MONEY MAKER

That's me. Nu har jag jobbat klart, åååååh jag är död. Fick sluta en kvart tidigare bara för att chefen är så skön, haha då blir man glad! Nu har jag tjockat i mig massa rostade mackor och druckit massa Oboy framför 2½ men :) Snart blir det dusch, när jag orkar resa mig ur sängen. Ska bli förjävla skönt asså. Tycker det är lite knäppt, man längtar efter något som fan, till exempel min dusch nu, men ändå orkar man inte göra ett skit för att nå det? Haha, kan ta ett bättre exempel! Man har inga pengar, men vill ha som faaaan, ändå pallar man inte jobba? Vafan är det? Då får man ju skylla sig själv, men det gör man ju inte, allt är alltid alla andras fel, man kommer med massa bortförklaringar och undanflykter. Bara jag som är sån? Usch och fy på mig! ;) Nu ska jag ta tag i livet och hoppa i duschen, sen ska jag lägga mig i tid för en gångs skull, börjar 8.20 med älskade Español, tagga! Sov gott alla fina och fula människor! :)

Det suger att skolan har börjar igen, hade verkligen behövt en vecka till,
men vadfan, man blir ju glad av SPL09B, världens bästaste klass, helt klart!


ÖVER MIN DÖDA KROPP

"Över min döda kropp, jag skjuter när jag söker hopp, men ser dig varje gång när jag sluter mina ögonlock. Sanningen är den att jag saknar dig idag, även fast vi har bestämt att inte prata på ett tag. Försöker bara tänka på att allting löser sig, men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig. Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat även fast jag inte kunde andas. Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll, vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem packad någon kväll, eller när som helst. Kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt. Vare sig det är en fredag eller torsdag, och tro mig, fan det kan va ensamt i en storstad. Men jag tror att det kommer bli bra, även fast det regnar här i Stockholm idag." Det regnar i Stockholm idag - RMK

Älskar den låten och får tårar i ögonen varje gång jag hör den. Visst, killen sjunger till sin mamma, men delar av texten passar även in i andra situationer. Nyvaken från en störtskön powernap såhär innan jobbet, ska jobba 16.45 - 21.00, skitkul. Orkar inte, är inte på humör och har ingen energi till det över huvud taget. Men jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet och köra på stenhårt, så löser sig allt med pengar och sånt till slut! :)

Usch jag mår inte bra. Jag hör så jävla mycket skit om dig & hela situationen. Folk varnar mig dagligen, tittar på mig med den där blicken som säger "Jag tycker synd om dig!" och berättar saker som jag egentligen redan vet, men som jag tränger undan för att jag hoppas som fan att de inte är sanna. Men jag är en dåre, en idiot som tror på att saker kan bli bra, att allt kommer lösa sig tillslut, men det kommer ju inte göra det, för jag kan inte ensam göra jobbet, jag behöver hjälp. Ja, jag erkänner det, jag behöver hjälp! Hjälp mig då.

Glad tjej för längesen!


CASSIE HAR FÅTT EN BIL!

Jag klagar alltid på att jag inte har några pengar, men jag får fanimej skylla mig själv! Jag slösar pengar på en massa onödigt skit, till exempel mat och fika. Käkar någonting varenda gång jag är i stan, om jag så bara ska vara där i en timme. Är det inte Donken så är det Hello, är det inte Hello så är det Roberts och är det inte Roberts, ja då är det väl nånting annat! Alltid! Spenderade cirka fyra timmar på Roberts idag med underbara Linnea (som jag träffar alldeles för sällan) och jag köpte en jävla liten chailatte för 33 kronor. Vadfan? Den dricker man ju upp i tre klunkar? 33 kronor, det får man fan tre burgare på Donken för, men nejnej, jag köper en liten chailatte för den summan. Orkar knappt jobba nått heller, så det blir ju inte så mycket lön. Jag får helt enkelt skylla mig själv!

Jaha, skola imorgon då? Vad känner ni om det? Själv känner jag mig trött, sjuk, självmordsbenägen och så vidare. Orkar verkligen inte, hade behövt en vecka till. Nu är det sju veckor kvar till påsklovet, det är FÖR LÄNGE! Kan inte skiten bara vara över nu, kan det inte bara bli sommar!? Testade att använda min skinnjacka idag för att det var två plusgrader ute, det sämsta valet jag gjort på länge ska jag be att få tala om! Fyfaan va kallt det var, höll ju på att frysa ihjäl! Nej tack, jag håller mig till min varma sköna fina röda Everest ett tag till. Förresten, mina föräldrar har köpt en bil till mig! En Alfa Romeo för 45 000! Inte alls gammal, jättefin är den! Ska ha den att övningsköra med nu eftersom vår andra bil är automatväxlad, så kan bara köra automatare än så länge, haha! Farfar ska i och för sig få låna den nya när han är i Sverige, men annars är den min hihi! Glad tjej! Nu ska jag sätta igång en disneyrulle, somna gott och inte tänka på ett jävla skit! Godnatt! :)

Den här är det! Erkänn söt ändå? Kan ni se mig köra runt i den? Det kan jag! ;)

SÄTURDEJ NAJT

Jaa, min sista lovdag spenderades hemma med gäster. Hade i och för sig kul såklart, men hade hellre velat dra ut med mina töser som jag lovat dem. Aja, life goes on hehe :) Nu är jag vaken och har duschat och ätit, sen ska jag hem till Benjamin en stund, när han lyckats vakna till liv, vilket kan ta ett tag. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, antagligen ta det lugnt eftersom skolhelvetet börjar imorgon ... Slänger in lite bilder från Maggans 18-års fest i fredags. Alla är tagna med Cissis kamera och fler av dem finns att hitta på http://randome.blogg.se/ ! Enjoy :)











Avslutar med en jättesöt bild på Nathalie Unnerhed och Cissi Blåtungan Berntsson ;)

BOYS N' GIRLS

Här kommer lite funderingar då! Killar och tjejer. Ja? Hur olika är vi inte?! Är det inte så att vi tjejer går och stör oss på en massa jävla småsaker som killar gör, eller inte gör, som de borde göra? Hur många gånger har inte varenda tjej sagt "Hur fan tänker han?", "Hur kan han göra så?" eller "Han fattar ju fan inte!"? Alldeles för många gånger. Och hur ofta säger inte killarna "Vafan snackar hon om?", "Jag fattar inte hur hon tänker!" eller "Fuuuuck va jobbig hon äääär!"? Vi är så himla olika, vi förstår inte varandra någonstans, men ändå är vi skapade för att vilja vara tillsammans och spendera resten av våra liv tillsammans?! Inte konstigt att det aldrig fungerar, vi tänker och tycker ju inte samma om någonting! Det en tjej tycker är världsviktigt tycker en kille är en bagatell, och det en kille tycker är viktigt förstår sig en tjej inte på hur han kan bry sig om ... Shit, det är ju hur komplicerat som helst, huvudet snurrar när man tänker på det. Kan inte alla killar bara vara som bögar (fast ändå straight i sin sexualitet) och förstå sig på oss lite bättre? Då hade världen varit perfekt! :)

Vad gör ni denna lördagkväll? Fest? Super? Ja men va trevligt! Själv sitter jag hemma och har en massa gäster, inte säkert att jag får lämna huset, på min sista lovdag. Härligt va? Kan livet bli bättre?! Tror knappast det va! Ska försöka tjata lite på mamma snart igen, hade ju tänkt spendera kvällen med mina brudar, antingen på Roberts eller på någon feting fest! Får hoppas att det blir så med. Ha en trevlig lördag peeps! :)

Lite småmobbad lekplatsbild som Selin tog på mig för lite mer än ett år sen :)

FRAJDEJ NAJT

Älskar när saker blir som planerat! Igår blev det 18-årsfest hos Maggan med massa kul folk. Lite småpinsamt att det var fullt med 96or som trodde att de var något, men men :) Musik, dans, dricka och trevligt sällskap hela kvällen, kan ju inte bli bättre! :) Jag, Natha, Jossan och Malin tog bussen in till stan vid halv ett tiden och resten av natten spenderades inte hemma, vilket var toppen! Nu är jag hemkommen, har duschat och käkat, känner mig full av ny energi så att jag pallar ta tag i sista lovdagen ;) Får bara hoppas att det händer något ikväll, annars blir jag sur :) Ha en trevlig sista lovdag folket, vi ses!

Random bild på mig & bästa hos mig i somras :)


JOBBIGT LÄGE

Hej gott folk! Myskväll med Maddis och Adam igår ja, chokladbollar, LOST & Peter Pan i Maddis nya säng. Måste erkänna att jag kände mig lite som femte hjulet när jag spenderade kvällen ensam med de små turturduvorna, men men, vasska man göra? Söta vi va, låg och pratade i telefon med våra babes samtidigt tills vi somnade, soft liv! Idag blev det upp tidigt för Maddis skulle klippa sig vid 11, inte okej när man somnade rätt sent ... Nu är jag hemma och har storstädat heeeeela rummet. Med storstädning menar jag dammning, dammsugning, golvmoppning och ihopplockande. Tog väl cirka en och en halv timme :) Trodde jag hade min kväll fett planerad, men sen blev det lite ändringar, så nu vet jag plötsligt ingenting och det är sjukt jobbigt! Ta mig härifrån, orkar inte ... Dusch för att fördriva tiden? Ja tack!

Fina vi är :)

GUYS AND DOLLS

Good fucking morning. Jag är riktigt sjuk i huvudet, vet ni när jag gick och la mig igår? Klockan elva! På ett lov!? Okej, döm mig inte ännu, jag hade mina anledningar .. För det första så tränade nästan alla mina vänner till sent på kvällen (jag orkade inte följa med), för det andra så hände det inte ett jävla skit, för det tredje stänger alla ställen man kommer in på när man är under 18 klockan tio typ, för det fjärde orkade jag inte kolla klart på filmen min familj kollade på för den var stentråkig och för det femte så var jag sjukt trött av lite olika anledningar :) Nu är klockan 10.40, nästan elva, alltså har jag sovit i nästan tolv timmar! Har nog inte sovit så många timmar sen gud vet när .. Anyway, nu ska jag ta mig upp ur sängen och hoppa i duschen, ska dock inte fixa håret eftersom jag ska iväg och klippa mig klockan två, planerar inte att träffa någon innan dess så, aah :) Klipper mig alltid på ett ställe som heter Gyus and Dolls som ligger typ lite efter Cleopatra om man fortsätter rakt fram mot Brunnsåkerskolan. Min och Maddis familj har typ varit stammisar där i flera år haha. De är i alla fall sjukt duktiga på att klippa, färga och styla där, man är alltid helnöjd när man går där ifrån! Efteråt blir det hem till min lilla mupp kusin, har inte träffat henne på typ två veckor! Gaaaalet. Blir även sleepover där och om jag känner oss två rätt så kommer vi kolla på LOST och skrämma skiten ur oss själva halva natten :)

Kom precis på en bra sak, idag är det den 24e, vilket betyder att det imorgon är den 25e, vilket i sin tur betyder att lönen kommer då! :D Har inte jobbat så mycket, så det blir inte så mycket cash för min del, men är typ luspank för tillfället, så kommer bli glad ändå :) Måste köpa lite nya kläder, fan jag har ju inget att ha på mig! Jobbigt liv asså, vilka I-lands problem man har .. Riktigt ledsamt egentligen när man tänker på att vissa inte ens har pengar till mat eller kläder över huvud taget .. Usch. Aja, hejdå dystra tankar, pallar inte med er mer!

Cassie & Maddis, kääääääärlek!

ONLY YOU

Engelskans ord "you" är ett förjävla bra ord som kan lura folk ordentligt! "You" kan betyda "du/dig", men även "ni/er." Hur awesome är inte det egentligen?! Fan va man kan luras med det lilla ordet, det kan förändra en hel mening, en hel poäng, en hel synpunkt! Sånt är kul tycker jag, brainfucka folk lite, hehe ...

Är alla pigga och glada idag då?! Det är jag, trots att jag vaknade första gången klockan kvart över åtta i morse ... Gårkvällen var mycket trevlig, åh vad jag älskar tjejerna i min klass, helt underbara människor hela högen! Kvällen spenderades hos Sara ute i Kärleken (love, hihi) och vi beställde pizza/kebab och hade det mysigt. Sjuka diskussioner och utomjordingar, rymden, robotar, att vara ensam kvar och så vidare. Mat, godis, dricka och sjukt bra sällskap, kan det bli bättre eller? Tror knappast det! Vi höll nog på med våra diskussioner till tre på natten. Måste säga att jag kände mig lite ensam innan jag deckade, alla sov inne i Saras rum, tätt ihoptryckta i sängar och på madrasser, medan jag (som i och för sig valde det själv) sov i Saras brors rum helt själv :( Men jag överlevde, som jag alltid gör! :D Nu är jag hemma, har ätit och svalt tabletter som mamma tvingade i mig, äckligt .. Så nu blir det full fart med natur och turism plugg, duktig tjej är jag allt! Ikväll blir det mys med mina fina blattebrudar, sen får vi se vad vi hittar på! Förresten, är det inte galet hur rätt personer vid rätt tillfälle kan ändra på hela ens humör och få en att gå från superdeppad och lipfärdig till glad och lycklig på bara en kort stund? Älskar sånt, så himla underbart! Pussen, vi ses!
 
Underbar bild från James Bond stranden på Sardinien, vill tillbaka! :(


NU FÅR DE VA BRA!

Citerar hon brunetten i solsidan när hon hållt på och banta och träna som en idiot och plötsligt får nog och börjar vräka i sig mat skrikandes: "NU FÅR DE VA BRA!" Haha. Men så är det, man kämpar och kämpar för något man vill, någor man vill ha, vill nå, men fungerar det inte ger man tillslut upp, då får de vara bra! Det är ibland svåra beslut man får göra, när man väljer att ge upp. Jag hatar att ge upp, det är det värsta jag vet, man känner sig som en förlorare, en riktigt mes som inte klarade av det man ville ... Men vad ska man göra när striden hotar att ta kål på en? Då tvingas man ju ge upp, eller hur? Har haft en riktig skitdag, rakt igenom. Har behövt göra ett besök hos en person som betyder väldigt mycket för mig, en person som lyckats bli en stor del av mitt liv. Har behövt ha ett samtal jag inte trodde jag skulle behöva ha, ett sjukt jobbigt, känslosamt och svårt samtal. Men nu är det gjort, och jag kan chilla ner lite i alla fall. Nu vet du, nu vet du hur det ligger till, vad som händer. Sen får vi väl se hur det blir, och hur det än blir så blir det bra någon gång, fast det kommer vara rätt kämpigt ett tag nu. Så fail, jag har gett upp, slutat kämpa, ändå är det just kämpa jag kommer behöva göra den närmsta tiden framöver. Livet är allt bra krångligt ibland!

Nu blir det en lång dusch, sedan fix och iväg till Sara där kvällen ska spenderas med fina flickor i SPL09B! Käk, prat, musik och chillidill med de bästa helt enkelt, låter som en riktigt bra tisdagskväll tycker jag. Ni lär få mig på lite bättre humör med :) Ha en trevlig tisdagskväll folket, vi hörs!

En lite smågullig hemmagjord bild; Damn boy, I loved you .. <3

PATHETIC

Hey folk! Vad gjorde ni igår? Nått trevligt hoppas jag :) Själv spenderade jag första delen av dagen hos Jujja, andra delen av dagen spenderades hos Sarah. Sen blev det in till stan för en fika med Bea, och gissa vilka vi träffade på Roberts? Jo, Selin, Abbi och Karro! Vilken grej va, fem asgrymma tjejer vid samma bord, kan inte bli bättre ju! Anyway, Selin och Karro mobbade mig för lite saker som hände i helgen, gud va länge de två kan roa sig åt samma sak ;) Runt 11 blev det hemgång eftersom det inte verkade hända nått speciellt. Nu är jag pigg och vaken, har tagit en dusch och försöker väcka liv i Benjamin, vilket inte är det lättaste!

Ibland känner man sig patetisk, eller hur? Till exempel när det händer något man inte väntat sig, men som egentligen är en ren självklarhet, och man blir hur glad som helst! När sådana saker händer kan jag sitta och le i flera timmar, flyga högt, sova gott. Men sen känner jag mig bara patetisk, eftersom det som hände egentligen är en jävla självklarhet, en sak som ska hända, men som sällan händer. Nån som fattar vad jag menar? I sånna fall tror jag ni håller med mig. Usch va hemskt det känns, samtidigt som det känns hur bra som helst! Nu ska jag sluta filosofera, ta tag i mitt liv och se vad denna dagen har att erbjuda! :)

En random bild på mig & Nellie från i somras. Jag ligger typ och sover ..?

SÖNDAGSNATT

Hej gott folk! Pigg och glad Cassie som sitter framför datorn och bloggar. Igår blev det bara en chill dag hemma efter att ha firat Benjamins lillasysters födelsedag. Runt tio stack jag över till Jujja där det blev mys och film tills vi somnade. Lite nattkäk hann vi även med, ägg ska det va enligt Jujja! ;) Vaknade runt 11 imorse och stack in till stan för en liten runda med Claudia och mamma. Nu är jag hemkommen och ska snart iväg till Sarah en sväng, sedan får vi se vad som händer. En fika med Bea står också på dagens schema, men kvällen är helt oplanerad! :) Ha en trevlig första dag på lovet allihopa!

BITEMARKS

Gårkvällen var mycket trevlig, det var egentligen tänkt att jag, Bella, Selin, Karro & Abbi skulle dratt på fest i Oskarström, men vi struntade i det eftersom bussarna går som de gör. Det blev istället fest hos Robin på Andersbarg för andra kvällen i rad, stensoft måste jag säga! :) Blev massa musik, dricka, brottning i soffan, besök av Securitas & bitmärken, kulkul! Kom hem vid två någon gång och somnade gottgott. Idag har jag bara tagit det lugnt, var hemma hos Benjamin en sväng (som jag inte träffat sen i tisdags!) och firade Bellas 8-årsdag med nårra av hans släktingar. Så glad Bella blev för sina presenter, hon får en verkligen att känna sig uppskattad! Kom hem och la mig i sängen och kollade på Herkules, på italienska ;) Skulle egentligen dratt mig in till stan för en fika med Bea (som jag inte heller träffat på sjukt länge) men det tar vi imon istället :) Nu ska jag strax dra mig över till Jujja där natten ska spenderas, får se vad vi två små galningar hittar på inatt, hehe ;) Hoppas alla haft en trevlig helg, och hoppas att det blir ett sjukt awesome sportlov! :D

Saknar dig varje sekund.

KÄR(LEK)

Det absolut vackraste, finaste, mest underbara man kan få i världen. När det går som det ska, vilket det aldrig gör, så vad vet jag egentligen? Kär(lek)? Det lyckas alltid förvandla sig, fram och tillbaka, mellan dessa två ord som ibland sitter ihop som ett. Oftast tror man att det är Lek, sen blir det Kär, men slutar ändå alltid med Lek, och ibland Olyckligt kär. Någon som har lite knark? Jag letar efter nånting som kan få mig att glömma, flyga högt och sedan somna, somna, somna, sova. Hade varit förjävla skönt måste jag erkänna!

Något jag inte förstår, det är hur man medvetet kan vilja såra någon. När man vet att någon finns där för en, ställer upp för en, tycker om en och bryr sig om en, hur i helvete kan man då (fullt frisk, nykter & låg) vilja såra den personen? Det är någonting jag aldrig kommer kunna förstå. "Om jag gör det här kommer det såra henne/honom som inni helvete .. Ähh, skitsamma, jag gör det ändå!" Är jag trög? Tycker alla andra att det är fullkomligt normalt? Åååh, känner mig så efterbliven och trög. Nu ska jag fixa mig lite, sen blir det iväg till Bella och tagga, sedan festligheter med hetaste brudarna & sexigaste boysen, ha en trevlig lördag Halmstad, vi ses! ;)

En sak till, vill tacka Gud för att ha gett mig så underbara vänner, vänner som alltid finns där och lyssnar, pratar eller bara är tysta, när man behöver det. Vänner som finns även när man inte behöver det, vänner att skratta med, att glömma med, att komma ihåg med, att gråta, sova, äta och ha kul med. Stort tack till er, ni gör mitt liv värt att leva! <3

SVIKEN & DÖD

Brukar ju skriva ett citat från någon låt till de flesta av mina inlägg, men välj viljen låt ni vill om olycklig, obesvarad kärlek, eller om otrohet och svek (finns ju en hel del) så beskriver det mig just nu. Jag orkar inte tänka, orkar inte bry mig, fast jag gör det hela tiden ändå. Det kan inte hjälpas, när man blivit van vid något som plötsligt tas ifrån en. Det finns så mycket att säga, så mycket att berätta, men jag vet inte vart jag ska börja längre. Hade jag fått en ny vän som inte visste någonting om något, och den hade sagt: "Berätta allt!" Då hade jag fått sitta i timmar och berätta, hade inte vetat vart jag ska börja, fortsätta eller sluta. Det finns ingen början, finns inget slut, allting är en ond cirkel som går runt runt runt i huvudet på mig, och jag vet varken in eller ut. Jag kan inte säga "ni vet ju hur det känns?" för det är inte alla som upplevt det. Det är för det första inte alla som varit kära, de som har blivit kära (eller är kära) kanske inte har blivit svikna av den de håller av.

Just nu sitter jag i ett hörn i mitt rum med datorn, i mina mest slitna mjukisbyxor och en överstor tröja. Håret är uppsatt i en bolle på huvudet, gårdagens smink är halvt utsmetat i ansiktet. Huvudvärken hotar med att spränga mitt huvud, blåmärkena på revbenen gör ont, varenda muskel i kroppen är på helspänn trots att de värker. Jag har lust att lägga mig på golvet och sova, sova bort all smärta och alla plågande tankar. Jag ger dig, henne, det, situationen en snabb tanke, sedan värker det till och paniken sprider sig till varenda del av min kropp, varje liten blodådra, minsta lilla cell och jag får gåshud. Jag orkar inte, jag orkar inte gå igenom allt det här en gång till. Sömnbristen, tårarna, huvudvärken, matstrejkerna min kropp startar. Jag kommer tyna bort igen, jag kommer inte ha någon ork till något, tappa livsglöden. Jag vet att det kommer bli så, för så blir det alltid, jag känner mig själv väl.

Är det inte ironiskt? Är det inte typiskt? Vi två, som första gången vi pratade, pratade om hur mycket vi avskyr kärlek och killar/tjejer, för att man alltid blir sårad i slutändan, vi två blev, blev vi två. Det kom en massa hinder på vägen, en jävla massa måste jag säga. Och jag praktiskt taget bar dig över dem, kämpade oss två igenom dem, igenom, över, allt. Du är en glidare. En riktig glidare, så du bara gled med, lätt och smidigt, men det lät jag dig så gärna göra. Och se nu vad det har lett till, min korkade oförsiktighet har lett till min undergång. Du har tatt mig för givet, har vetat att jag alltid finns där, alltid hör av mig, alltid kommer. Det kan jag förstå, för jag har med all önskvärd tydlighet visat dig att det är så jag vill göra, att det är dig jag vill träffa, höra av mig till, vara hos, sova med. Det vet du mycket väl. Men lägg ner nu, för du ska inte ta mig för givet, inte längre.

För jag har tänkt. Tänkt ordentligt, och kommit fram till ett svårt, men rätt beslut. Och det är för sent för dig att göra något åt det nu. Alldeles för sent, och du har ingen annan än dig själv att skylla.


DU BLIR MIN UNDERGÅNG

Broken, confused. Exakt de två känslorna jag brottas med just nu, vet inte vad jag ska tro om någonting, vem jag ska tro på, vem jag inte ska tro på, vad jag ska tro på och vad jag inte ska tro på. Allt ser ut som lögner i mina ögon för tillfället, har ingen tillit över huvud taget, är misstänksam mot allt och alla. Here we go again! Att lita på folk, att lita på någon är det fetaste misstaget man kan göra, för folk sviker, inget annat. Knappt fått någon sömn inatt heller, denna gången på grund av fett knasiga drömmar som grundar sig på min oro. Vaknade mitt i natten och fick för mig att klockan var halv nio på morgonen, utan att ens ha tittat på klockan, tänkte: "Jag skiter i skolan idag!" och somnade om, vaknade sedan igen och såg att klockan bara var två på natten .. Wtf? Jag var helt hundra på att klockan var halv nio ... Awesome att första lektionen var inställd med, så fick sitta och vänta på att nästa skulle börja, då jag hade kunnat ligga hemma och sova. Efter skolan blev det staden med Sarah, med barnvagn idag igen! Beställde äntligen klipptid, så på torsdag nästa vecka blir det av med allt slitet hår. Dock är det inte så mycket som är slitet, för jag har varit duktig och inte plattat det alls mycket, så det har blivit jävligt långt med! :) Nu ska jag ta en lång, varm dusch, sedan städa och ikväll blir det awesomeness med mina härliga brudar som får mig att glömma allt och alla! Ha en grym fredagkväll Halmstad, vi ses! :)

Förresten, är det inte sjukt vad folk kan få för sig att göra bara för att få bekräftelse på att man bryr sig om dem? Till exempel starta världens bråk, för att se hur upprörd man kan göra den andra, bete sig som ett svin, för att se hur mycket man kan såra den andra, eller bara låtsas att man råkat ut för något hemskt, för att se den andras reaktion. Jag förstår att man kan göra det någon gång ibland, eller bara en gång när det är en ny person som kommit in i ens liv, en person man vill testa. Men att hålla på hur ofta som helst med dessa små "test" för bekräftelsens skull, det är inte kul! Bråka med mig, men då ska du ha en anledning, såra mig, men då kan du ju glömma att jag tänker bete mig sjysst tillbaka, råka ut för en jävla olycka och jag kommer finnas vid din sida, men jävlas inte med mig, det gör mig bara irriterad och upprörd. Det var allt för mig för tillfället, nu dusch!

Fett gullig bild på Selin & mig i mitt badrum från i somras, vill ha sol igen!

GÖR SAKER SOM INTE GUD VILL

"Du har aldrig torkat mina tårar när jag gråtit, och fast du spotta på mitt hjärta har jag förlåtit." Den bortglömda sonen - 2 världar

Helt klart dagens låt, gammal men underbar. Kom precis hem från en liten shoppingrunda med Sarah & en dubbel barnvagn. Ska fan aldrig skaffa barn, sjukt jobbigt att släpa runt på en vagn ju! Har köpt min älskade Rolling Stones t-shirt nu med, då är man glader! Ska dock träna om en timme, inte lika kul, men man måste ju bli biff & fördriva sega vardagskvällar på nått sätt. Köpte även födelsedagspresent till en viss liten skitunge som fyller år på söndag, hehe. Därför alla barn älskar mig, jag köper deras kärlek! ;) Nu ska jag äta nått lite snabbt & sedan hoppa i träningskläder, pussen!

Denna blev det! Ser dock snyggare ut i verkligheten, en stor
maffig macho L tröja på lilla mig! ;) Inte så dyrt heller, 149 bara! :)


SOMMAR 2011

"För man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu, och om man ser en möjlighet att ta så kvittar det hur, för vi är vildare än djur när det gäller att ta, och står någon i min väg, ja då smäller det bra!" Alla vill till himmelen - Timbuktu

Hittade tillbaka till den låten för ett par dagar sedan, den är ju sjukt gammal men så jävla skön! Jaha idag då? Skola, hem, chilla, vara arg. Ikväll har jag varit och taggat inför sommaren 2011. På gymmet, med mina babes. Blev dock bara lite mer än en timme, orkade verkligen inte mer, hade världens skallebång. Nu sitter jag hemma och myser framför tvn, nyduschad och iklädd mjukis och pojkens överstora tröja, skönt :) Sovmorgon till 10.30 imorgon, också skönt! Är dock sjukt trött nu, så ska passa på att lägga mig tidigt ikväll, trots sovmorgonen. Dum i huvudet är jag, men jag älskar verkligen att sova! Har inte sovit ut ordentligt sen den 28/1 har jag räknat ut! Även om det har varit helg har jag sovit dåligt och vaknat rätt tidigt, utan att kunna somna om, jobbigt! Så nu säger jag godnatt och hoppar i säng! :)


Skön bild på girlsen från Maddis 16-årsdag i somras! :)

I'M SO LOST, HUG ME ..

Dålig period i mitt liv just nu, skitgrej på skitgrej inträffar och innan jag hunnit läka såren från det första som hänt kommer nästa. Då känner jag mig vilsen, ensam, missförstådd och allmänt förjävlig. Inte blir det bättre när inget blir bättre heller. Fan vilken flummig mening, men ah, ni fattar. Har ingen ork, har tappat greppet om allt, men jag försöker verkligen, det funkar bara inte så bra. Eller gör jag det förresten? Försöker jag ens? Är inte så säker på det längre .. Kommer jag inte alltid med dåliga bortförklaringar till varför jag inte tatt tag i saker? Ljuger jag inte för mig själv, kommer på sjuka anledningar till att göra dåliga grejer som jag borde hålla mig så långt borta ifrån som möjligt? Är det inte så att jag är svag, att jag inte kan säga nej? Att jag inte kan sköta mig på det sättet jag borde, när jag är inne på mitt artonde år i livet? Borde jag inte vara mer utvecklad, förstå konsekvenserna av mina handlingar bättre? Borde det inte vara så att jag vill sköta mig, och gör det? Nej men det är ju inte så. Jag sköter mig inte, jag gör inte det jag ska, jag sviker mig själv, min självkänsla och mitt självförtroende om och om igen, gång på gång.

Just nu är jag inte på humör för någonting, inget alls över huvud taget. Är stentrött efter ännu en natt med för lite sömn, mardrömmar och oro. Men jag har lovat mina änglar att vi ska gymma vid sex, så tills dess får jag ha ryckt upp mig och kommit på bättre tankar. Men usch, känner bara för att gå och lägga mig med härlig musik i öronen. Nej förresten, musik finns det nog av i mitt hus för tillfället. Kom hem nyss och hittar min mamma strykande, gråtande, lyssnande till skivan som spelades på Martins begravning. Det gör definitivt inte saken bättre. Hur kul är det egentligen, man kommer in genom dörren, hör musiken, minns, sväljer en gråtattack, får panik, sväljer paniken, sätter sig på sitt rum och skriver, samtidigt som man håller paniken och gråten i schack. Det börjar bli kämpigt att hålla allt i schack, alla känslor och impulser jag har, all ilska och sorg som sitter som en klump i bröstet varje dag. All oro som inte går att ignorera till hundra procent. Det hemska är att jag nog vet vad som skulle kunna göra saker och ting rejält mycket bättre, men det känns även som att det för tillfället är utom räckhåll, för folk förstår inte. Ett visst folk, vissa personer, en viss person.

Snälla, se igenom mig, se igenom mitt fåniga leende, hör igenom mitt sjukt falska skratt och mina nickningar till svar på frågan "Mår du bra?" Bara öppna ögon och öron, och du kommer förstå hur allt ligger till. Jag är inte glad, inte ett dugg. Jag hoppas att detta är någon jävla vinterdepression jag har hamnat i, jag har hört att man kan bli riktigt deprimerad det halvåret vi inte har någon sol i detta kalla land, får hoppas och skylla på det. Men nu kom jag med en dålig bortförklaring igen, det är inte på grund av solbristen jag mår såhär, det är annat. Ännu en gång: Läs inte min blogg om ni tycker jag är tråkig och jobbig som skriver av mina känslor, för det gör jag med jämna mellanrum! Det är det jag behöver, så far åt pipsvängen med er om ni ska klaga! :) Nu så, mat & sömn, är egentligen inte hungrig, men man måste ju fördriva tiden och glömma bort saker på något sätt. Tjing!


Till detta dystra och deprimerande inlägg slänger jag in en random bild
på mig, (med Jujja i bakgrunden) i Daniellas garderob/makeup-room
från ett riktigt bra tag sedan! Enjoy! :)


ALLA HJÄRTANS DAG

Hej gott folk, igår var det alla hjärtans dag! Tyvärr jobbade mitt hjärta till nio, så jag fick fördriva tiden med träning och plugg, men det funkade :) Kollade film & myste hos honom där natten även spenderades. Han är fan knäpp, skulle ta något att äta i köket, hela hans familj sover, då lyfter han upp mig på axlarna och springer runt med mig där uppe så jag blir livrädd, men precis när jag tänker skrika säger han att jag absolut inte får, för att alla sover. Alltså, han får skrämma skiten ur mig, men inte fan får jag skrika för då väcker jag hans familj ..? ;) Men men, love him anyway, fick ju sockerkaka mitt i natten, så hur är det möjligt att inte göra det?! Ett helvete var det att få upp honom i morse med, en lång historia som inte ska skrivas här, haha :) Idag då? Jaa, skola, hem & sova nån timme och nyss hemkommen från första jobbpasset på två veckor. Tror jag var nära på att ta självmord där inne, tur att jag har min lilla Marigona som lyser upp mitt dystra jobbhumör en smula. Nu är det dags för spanska plugg, sen nana gottgott! Kanske slänger in ett till inlägg innan jag somnar, vem vet :)

Fin tecknad bild på Bella & Edward till mitt alla hjärtans dag inlägg! :)
Älskar verkligen twilightböckerna & filmerna, är dock ingen extremnörd!
Kan inte fatta hur man kan rita så sjukt jävla snyggt!? Jag vill också! :(

LÖGNER

Vet att jag skriver denna meningen väldigt ofta här på bloggen, men är det något jag hatar så är det när folk ljuger. Och när folk ljuger när man frågar dem om de ljuger. Det är nog det värsta jag vet. Det gör mig sjukt arg, och är det folk som står mig nära och som jag bryr mig om som ljuger gör det mig ledsen och besviken. Varför ljuga? Varför inte vara en man (eller kvinna) och stå för saker man gjort, tycker tänker? Sanningen helt enkelt, den kommer man i de allra flesta lägena längst med! Så då vet ni det, hatar lögner :)

Idag har det varit en sjukt långtråkig dag, med massa plugg. Spanskahelvete, orkar inte, men nu kan jag i alla fall några av de krångliga verbformerna! :D På kvällen blev det bio med Claudia, vi kollade Trassel i 3D, ååååh va bra den va! Inte alls sorgligt när de tog henne ifrån hennes föräldrar, eller släppte iväg lyktorna, då rann det tårar kan jag tala om! Men jag är ju sån tuffing, så torkade bort dem direkt ;) Efter bion blev det hem till min lille Benjamin, mys & tv! Bättre söndag kan man ju inte få asså ;) Kom precis hem från honom och nu ska jag nog packa ner mig i sängen & försöka somna i tid för en gångs skull, skola imon! Och imorgon kväll är det alla hjärtans dag, så då lär det ju inte bli särskilt mycket sovande :) Puss & godnatt från en happy Cassie!


Slänger in en snygg bild på mig & Maddis från min 16-årsfest :)


LÖRDAG

Hej gott folk! Min lördag blev riktigt chill, först blev det fix & lite tagg över gatan hos Eve, sen blev det bussen till Fyllinge där Emma hoppade på på vägen. Hem till Dejan på fest/chillfest, galen musik, dans & FIFA, haha! Tack till alla som gjorde kvällen awesome! Kom hem runt två och nanade gottgott, med smink och allt på, inte kul att vakna i morse kan jag tala om .. Nu har jag i alla fall tagit en lång dusch, tvättat av allt utsmetat smink och sitter i morgonrock och funderar på vad jag ska göra med livet under dagen. Ikväll blir det i alla fall bio med min lillasyster, jag bjuder, hehe. Vi ska se Trassel, som jag hört är väldigt bra och sorglig, kommer antagligen lipa ihjäl mig, men men :) Hoppas alla hade en lika kul lördag som jag hade, ha det gött, puss! :)

TELL ME HOW COME

Hur kommer det sig att man kan bli så sjukt desperat? Att man kan hänga upp större delen av sitt liv på en enda person? Eller är det bara jag, bara jag som är en sån nolifer att jag låter det påverka mig så mycket att de är det enda jag tänker på? Eller, inte det enda, men det jag tänker på större delen av dagen, varje dag. Det är skönt och underbart, samtidigt som det gör mig galen. Galen av längtan, av saknad, fast jag nyss träffat och umgåtts med .. Ibland blir det så att jag bara vill lägga mig under täcket och skrika för att jag håller på att bli galen. Jobbigt liv man har då.

Idag är jag på rätt bra humör ändå, tack vare vädret! Härliga förbannade vårväder som ska lura en! Det ser ut som att man kan gå ut med shorts om man skulle känna för det, men jag var ute i shorts och tshirt och skulle hämta in posten innan, åh fyfan vad skenet kan bedra! Haha, kul uttryck att använda om vädret ;) Jaha, vad gör jag nu då, en lördag som denna? Sitter i mjukis och softilerar. Nää knappast, fast jag gör ju det, men är desperat efter sällskap, men alla är ju så förbannat upptagna idag .. Får hoppas pojken kommer hem snart så man får träffa honom lite i alla fall :) Ikväll blir det trevligheter och festligheter med min neighbour Evelina! ;) Att det alltid är hon som ska rädda mina helger, haha sjukt! Tack till dig iaf! :D Förövrigt mår jag skit, fast just nu mår jag bra. Jag vill döda ett antal personer, här kommer listan på dem!
* Den som började påstå att det är okvinnligt med håriga ben.
Död åt dig! Det är ju asjobbigt att raka benen -.-
*
Den som kom på att kvinnan måste ha mens för att kunna föda barn.
Är det nått jag hatar så är det mens. Det är ett handikapp! Man måste tänka på allt möjligt, åååh ...
*
Den som kom på att man måste ha mensvärk för att ha mens.
Inte nog med att man ska ha mens, man måste även ha mensvärk för att kunna få mens! Lovely ...
* Den som kom på att killar ska vara ignoranta och oberoende, medan tjejer alltid bryr sig och lätt blir beroende.
Jag blir galen. Killar don't give a fuck, medan tjejer ger allt. Blä.

Nu har jag klagat färdigt för idag! Bra va? Borde egentligen plugga spanska, men de gjorde jag hela kvällen igår och lite nu i morse, så vem orkar mer nu? Inte jag i alla fall! Ska gå och laga mat, det kan jag, för jag är kvinna! Puss hejj! :)

ROLIGA KONVERSATIONER MED KNÄPPA VÄNNER

Hahaha, kollade nyss igenom allt gammalt skit på datorn, japp det är vad jag brukar göra på mina fredagkvällar! Anyway, hittade massa gamla konversationer, eller gamla och gamla, inte nya iaf! Inte så kul om man inte vet vem/vad de handlar om, men jag fick mig iaf ett par rejäla skratt! Varsågoda, enjoy min och mina knasiga vänners skumma humor! :) Vissa kanske är lite suddiga, men ni klarar säkert av att läsa ändå!

Jag & Linnea snackar om våra fina asses ..

Jag & Maddis snackar om någon plan som är vattentät? I don't remember ..

Jag & Sarah snackar om någon kort kille jag antagligen hållt på med ..?

Jag & Selin pratar om hennes svenska för invandrare från Turkiet.

Jag & Selin snackar om min italienare som bor på en bondgård haha ..

Jag & Selin skrattar åt en beskrivning jag gjorde av hur en kille kysstes :)

Jag & Selin snackar om att toarullar är billigare i Malmö.

Tina är irriterande med sina sms vid fel tidpunkter, as usuall ..


Fett missförstånd mellan Tina & mig! Ni fattar .. ;)

THE BOTTEN IS NÅDD

För the botten is nådd, hur långt kan man gå, hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må? Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän, om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen! The botten is nådd - Timbuktu

Åh vad den låten beskriver mitt humör idag! :) Har mått rätt skit de senaste dagarna vilket de flesta säkert har märkt, men igår ändrades det! Hann med så sjukt mycket bra grejer igår så det finns inte!
* Sovmorgon till 12.50
* Tog bussen till skolan en timme för tidigt
* Var i skolan
* Tränade med Karro
* Hem & duscha/fixa
* Ut och käka med tjejerna/fira Cissis 18-års dag
* Hem till min pojk & kolla film/mysa/sova

Låter inte det som en sjukt aktiv dag/kväll? :) Riktigt aktiv för att vara mig i alla fall! Så mycket bra grejer, så mycket jag fick höra som jag behövde höra för att få mig att må tusen gånger bättre, underbara människor jag träffade som made my day. Underbart helt enkelt! Idag mår man inte riktigt lika bra, fick seriöst väcka Benjamin i morse så som de väcker varann i filmer; "GÅ UPP NUUUUUUUUUU!!!!" *drar av täcket*, hihi. Det var ingen glad och morgonpigg pojke man tog bussen till skolan med imorse kan jag säga ... Men men, någon måste ju vara den som tar ansvar, och på mornarna är det jag som gör det! Efter skolan blev det hem en snabbis, sen staden för en fika med Maddis och Hanni, satt på Fridolfs ett bra tag och snackade skit som vi tjejer kan göra i evigheter, riktigt mysigt :) Kom precis hem och har tillfälligt utegångsförbud, for no reason? Haha nää, nu är jag orättvis, ska spendera lite tid med min familj ikväll bara, så är det :) Hoppas alla får en riktigt trevlig fredagskväll, tagga på nu! Själv ska jag sätta på mig mjukiskläder och skita i allt vad fester och taggning innebär! Puss! :)

Äckligt gammal bild på mig, Maddis & Hanni! Haha, enjoy!


BEN & JERRY'S OCH SILVERTEJP

"So come on, let me be the one to make everything allright." Gotta love me - Jay Mf

Ännu ett bevis på att man fastnar för låtar som beskriver ens egna känslor. Fast detta är ju en kille som sjunger till en tjej och mig veteligt är jag inte lesbisk, så om man vänder på steken blir det typ rätt! Anyway, denna dagen består av blandade negativa känslor; oro, ovisshet, förtvivlan, sorg och så vidare. Låter det kul? Jo men visst gör de det! Sovit riktigt illa inatt med, av olika anledningar. Sen jag vaknade har hela dagen gått K*K, vilket var det första jag skrek åt mina klasskamrater i morse när de frågade hur det är med mig idag. Trevlig prick jag är då! Men men, alla har sina dagar, och just nu är mina sånna dagar sju dagar i veckan, får hoppas att det snart händer något positivt som kan vända på mitt sjukt dåliga och förtvivlade humör. Förlåt till alla er det går ut över. Men vad ska man göra när hela ens värld plötsligt vänds upp och ner, allt man precis blivit van vid och känner sig trygg med plötsligt förvandlas till ovisshet, otrygghet och rädsla? Inte vet jag, det är ju det jag försöker klura ut.

Dagen har bestått av skola och träning. Nu blir det dusch och sedan hopp i säng, mitt hvuud sprängs fan snart av all huvudvärk och alla tankar som snurrar runt och gör mig arg och galen. Pallar inte, så ba gjorde jag det :) Haha, fan va emo jag låter, jag klarar mig genom det här, har ju klarat mig genom all annan skit så varför skulle jag dö den här gången? Jag har silvertejp i pappas verktygslåda, jag har Ben & Jerrys i frysen, vad mer behöver man lixom? Med silvertejp lagar man det som fysiskt gått sönder, med Ben & Jerrys lagar man det psykiskt trasiga. Det är sant, jag käkar alltid det när jag känner mig ensam och deppad, det hjälper oftast! Förutom i extremfall möjligtvis, vilket detta är, då slutar det med att man tillslut börjar deppa över hur tjock man kommer bli när man trycker i sig all den glassen .. Men men, det får la bli så, jag är sugen och jag vill ha! Med lite nytt mod och ett ömmande huvud hoppar jag in i duschen för att låta all ilska rinna av mig! Hörs imorgon! :)

RÄTT ELLER FEL? LÄTT ELLER SVÅRT?

Jag skulle nog välja rätt men svårt. Det är den absolut bästa kombinationen i de flesta fallen. Särskilt i detta jag tänker på just nu. Ska jag ta den felaktiga och lätta vägen, svika och vända ryggen till? Eller vara modig och stanna kvar, som är den rätta men svåra vägen? Det finns inte i min natur att svika folk, inte med vilje i alla fall. Och jag tänker inte göra det den här gången heller. Dessutom är det inte bara en annan person jag sviker, jag sviker även mig själv. Genom att ta den felaktiga men lätta vägen gör jag själva väljandet lätt, men i slutändan har jag svikit en annan människa, plus mig själv. Det är ju inte så jag vill ha det, jag vill inte svika, vill inte vända ryggen till. Jag vill finnas där, erbjuda min hjälp, både kropp och själ, så länge det behövs. Jag är en bra person, jag vet det, jag är en bra tjej, en bra vän, ett bra stöd. För jag har gjort mitt val, det gjorde jag direkt, redan när jag fick veta vad det var jag hade att välja mellan, det var aldrig något snack om saken. Men jag gjorde ändå ett val, jag gjorde det svåra men rätta valet. För mig och för den jag hellre skulle dö för än svika. Så är det, och det känner jag mig stolt över. Blir ingen bild till detta inlägg, det finns inget som passar, men var tvungen att skriva av mig lite.

HAN

Herregud. Jag trodde inte sånt här kunde hända längre. En gång i tiden trodde jag det, men det försvann på grund av allt jag tvingades gå igenom, allt som hände. Nu har det kommit tillbaka, och den känslan är underbar. Det går inte att beskriva, det finns inga ord. Sättet du tittar på mig, hur du öppet och med ärligheten lysande ur dina ögon kan säga det jag vill höra, det jag behöver höra, varje dag. Hur mycket jag betyder för dig, hur mycket du behöver mig, hur mycket du älskar mig. Det får mig att bli svimfärdig, alldeles yr. Det bästa är att det inte skrämmer mig ett dugg, inte längre. För jag känner exakt likadant. Just nu ligger du slarvigt insvept i mitt duntäcke, i min säng, i mitt rum. Jag sitter i fåtöljen mitt emot och tittar på dig, försöker beskriva hur jag känner när du ligger där, sårbar som ett litet barn, inte alls lika tuff och uppkäftig som den tigern du är när du är vaken. Det här är underbart, mitt humör är på topp och jag struntar i allt annat. Jag bryr mig bara om dig. Kalla mig för nykär, men jag vet och jag känner att det kommer sitta i. Jag behöver dig, precis som jag behöver luft för att kunna andas. Du har gjort mig beroende, och det har gått så sjukt snabbt. För ett par månader sedan var du bara en kille, en kille jag träffat ett par gånger genom andra kontakter, en kille som var precis som alla andra. Men du är inte som alla andra. Långt ifrån. Du är precis lika knäpp och skum som mig, kan kläcka ur dig sjuka kommentarer och knäppa funderingar. Med dig kan jag vara mig själv, men dig kan jag säga precis vad jag tycker och tänker och jag vet att du inte kommer döma mig, för du vet att jag aldrig skulle döma dig heller. Jag vet att man säger att motsatser dras till varandra, och på ett sätt är vi varandras motsatser. Vi är uppväxta i två olika världar, med två olika familjer, i två olika områden och med olika umgängen. Men vi är ändå varandras kopior, så som vi brukar skoja. "Sluta Cassie, det här är läskigt! Vi tänker ju precis likdant, exakt samtidigt!", säger du. "Ja, våra hjärnor är nog klonade ..", svarar jag. Det sjuka är att det inte går att förklara, det är bara vi två som förstår kopplingen, som förstår hur det hänger ihop. Att vi två absolut inte är menade för varandra, men att vi är det ändå, för att vi vill det, för att vi väljer det. Och för att ödet har bestämt det. Does it make sense? Nej, verkligen inte, men det är så med oss, vi fyller inte varandras brister, vi är inte två pusselbitar som har satts ihop och passar perfekt, men ändå vet vi att det är såhär det ska vara. Precis såhär. Och det älskar jag <3


TEN THOUSAND MILES APART

So how come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us.
In this California king bed, we're ten thousand miles apart. California king bed - Rihanna

Godmorgon alla söndagsbakismänniskor! Hade ni trevligt igår? Det hade jag! Blev dock en rätt kort kväll, kom hem redan vid ett. Vad är detta!? Aja, det var kul så länge det varade :) Dagen spenderades hos Benjamin, fast tror jag umgicks mer med hans lillasystrar än med honom, haha ;) Sedan bar det av till Bella med Selin, Abbi & Karro, där blev det fix & tagg! Precis när vi hade ställt in oss på att "aja, det får väl bli en hemmakväll då .." eftersom vi inte hittade några fester, fick Bella ett sms och skrek som en idiot: "VI KOMMER IN I FYLLINGE! JALLA BRUDAR!" Och då blev det minsann fart på oss! Det blev hem till Dejan på lite chillfest, trevligt folk, tjejer med magtröjor och sånt kul ni vet .. :) Jag brukar ju inte ha magtröjor direkt, men jag har ju inte sån koll på modet heller, tydligen är det sjukt inne med det nu! Visste ni det? ;) Fick skjuts av Bellas söta mami till Österskans, där min söta mami hämtade oss, körde Vallås Locos medlemmarna hem till deras gangsterområde, somnade gott kan jag tala om för er :) Tack för en trevlig kväll alla, bilder kommer när jag fått dem av Bella!

Jaha ja, vad händer idag då? Vaknade redan vid tio och tänkte försöka väcka sjusovaren, men han är ju omöjlig att väcka. Så har precis duschat och sånt, så snart drar jag hem till honom en sväng, sen hem till mig igen & antagligen kolla film och sånt mys som vi brukar göra :) Gillar ändå söndagar på nått sätt, man har absolut ingen press på sig! Jo visst, klart man tänker "Faaaan, det är skola imon ..", men tänk efter lite, man behöver inte fixa sig, välja kläder, träffa folk för att tagga och hitta fest. Hur skönt är inte det? Man kan bara dega hela dagen om man känner för det! Sjukt skönt tycker jag, sen får ni ju tycka vad ni vill :) Ha en sjukt mysig söndag allihop!


Får bli en fin bild på mig & Nellie från London, vi hade tyvärr inga burkor,
så vi virade våra schalar runt våra huvuden, snyggt va? Tycker jag iaf! :)

OM DET HÄNDER DIG NÅNTING

Händer det dig någonting så vet jag inte vad jag gör. Händer det dig någonting så kommer jag ångra allt dumt jag någonsin gjort mot dig, jag ångrar det redan. Ångrar att jag inte lagt mer tid på dig, på dig och mig och vår relation. Händer det dig någonting över huvud taget, om ett enda hårstrå saknas på ditt huvud när och om vi får tag på dig så svär jag på att jag kommer leta upp idioten du är hos och tortera honom till döds. Du är bara tretton år, så hur i helvete du fick åka iväg på egen hand passerar gränsen för vad jag kan förstå. Jag hoppas verkligen allt går bra, jag hoppas ingenting hänt dig, att det bara är så att din och din kompis telefoner är döda, att idioten du är hos kommer svara i sin telefon och att om han inte gör det, åker vi dit och hittar dig oskadd. Riktigt nojig och orolig storasyster, som bryr sig om och älskar sin lillasyster fast hon nästan aldrig visar det, sitter här och väntar och hoppas att allt är okej. Jag älskar dig <3

Claudia & jag, Sardinien 2010

WHEN I LOOK INTO HIS EYES

Somtimes I think I'm crazy, I'm crazy, oh so crazy, why am I here, am I just wasting my time? But then I see my baby, suddenly I'm not crazy, it all makes sense when I look into his eyes.

Tjillevippen på er! Haft en bra dag? Det har jag! Sovit bort hela dagen. I skolan. Seriöst, jag har haft problem med att hålla ögonen öppna varenda förbannade lektion! Och vems fel är det? Gissa. Sjukt dåligt humör är jag på för tillfället, tänkte kolla med min efterblivna naturlärare om jag fått G på mina kompletteringsfrågor som jag lämnade in eftersom jag fick IG i Natur A. Han har inte hört av sig så därför kollade jag upp det med honom, men näe näe, då var det två, jag upprepar, TVÅ ynkliga frågor som han inte var nöjd med, därför har jag fortfarande inte G .. Så nu måste jag fixa de jävla frågorna! Blir galen på den här förbannade skolan, hoppar snart av!

Lite gladare tankar! Kom precis hem och nu blir det en snabbdusch, sen iväg till min finfina kusin Maddis där natten ska spenderas. Ska dock upp tidigt imorgon för de ska till Ullared, men då drar jag hem till min andra finfining och har det mys :) Hoppas ni alla tar vara på denna våriga fredag och hittar på nått kul ikväll! Ciao

Fin bild på mig & mongot från i somras, enjoy! :)

BRUN UTAN SOL

Jahaja, vilken trevlig dag, trevlig morgon. Hade egentligen sovmorgon till halv 11, men jag hade bättre saker för mig än att sova :) Skolan till halv fyra, gick från Österskans till Amalias tatuerare som är vid Sibylla, bara för att traska tillbaka hela vägen igen eftersom de hade stängt, det är sånna saker som gör mina dagar så bra! :D Staden med Sarah i nårra timmar, köpte en ny brun utan sol, hatar verkligen att vara vit! -.- Hatar vintern, vill verkligen verkligen ha sommar, för hade det varit sommar hade jag varit brun nu och då hade jag inte behövt slösa pengar på en brun utan sol, right? Hade dessutom inte behövt vara i skolan och precis kommit hem, för hade det varit sommar hade jag precis kommit ut ur duschen efter att ha legat och stekt på Tylösand hela dagen och skulle precis tänkt på att börja fixa mig inför nån trevlig fest :) Men nej nej, nu ska man behöva stå och vänta på bussjävlen med halsduken upp till ögonen så man ser ut som någon al qaida medlem eller nått, självklart medan det öser ner hagel och skit! Aja, snart kommer Benjamin hit & käkar lasagne med min ungersk-italienska familj! ;) Happyface!

Sarah bjuder på en fin bild från i somras med det bästa jag vet; vattenpipa!

I'D DO ANYTHING

"What you don't understand is I'd catch a grenade for ya, throw my hand on a blade for ya,
I'd jump in front of a train for ya, you know I'd do anything for ya." Grenade - Bruno Mars

Jag veeeeet, den börjar bli gammal nu, men den är så jävla underbar! Denna dagen har varit awesome till tusen, helt okej skoldag, hålan spenderades på bästa sätt, efter skolan blev det hem och äta en gigantisk måltid bestående av nutella mackor (min nya kärlek) & oboy! Sen tränade jag bort allt på gymmet med Vencel, hihi :)
Mamma hämtade mig, så plockade vi upp Benjamin i stan och sen har det bara varit filmmys (Dirty Dancing) med honom resten av kvällen :) Nu blir det käk & sen hopp i säng, sovmorgon till halv 11 imorgon peeps, då får man ta och lägga sig i tid! That doesn't make any sense? Äsch, jag är helt väck, inte sovit ordentligt sen i fredags, puss och kram på alla fula människor, men inte på de söta för de fula förjänar det mer!
Bruno Mars, snyggefan!

Dirty Dancing, älskad film!


30 MINUTER, BRASA, OBOY & NUTELLA

Min kväll blev inte riktigt som planerat, på grund av att Sverige ibland är ett jävla skitland och att vissa tror att de kan göra vad de vill och behandla folk de anser mindre värda än dem själva hur som helst. Det blev i alla fall 30 minuter av det jag älskar mest och i bakgrunden av det en DVD-brasa som lät lite mysigt. Efter de 30 minuterna behövde jag trösta mig själv lite, och vad tröstar en flicka bättre än all choklad man möjligt kan hitta i huset? Oboy och nutella mackor! Yummie! :) Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, kommer inte bli det lättaste eftersom jag var dum nog att sova i tre timmar efter skolan. Good luck Cassie!

DVD-brasan från ONOFF, rätt mysig tycker jag :)

PERFECT FOR ME

"And I know you too well to say you're perfect, but you'll see,
oh my sweet love, you're perfect for me." Perfect for me - Ron Pope

Lite småkär i den låten, men det brukar väl vara så att man tycker om de låtarna som beskriver en själv och det man känner, tänker osv? Jo, det brukar det. Jaha, denna dagen då? Började 8.20, men tror ni läraren kom till lektionen? Nej! Sen var det bara chill skoldag, hem till lille Benjamin en sväng. Det är ju tur att han alltid står redo i köket för att laga mat till mig när jag blir hungrig, hur skulle jag annars överlevt liksom? ;) Kul att vi från och med idag jobbar på samma jobb, hehe. Nu är jag i alla fall hemma och har inte en aning om vad jag ska göra med livet. Aja, jag hittar väl på nått! I värsta fall blir det plugg ..

Måste bara säga hur mycket jag avskyr matte! Äckliga matte b, jag har inte fått godkänt på nått prov, gjort två omprov och fått ig på dem med. Det är ju inte så att jag inte försöker, för det gör jag verkligen. Hatar när folk säger till en att man måste kämpa hårdare och klagar så fort man tar en paus, när man verkligen gör sitt yttersta för att bli bättre och nå sina mål.

Nu ska jag sova lite, sov knappt inatt på grund av lite olika saker, bland annat mardrömmar. Jag fattar verkligen inte, tycker mitt rum är jätteläskigt att sova i själv, ligger alltid och inbillar mig massa saker så att jag inte kan sova, när jag väl lyckats somna drömmer jag mardrömmar som jag vaknar av och sen kan jag inte somna igen .. Så nu blir det att krypa ner under täcket och sova som en stock några timmar! :) Godnatt!

Slänger in en gammal random bild på mig, känner mig så glaaaad! :)


RSS 2.0