SOMMARLOV!

Tror snart jag börjar gråta av lycka. Det är fan sommarlov, det vi alla har längtat efter sen mitten av höstterminen när plugget var som värst, och nu behöver vi inte öppna en bok på två månader! Igår var en toppendag, kort dag i skolan, sedan hem och bada i poolen med Benjamin! :D Efter det låg jag bara i sängen och kollade på One Tree Hill, och då fick jag världens panikkänsla, det kändes som att jag hade massor av plugg att ta hand om men att jag bara låg där och kollade TV. Men det sköna är att jag vet att jag inte har ett smack kvar att göra! Jag kan göra precis vad jag vill, och det tänker jag göra! :) Nu ska jag sova en liten stund, för runt åtta blir det Wild West med tjejerna i klassen, superkul! :)

Fika på Roberts med tjejerna efter skolavslutningen, mys :)


KÄRLEK OCH LYCKA

Jag lovar, jag ska inte skriva en bok om hur otroligt lycklig jag känner mig just nu! Jag har dig, och du har mig. Vi har varandra, och känslan som sprider sig i hela kroppen när jag tänker på det går inte att beskriva. Tack vare dig mår jag bra, tack vare dig orkar jag ta tag i saker, och klarar allt jag vill klara. Jag älskar dig otroligt mycket Benjamin Karlsson! <3



Juni 2011, Cassie <3 Benjamin

THE WAY THAT YOU STARE

"The way that you stare starts a fire in me, come up to my room, you sexy little thing. And let's play a game, I won't be a tease, I'll show you the boom, my sexy little thing." Push up on me - Rihanna

Skitskön låt! Idag har jag solat med Selin och Abbi, allesammans indränkta i olivolja, bäst resultat då asså! Sen stack vi till stan och kollade lite rea, inget som föll mig i smaken dock. Nu är jag hemma och om en halvtimme ska jag dra med mamma och Claudia och kolla Shan Atci! Fyfaaaan va taggad jag är, så sjukt rolig är han! Världens skönaste blattehumor måste jag säga. Efter det blir det hem till Selin igen med henne, Abbi, Karro och antagligen Bea också, sen får vi se vart vi tar vägen, det var ju snack om Grötvik eller nått? Aja får se! Ha en trevlig fredagkväll! :)


ONE TREE HILL

Ligger ensam hemma och kollar One Tree Hill eftersom det tydligen inte händer något i Halmstad på torsdagar. Men det är inte samma sak utan dig. Vi började den här serien tillsammans och det är så vi borde avsluta den. Precis som med allt annat .. Jag kan föreställa dig ligga här jämte mig, så att jag kan lägga mig på ditt bröst och höra dig andas. Jag förväntar mig inte att du ska läsa detta, för jag vet vart du är och jag vet vad du antagligen gör just nu. Men om du ändå skulle läsa detta, när du kommer hem igen, så hoppas jag att du förstår hur mycket jag saknar dig. Efter all den här tiden vi spenderat tillsammans är det inte så konstigt. Jag älskar dig så mycket och jag hoppas du mår bra, vart du än är, vad du än gör och vem du än är med. Och jag vet inte hur många fler sånna här blogginlägg jag kommer skriva, om du nu kommer läsa detta och undrar det, och då har jag ett svar. Jag tänker skriva så många det behövs för mig för att må bättre, för du vet att jag skriver när jag mår dåligt och när det blir för mycket att hålla i huvudet. En stor mysig Cassie- kram på dig, älskar dig.

LISEBERG

Hej allihop! Hade en grymt kul dag och kväll på Liseberg igår med lite tjejer & killar från Sannarp. Åkte Atmosfear, fyfaaaan det är nog det värsta jag någonsin gjort! Men var ju tvungen att göra det, hade ju lovat att jag skulle .. Åkte med Julia, Mimmi och Natha i Cissis bil hem, kom hem vid halv två någon gång (?) och var helt slutkörd så däckade direkt! Det måste vi absolut göra om, galet kul! :) Tack som fan för en grym dag/kväll/natt! Vaknade vid halv två idag, så har sovit i nästan tolv timmar, så länge har jag inte sovit på över en månad! Nu har jag och mamma precis storstädat mitt rum, eller saniterat det rättare sagt, såg ut som ett bombnedslag.

Det är fan sorgligt hur nostalgisk jag är .. och detta är till dig. Skulle dammtorka varenda yta på hela rummet och för det första så hittade jag två saker du glömt här, och en av dem tror jag du tycker är väldigt viktig. Och när jag skulle dammtorka fönsterbrädan var den full av grus från den gången du kom hem genom mitt fönster mitt i natten när du hade festat, ville nästan inte torka bort grushelvetet. Men du sa att det blir bättre såhär, att vi kommer över det snabbare så, och att vår tid kanske kommer lite senare när saker och ting ser lite annorlunda ut, när både du och jag har förändrats. Så det är väl så det får vara nu ett tag, även fast jag hatar det. Men du ska veta att jag saknar dig varje minut. En stor, mysig Cassie- kram på dig, älskar dig.


Tjejerna laddar inför Liseberg ;) Vet att ni hatar den, men det är payback
för bilden Natha la ut på när jag sov i bilen igår, så ni alla får lida för hennes
lilla misstag! Haha, vet att ni älskar mig :)


Tjejerna på väg till uppsvinget, inte 3D- bion .. ;) ATMOSFEAR FTW!

RSS 2.0