SJUK ...

Jaha då blev man sjuk i alla fall. Varit hemma från skolan idag, kollat tv, pluggat, ätit och lite sånt kul. Om en stund blir jag hämtad till jobbet, sista gången jag ska jobba där. Får se hur det kommer gå med bultande huvud, rinnande näsa och feber! Men imorgon är det fredag, vilket innebär att min pojk kommer hit. Ska dock jobba 00.45-03.45 på Donken, ska bli kul att göra hamburgare till alla miljoner fyllon som kommer från Underbar klockan tre på natten! ;) Aja, det är pengar! :)


Bäst är du sötnos!

I'M IN LOVE WITH A GIRL

"I'm in love with a girl who knows me better, fell for the woman just when I met her, took my sweet time when I was bitter, someone understands. And she knows how to treat a fella right, give me that feeling every night, wants to make love when I wanna fight, now someone understand me." I'm in love with a girl - Gavin DeGraw

Jobbig dag idag, tror jag börjar bli sjuk igen ... Skulle egentligen tränat idag efter skolan men sen tvingar mor min mig att övningsköra, plus att jag inte vill riskera att bli sjuk igen. Så nu sitter jag här i soffan med min lilla kanin och försöker plugga engelska. Ska fortsätta med det :) Puss!


Han vill ha mitt äpple


DÖD FÖR MIG

"Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig! Men det finns saker jag saknar, typ när vi va nakna, nu brinner din tavla. Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar." Tröjan du hatar - Norlie & KKV

Nya älsklingshatlåten. Helt underbar när man känner sig stark och känner hat mot någon man älskade :) Idag har jag varit i skolan, pluggat teori och tränat, känner mig väldigt duktig! Precis kommit ut ur en välförtjänt dusch, smörjt in mig med brun-utan-sol (mobbad viting, I know!) och nu ska jag krypa ner i sängen och ringa min sötnos, om han kan nörda klart vid datorn någon gång. Vet ni vad som äger? Om fyra veckor är det sportlov och på fredagen åker jag och tjejerna ner till Malmö för att kolla på Avicii, på söndagen åker jag upp till Tranemo för att bo hos Kalle i en vecka medan han går i skolan. Veckan efter det kommer han ner hit en vecka eftersom han har sportlov då. Vecka 10 är jag ledig från skola och jobb för att åka upp till Sälen med Madde och hennes familj och åka efterlängtade skidor/snowboard! Och på påsklovet bär det av till Italien för att fira pappas 50-årsdag, men det vet han inte om så om någon som känner honom läser detta: knip käft! :) Sen är det ju inte särskilt långt kvar till balen, studenten och sommaren, så de närmsta sex månaderna ser riktigt ljusa ut! :D Förhoppningsvis är körkortet snart kirrat också, life's good! Här är lite bilder från helgen för att göra allt lite roligare!






Avslutar med en snygg bild på bakis mig som bjuder på sig själv!


I'M A FIGHTER

"Cause it makes me that much stronger, makes me work a little bit harder, it makes me that much wiser, so thanks for making me a fighter. Made me learn a little bit faster, made my skin a little bit thicker, makes me that much smarter, so thanks for making me a fighter." Fighter - Christina Aguilera

Riktigt gammal låt som jag skrivit här på bloggen tidigare, men jag tröttnar liksom inte på den, för den är inte bara en låt. Ordspråket "What doesn't kill you makes you stronger" stämmer så jävla bra och det är det den här låten handlar om. När jag är på gymmet och ska springa på bandet i 30 minuter brukar jag ha musik som jag blir peppad och taggad av i lurarna, har en hel lista med sånna låtar faktiskt och när jag känner att det börjar bli så jävla jobbigt att jag bara vill stanna, då sätter jag på den här låten och konstigt nog får den mig alltid att fortsätta in i det sista. Och det är inte bara för att jag vill klara de där 30 minuterna, för när jag hör den här låten tänker jag alltid på folk jag avskyr och hatar, jag tänker på allt ont de gjort mig och hur mycket de sårat mig. Det får mig att fortsätta, för lika lite som det jävla löpbandet ska hindra mig från att bli slim & fit, lika lite ska de jävla svinen hindra mig från att vara den jag vill vara och göra det jag vill göra. Over and out, godnatt!


Fake it til you make it!

DIN GRAVSTEN FRAMFÖR MIG

"Jag vill bara se din gravsten framför mig, så jag kan spotta på den, som du fuckade mig, öga mot öga ska jag säga hur mycket jag hatar dig." Den bortglömda sonen - 2 världar

Visserligen handlar den här låten om en sons hat mot sin pappa som svikit både honom och familjen under hans uppväxt, och det är ingenting jag någonsin känt att jag kan relatera till eftersom båda mina föräldrar alltid funnits där för mig. Men det jag kan relatera till i den här låten är hatet. Det där grova hatet från botten av sitt hjärta man känner mot en person som betytt allt för en, en vän eller en kärlek, som inte gjort annat än svikit en om och om igen. Den där glada, pirrande känslan och leendet man skäms över när man tänker på hur skönt det hade varit att brutalt få misshandla den här personen till döds. När man undrar ifall man faktiskt hör hemma i helvetet när man behöver ställa sig frågan ifall man skulle räddat personens liv om man hade kunnat, eller låtit honom/henne dö. Jag är så välbekant med den här känslan nu att vi nästan är bästa vänner. Det är därför jag inte kan sova på nätterna. Det är därför jag vaknar hela tiden och har problem med att somna om. Jag behöver DÖDA. Eller? Det som får mig att må lite bättre är när jag gör som jag gör nu, sätter mig ner och skriver av mig. Det är skönt och jag behöver det, lite då och då. And once again: det här är min blogg, gillar du inte det jag skriver, så klicka på det röda lilla krysset längst upp till höger och bry dig inte om att lämna någon spydig kommentar, den raderas innan den hinner publiceras.

Lite glada saker har jag så klart också att skriva! Har haft ett helt fantastiskt jullov! Fick många bra julklappar och har spenderat många grymma kvällar och härliga dagar med folk jag tycker om. Mest har jag väl varit en toffel och umgåtts med min pojkvän, JUST DET, pojkvän :) And it feels so damn GOOD! Skolan började dock idag och det känns inte okej, men som tur är så är det inte så många veckor kvar tills det händer trevliga saker! Vecka 8 (är det väl?) är det sportlov, vilket är väldigt snart! Vecka 14 (är jag nästan säker på att det var) blir Maddes julklapp aktuell och jag åker iväg på skidsemester med hennes familj, jippi! Och om EXAKT tre veckor ska jag göra något som kommer stämpla mig för livet och vad det är får ni reda på när det är gjort :D Körkortet är snart på g också, känns toppen! Imorgon efter skolan bär det av till stan med Catherine för att bestämma mig för en balklänning och sedan blir det att ta med mami och hennes plånbok för att inhandla hehe. Nej nu ska jag inte skriva mer, himla långt inlägg det här! ;) Ska försöka blir bättre på att blogga (vilken gång i ordningen?), jag lovar! Puss :)

För att detta inte skulle bli ett inlägg med bara massa text slänger jag in lite fina
bilder från lovet! Alla finns på fb, jag vet, men bättre än inget, right?! :D





Och avslutar med en ego- bild från julafton!


RSS 2.0