten hos Julia, vilket jag gjorde. Vi kollade på Vi Fem, kollade ni också på det när ni va små? :) Snackade skit, blev sugna på pannkakor och lite sånt mysigt. I morse uppfyllde vi vår längtan och jag visade Julia hur man lagar pannkakor, så det blev en smarrig frukost! Senare blev det iväg till Maddis där det blev mys med henne och Adam, stack även över till Sturessons där vi byggde med lego och försökte locka ut deras katt underifrån soffan. Nu är jag hemma och ska kolla på Ringaren i Notre Dame, hjälp. Tycker den är riktigt obehaglig, så förstår inte ens varför jag tittar på den. Kanske för att påminna mig om att det finns folk som har det värre än jag eller nått? Fast det känns ju som att det är mest synd om mig i hela världen ibland, men så känner väl alla lite då och då? Imorgon blir det skola och sedan träning med Selin och Karro! <3
Vi Fem.

NO WOMAN NO CRY

Jag håller tyvärr inte med vår käre vän Bob Marley där! Utan mina tjejer skulle jag gråta ihjäl mig. Har mått hur dåligt som helst idag och vem räddar mig från att ligga hemma och deppa? Jo, mina brudar! Det är alltid ni som räddar dagen, kvällen och natten, alltid. Okej visst, vi va inte på värsta fete festen med massa snygga killar, men vem behöver killar? Inte vi! Vi har alla våra tjejer, och då äger livet! Vi har Björn Gustafsson, vi har Shan Atci, vem behöver vanliga idiot killar som bara förstör? Inte vi! Eller, inte just ikväll i alla fall. Imorgon kommer vi behöva dem igen, vem försöker vi lura? Vad skulle vi göra om vi inte hade killar? Vad skulle vi prata om? Vad skulle vi gråta över? Vad skulle få oss att ligga som galna idioter i någons dubbelsäng, skrikandes "OMAJGAAAD, HAN SKREEEEV!!!" Killar gör livet, så är det bara. Inga killar, ingen spänning! Med denna galna filosofi tar jag på mig jacka och skor och drar över till lilla Julia, som jag vet har en fet dubbelsäng där jag får skrika hur mycket jag vill :) PUSSSS!


HATA ÄR ETT STARKT ORD

Nu har jag tänkt till lite, and it's true. Hata är ett starkt ord. Det finns få personer jag hatar här i världen, väldigt få. Klart jag säger att jag hatar folk ibland, precis när de gjort mig något, men det stämmer såklart inte. Skulle nog kunna säga att jag hatar två personer, av personliga skäl. Två personer som jag känner rakt igenom, två genomfalska personer som man bara duger åt sålänge man ger dem något de behöver och som sedan vänder ryggen till. Er hatar jag. Men resten? Nej. Det finns folk jag ogillar starkt, eller bara ogillar, eller inte tycker om, men jag hatar dem absolut inte, för som sagt, det är ett starkt ord! Något jag irriterar mig på är när vissa går runt och "hatar" allt och alla, bara för att de stör sig på något personlighetsdrag eller något den personen brukar göra, eller gjort någon gång. Time to wake up! Vilket ord tänker ni använda när någon gör er något riktigt illa, som mina två hatobjekt gjort mot mig? Vad ska ni då göra? Misshandla eller mörda personen för att visa hur ni känner eftersom ni slösat bort ordet "hata" på bagateller? Jomenvisst, gör så, det är ju bara ni själva som förlorar på det! Nää, jag håller mig till att hata dessa två människorna, om man ens kan kalla dem det, resten får jag sätta andra ord på! För vem orkar gå runt och slösa energi på att hata alla levande väsen man stöter på?

Lite gladare tankar! Träning. Sjukt viktigt här i livet, det har jag insett för längesedan, men guess what?! Jag har inte orkat ta tag i det! Förrän för några månader sedan. Kan ju inte påstå att jag är någon träningsnarkoman som lägger upp mitt liv efter träningen, men jag har ju i alla fall kommit igång! Och som jag sagt så många gånger förr: Tagga beachen 20**! Fast denna gången är det beachen 2011 som gäller, får ju bara hoppas att jag orkar pallra mig iväg till mitt kära Friskis ett par gånger i veckan och träna sönder min kropp. Blir ju lättare nu när mina två träningshomies skaffat kort igen så att vi kan peppa och tvinga varandra! Och idag blir det gymmet med lilla Vencel. Fyfaaan vad vi ser klena ut jämfört med alla biffiga pappor som brukar vara där, damn! Det är ju nästan så man skäms och har lust att täcka över vikterna med en filt eller nått ... Men, men, det kommer så småning om! Ikväll kommer Hergül hit på mys, sedan får vi se vart kvällen leder oss! Nu blir det rumsstädning ... Eller, jag försöker i alla fall inbilla mig det! ;) Ha en trevlig lördag allihop, för det tänker jag ha!

MY HANDS ONLY AGREE TO HOLD YOUR HANDS

But when I think I'll be alright, I am always wrong cause my hands, don't wanna start again, my hands, no they don't wanna understand, my hands, they just shake and try to break whatever peace I may find. My hands, they only agree to hold your hands, and they don't wanna be without your hands, and they will not let me go, no they will not let me go.

Leona Lewis - My hands, underbar låt om man förstår innebörden av den! Nu hade jag tänkt att duscha av mig allt elände jag känner just nu, sen får vi se vad denna fredagkväll har att erbjuda lilla mig! :)


GAME'S OVER, YOU LOSE

Idag är Cassie glad, av en del olika anledningar. Tycker synd om folk som inte vet vad de vill, inte bara i livet utan alltid. Tänk att aldrig någonsin veta vad man vill och inte vill, att alltid behöva hålla på och vela fram och tillbaka? Låter otroligt jobbigt enligt mig! Jag vet vad jag vill ha, och när jag vill ha något kämpar jag in i sista stund för att få det. Kanske inte alltid syns och verkar så, men jag har mina strategier och dem avslöjar jag ju inte, hehe .. :) Funderar förresten starkt på att ta ut min töjning igen. Asså, jag älskar den, min lilla rosa 7-millimetare som suttit i mitt öra så länge! Men idag fick jag ett par otroligt fina peace öronhängen, och jag kan ju inte ha vanliga öronhängen i det hålet där töjningen är, för det är alldeles för stort så det ramlar bara igenom :( Tror minsann jag ska ta ut den, det går ju alltid att sätta i den igen om jaf vill, hihi :)
Så här ser min töjning ut, fast rosa då. Fattar ni nu att
vanliga öronhängen åker ur?

U'RE MESSING WITH MY HEAD

Jaa, annars mår jag awesome, tackar som frågar! Livet äger som vanligt, allt går precis som jag vill och enligt mina exellenta planer! Från och med idag ska jag älska onsdagar! 8.10-15.35 med en massa härliga lektioner! Gillar även hålan på 1,5 timme mellan svenskan och spanskan, känner att spanskan kommer bli lidande för det ex antal gånger denna terminen .. Aja, har iaf ingen särmatte längre ;) Vill tacka mina finfina vänner Selin & Maddis för att ni är sjukt awesome på att underhålla när man har tråkigt och bara står rätt upp och ner och väntar i en timme, Selin är bäst med sina öppna erkännanden om allt och Maddis för sina vädjanden om att få lägga på för att hon vill borsta tänderna och krypa ner i sängen :) Nu är även min kära vän Sarah hemma från Spanien, vill inte ens veta hur brun hon är, så tror jag kommer blunda imorn när vi ses!

Saknat dig din smurf, därför får du bjuda på en fin bild från när vi firade din 18-års dag! Inte bästa kvalitén, men bättre än inget :)

I HATE THE WAY YOU LIE

Idag är det en sån där dag som jag både älskar och hatar. Hatar för att jag var tvungen att gå upp tidigt och ta mig till skolan, för att pojkar suger, för att massa saker börjar ta slut, för att jag är hes och förkyld och för att det är äckligt kallt ute. Älskar för att jag fått träffa alla underbaringar i SPL09B igen, för att jag struntade totalt i att plugga matte, för att jag chillat hela eftermiddagen och för att jag såg "The Tourist" med Johnny Depp på bio! Nu ska jag äta och sen knarka lite hostmedicin så att det går att somna inatt, utan att hosta upp lungorna. Hoppas alla haft en precis lika trevlig dag som jag haft :)


Älska Johnny Depp, hata Angelina Jolie!

BUS MED BRUDAR

Hade en förjävla trevlig kväll med Selin, Karro & Abbi igår. Det började hemma hos Svetlana aka Karro med tacos & godis! Ja, sen vet ni ju resten :) Jag har lärt känna er ganska snabbt om man tänker efter, men ändå har vi lyckats komma varandra såhär nära, det kallar jag soulmates! Pussar till er :)

Nyår 10/11

Nyår 10/11

Pizzakväll höst 10

Julskyltning 10

Sommar 10 - nyvakna!
Fina stunder har vi haft tjejer, och fler blir det!


LINNEA GUSTAVSSON

Har spenderat i princip hela dagen på Roberts med Linnea. Det är sjuuukt så många timmar man kan sitta och snacka skit med folk där, det har de verkligen lyckats med ;) Finfina vän, det var alldeles för länge sedan vi sågs! Så här lång tid får vi inte låta det gå mellan gångerna! En bra flicka som alltid märker och känner av när något är på tok, som alltid finns där och lyssnar och som vågar öppna sig om sina egna bekymmer. Rolig, snäll och riktigt go, att vi inte börjat umgås tidigare övergår mitt förstånd, vi har ändå känt varandra sedan, jaa, sjuan-åttan? En kärleksmums och en halv cesarsallad fattigare, men när man delar med en bra vän gör det absolut ingenting! :)


DÅLIG UPPDATERING

Har uppdaterat riktigt dåligt på sistone, men det är för att det inte har hänt så mycket liksom. Jag bara njuter av sista tiden av jullovet, sover länge, fikar med vänner, snackar skit, kollar film & myser. Inget intressant, eller hur? Folk skulle definitivt inte sitta och läsa min blogg när jag bara skriver saker som "Idag har jag kollat film" eller "Idag har jag fikat" och sånt. Anyway, jag känner mig relativt glad trots alla ledsamheter detta jullovet har bjudit på och trots att skolan börjar om bara några dagar. Det känns inte så hemskt egentligen, det nya schemat är ju så mycket skönare än det förra! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen och spela The Sims 3 - Kvällsnöjen, hehe ;) Ha en trevlig torsdag allihop!


GOTT NYTT ÅR!

Jag börjar med att säga tack till mina goa tjejer som gjorde min nyårsafton awesome! Det blev dock inte riktigt som planerat, men vadfan, vi hade stenkul! Åkte först hem till kusinerna för lite god mat och trevligt umgänge, sedan bar det av till Selin där fina flickor väntade. Förfestade lite och sen var det tänkt att vi skulle dra på Insomnia, men det blev ju inställt. Det löste sig ändå till slut, vi fick skjuts till Andersberg där vi festade med trevliga pojkar, kollade på lite galna fyrverkerier och någon gång mitt i natten tog vi bussen tillbaka till Selin där vi åt kladdkaka och tog massa bilder! Nu är det bara att välkomna det nya året, 2011, och hoppas att det blir dubbelt så awesome som 2010! :)








Ett fåtal bilder av de miljontals som togs. Tyvärr hann Abbi redigera och klippa bort sig själv på vissa bilder innan hon skickade dem till mig, får komma ihåg att ta med mig egen kamera nästa gång jag ska festa med henne! ;)


RSS 2.0