MISSTAG

Alla gör vi våra misstag, det är bara mänskligt. Men vissa av dem kommer vi komma ihåg i resten av våra liv, och vi kommer ångra dem som satan. Jag har gjort en del sådana misstag, ett alldeles nyligen faktiskt. Eller flera, som ledde till ett kan man kanske säga. Jag vet inte om jag kommer ångra det i resten av mitt liv, men jag kommer ångra det så mycket, vilja slita mig själv i bitar så arg och ledsen jag är över det, i alla fall ett ganska bra tag. Ibland möter man den där personen som får en att ändra hela sin syn på allting, den där personen som hjärntvättar en till det bättre, utan att man fattar hur det gick till. Jag tror att vi bara får ett antal chanser att få det att funka med en av dem var och en av oss är tilldelad i livet. Därför undrar jag nu, hur många chanser har jag kvar? Har jag sumpat allihop redan? Eller är det bara denna? Jag vet inte, men det lär vi märka. Jag ber om ursäkt för hur jag har varit, vad jag har gjort, men det är ingenting jag kan ta tillbaka nu. Det enda som skulle hjälpa mig i det här läget är ännu en chans, och hjälp från dig, för jag tror du är den enda som kan rädda mig från det här. Sen är det ju en annan femma ifall du inte vill, ifall du avskyr mig så mycket att du inte tycker jag är värd det. Men glöm aldrig, att jag alltid fanns där, att jag alltid ställde upp med vad du än behövde. Glöm aldrig någonsin att jag älskade dig, och fortfarande gör.

THE EMPTINESS IS KILLING ME

Allt känns som ett tomt hål. Mitt bröst har ett stort tomt hål där mitt hjärta brukade sitta, hela jag känns som ett stort tomt kallt hål. Jag känner ingen livsglädje, inte en enda liten gnista av glädje i kroppen. Jag är inte glad för att jag har pengar, för att jag har ett hem att komma till, att jag har en underbar och frisk familj, att jag går en bra utbildning och kommer ta studenten om ett år. Ingen av de sakerna gör mig glad. Det enda här i världen som får mig att känna riktig glädje, det är att jag har en sån underbar människa som dig i mitt liv. Att jag haft en sån underbar pojke hos mig, att jag älskar dig och du mig. Men ingenting utav det där spelar någon roll längre. Eller, det är klart att det spelar roll, men i slutändan gör det faktiskt inte det. För som det ser ut nu kommer ingenting att förändras. Inte just nu, inte i denna tiden av våra liv. Tomma hyllor, tomma lådor, en tom garderob, ett tomt rum, ett stort tomt hus för mig själv. För är jag inte med dig så är jag själv, ensam, utan någon, hur många som än finns runtomkring mig.
Ibland glömmer jag, och jag älskar när jag glömmer, men det hade jag inte gjort om jag vetat att jag glömt för alltid, att jag inte kommer att komma ihåg det senare. För det gör jag alltid, men jag är ändå så otroligt rädd för att glömma. Stora saker som personlighet, bråk, utflykter, det är saker som aldrig försvinner, för de var så pass stora. Men småsaker, som vanor och beteenden, det är dem sakerna som är lätta att glömma, om man inte håller minnena vid liv. Problemet är att när man kämpar för att hålla saker vid liv lyckas man aldrig ta kål på dem, naturligtvis. Och det är då man själv dör, sakta men säkert. Jag håller saker vid liv på mitt egna sätt, jag skriver ner saker som hänt, nästan som en dagbok, och det är väl tur att du aldrig hittade den boken, för vem vet vad som hade hänt efter att du läst allt som någonsin hänt, fast enbart ut mitt perspektiv? Jag sparar även saker, små små saker som vem som helst skulle sett som skräp, fjädrar, godisbitar, tomma burkar av olika slag. Sån är jag, och det är så jag gör.


Tom garderob .. The emptiness is killing me ..

Idag hade vi Östergårdsprojektet på Östra Stranden för sista gången, helt okej alltså! :) Trött som satan efter en hel dag med ög-barnen, och efter en eftermiddag i solen på altanen med Benjamin, indränkta i olivolja och som vanligt en massa prat om allt och inget. Har faktiskt lyckats få lite färg båda två, så tack för tipset Selin! Nu ska jag ta en panodil för att kunna slappna av lite, sova en stund, gå på Claudias teater och sedan plugga. Hejdå!


Min söta grupp, vi kom trea! ;)


IT'S JUST THE WAY THE GAME IS PLAYED

It's just the way the game is played, it's best if you just wait your turn. It's getting crowded over here, but babe, the wait is over. Sometimes it takes a thousand tries to win, the wait is over. Wait your turn - Rihanna

Har jag någonsin talat om för er hur mycket jag älskar Rihanna?! Okej, kanske inte alla låtar, vissa är ju helt kassa, men de allra flesta är grymma och betyder något toppen. Satan i gatan vad snygg hon är också! Mår inte så bra idag så det blev ingen skola för mig, så nu sitter jag här i soffan, lyssnar på min Rihanna musik och försöker plugga. Inte särskilt kul faktiskt .. men hey, imorgon är det helg! :) Ska fortsätta med mitt nu, puss hej!



Hon har verkligen förändrats genom åren! :o Klart hon
fortfarande är skitsnygg, men tycker nog hon var finare
i början :)

DEN 25E SMÄLLER DET!

Hej alla, idag är det den 25e, vilket betyder att jag är jävligt rik just nu! Lönen har kommit, jippi! :) Har dock försökt att vara lite snål, köpt en mascara för 175, en tunika för 49 och käkat lite snabbt på Donken så klart ;) Hålan idag tillbringade jag hos Benjamins tatuerare, han skulle skugga en av sina tatueringar och göra en ny med Beatrices namn, blev jättebra! Nu är jag hemkommen, funderar på att sova en liten sväng innan jag måste plugga .. Helt proppat med plugg för tillfället, alla lärare behöver bevis på att man är duktig. Men jag får väl trösta mig med att det snart är helg, fredagen blir myskväll här hemma med lille Benji och lördagen blir det off to Skåneland med Maddis! Mycket trevligt :) Ska ta min lilla powernap nu, puss! (:

Inte alls sugen på att göra en tattoo nu! :o

LÅNGA NÄTTER

Måste bara få förklara varför jag verkligen hatar HLT ibland. Våra kära bussar i Hallandstrafiken, med sina ljushuvuden till busschaufförer, kan inte säga annat än att de driver mig till vansinne ibland. Till exempel idag. Bussen var sen några minuter från Brogård, stannade inte vid Måndagsgränd fast jag hade plingat, stannade fortfarande inte fast jag ropade, körde förbi bussgatan där den skulle svängt in till nästa hållplats, stannade äntligen när jag gick fram till chaffisen och frågade vad fan han höll på med, jag hoppade av, men sen vänder idioten för att köra tillbaka resten till hållplatsen han missade, och kör förbi mig så att min väg från hållplatsen till skolan blev nästan dubbelt så lång! Det var min morgon! :) Nu är jag hemma från skolan och ska ta mig en powernap innan plugget börjar, sedan fortsätter det fram tills ikväll när Benjamin kommer hem och vi ska skita i allt vad plugg innebär, bädda ner oss, äta gottgott, mysa, kolla One Tree Hill och somna i tid för en gångs skull! Låter som en kanon eftermiddag och kväll, tycker ni inte? :)

Thumbs up for HLT!


HOPPSAN!

Vet att jag nyss gjorde ett inlägg, men vad fan jag kollade nyss kommentarer och såg att det har kommit några från folk som bara skriver t.ex. första bokstaven i sitt namn där man ska fylla i vem det är som kommenterar, vissa är anonyma och vissa skriver bara sitt förnamn. Skulle uppskatta om ni kunde skriva hela era namn om ni vet att jag inte vet vem ni är, och om ni vet att jag vet vem ni är skulle det vara bra om ni kunde skriva ert förnamn i alla fall, skriv gärna er bloggadress om ni har någon också! :) Tycker inte om att svara på kommentarer till folk jag inte har någon aning om vilka de är, det är ju inte så att jag är någon känd Kenza som får tusen kommentarer från massa fans jag aldrig träffat, det är bara lilla jag med runt 60 besökare om dagen, så säg vilka ni är :) Och om det är något ni undrar över som ni inte vill att andra ska se att ni frågar, så finns min hotmail på headern längst upp på bloggen! :D Vill också passa på att säga att jag inte hunnit ändra texten ännu, måste ta hjälp av någon som vet hur man gör, så ni som inte ser vad det står på grund av att de sista bokstäverna i alfabetet saknas, skit i att kolla bloggen så länge! :) så, då var det avklarat :)

STRIP ME

Take what you want, steal my pride, build me up or cut me down to size. Shut me out, but I'll just scream, I'm only a voice in a million, but you ain't taking that from me! Oh no, you ain't taking that from me! Strip me - Natasha Bedingfield

Hey gott folk, här sitter jag med mina måndags- strumpor och bloggar, har ett sånt litet pack med veckans sju dagar som mamma köpte till mig, otroligt sött va? Haft en trevlig helg? Det har jag i alla fall, utegångsförbud till tusen säger jag bara! :) Tur att jag har Benjamin som stannade hemma och myste med mig på fredagen ;) Och tur att jag har Maddis som myste med mig på lördagen! Är sjukt dålig på att uppdatera nu för tiden, fick ett klagomål om det senast för en timme sen, så jag ska försöööka bli bättre, men har så mycket på gång just nu ..

Förresten, är det inte orättvist hur livet, ödet, Gud eller vem det nu är som bestämmer, kan ge en någonting, låta en leka med det ett litet tag, få en att bli beroende och sedan ta det ifrån en, så att man blir ensam kvar med ett begär och en sugande smärta så stark att man tappar livsglöden? Men hey, det som inte dödar dig gör dig bara starkare! Det är väl så man brukar säga? Men tänk så dör jag då? Åt helvete med det ordspråket i sånna fall!
Nu ska jag käka något, gå ut och steka på altanen och sedan dra tillbaka till skolan för en sista lektion. Ikväll blir det träning och plugg, ha en trevlig första dag på veckan allesammans!

Blåtiran & krulltotten!

PIRATES!

Hej gott folk, matte nationella 8.10 i morse, gick toppeeeeen ju! eller inte ... men that's life! Nu är jag hemma, har precis käkat kinamat. Beställde en jävla massa igår kväll och sen hade vi en liten myskväll hemma med familjen, Benjamin och faster som precis kommit hit från Italien. Nu ska jag ta tag i mitt liv, dra iväg på bild, sen blir det hem och plugga lite till och ikväll blir det pirates premiären med Benjamin! :) Kul att vi kommer vara hemma vid typ tre, och ännu roligare att jag ska ha ög-projektet på Östra stranden imon 8.15-14.00 i skitväder när jag kommer vara stentrött. Men det är det fan värt! :)


LÖRDAGKVÄLL

Skitkul kväll igår, stack till Roberts med Sarah, Linnea, Erika och Sandra, där träffade vi massa kul och galet folk, helt grym musik som man blev riktigt taggad av, så det var lite synd att vi inte drog på fest efter, men jag är nöjd med kvällen ändå :) Mest crazy var väl Jonna som var så taggad att hon glömde kvar halva innehållet av sin väska under bordet på Roberts, men det löste sig till slut ;) Denna dagen kommer bestå av plugg, chillande och kolla på systers teater med familjen och Benjamin. Nu är det dags för frulle, nomnomnom!



Bilderna från igår :)

ATT FASTNA I EN HISS, JOMENVISST!

Idag blev jag och Benjamin väckta klockan 11 av min pigga mamma, vi var inte lika pigga eftersom vi inte somnade förrän vid 5-tiden inatt. Vid två stack vi till hans pappa som fyllde år, åt lite smörgåstårta och sånt gott :) Skulle ner och växla pengar, och på vägen upp fastade hissen mellan fjärde och femte våningen, så jag ringde 112 och sen fick vi sitta och vänta på brandmännen, inte alls klaustrofobi eller så, nej nej :) Nu ska jag nog ta en dusch, sedan fixa mig inför möjliga trevligheter ikväll, hajdo :)

FREDAGEN DEN 13:DE

Idag är det fredagen den 13:de, otursdagen. Jag har inte haft någon otur idag, och det är jag väldigt tacksam för. Men det är kanske inte läge att jubla riktigt ännu, jag har fortfarande en kväll framför mig, den ska spenderas med Benjamin och vi ska försöka hitta på något istället för att bara ligga hemma och kolla film och mysa som vi alltid gör annars. Men även om jag inte ska ut på fartfyllda farliga äventyr ikväll kan jag nog ändå lyckas få otur, that's so me .. Dagen har innehållit skola, film och the sims, borde kanske plugga egentligen men vem orkar göra det på en fredag? Ska snart grilla med familjen och Benjamin om han hinner hem tills dess, mummmmaaa! :)
Tänkte lägga in lite gamla bilder från olika trevligheter, enjoy :)

Tjejkväll hos Maddis 2010

Fest hos Maggan 2011

Tjejkväll hos Malin 2011

Fest hos Julia 2010

Tjejkväll hos Selin 2010

Chillfest hos Rex 2010

Nyår hos Selin 2010/11

Fest hos Annie 2010

Tjejkväll hos Julia 2010

Fest hos Bea 2010

Tjejkväll hos mig 2010

Chillfest hos Amela 2009

Valborg med tjejerna hos Selin 2011, inte så gammal bild, men ändå :)


THE NEW ME

Hejsan, längesen jag uppdaterade som vanligt, men har haft fullt upp med livet så har inte haft så mycket tid för att sitta vid datorn över huvud taget. Ibland händer det viktiga saker som man måste ta hand om, och då gäller det att prioritera dem. Jag är inte riktigt nöjd med den jag har varit på sistone, och med "på sistone" menar jag de senaste två månaderna eller så. Jag har betett mig illa mot mina nära, jag har struntat i att lyssna på folk som bryr sig om mig och bara vill mitt bästa, och som faktiskt vet bättre än mig. Jag har struntat i dem som tycker om mig över huvud taget, och bara brytt mig om mig själv och det jag vill. Det är dags att ändra på det nu, och jag börjar idag! Nu ska jag fortsätta kolla på Family Guy innan det är dags att ta bussen till träningen för första gången på över en månad. Efter det blir det en fika på stan med de här godbitarna :)

Förlåt tjejer, hade ingen annan bild på er två tillsammans :)

LYCKAD VALBORG!

I lördags var det alltså Valborg, vad gjorde ni? Jag hade en kanonkväll med bästa tjejerna! Först käkade vi lite grille hos Selin, sen stack vi in till stan för att titta på brasan, men den hade redan brunnit upp, så då satte vi oss på Östra Stranden och gjorde en egen, riktigt mysigt måste jag säga! Efter det blev det in till stan en runda, sedan bar det av hemåt. Stort tack till er tjejer, ni är bäst! :) Lite bilder från kvällen kommer här nere!

Idag har jag bara varit i skolan, medan Benjamin låg kvar hos mig och sov, sen blev det in till stan för lite shopping och nu sitter jag här med världens ångest över både det ena och det andra, men mest för att jag precis insett hur sjukt mycket skolarbete jag har att göra nu i maj ... Helt galet måste jag säga, så nu ska jag ta tag i det!






Långt ifrån alla bilder, men de tar sån tid att ladda upp dem på bloggen,
de finns fler på facebook om ni vill se, enjoy :)


RSS 2.0