LYCKA

Konstigt hur allt kan förändras på så kort tid. För bara en eller två månader sen kände jag mig som ett spöke, osynlig för alla andra, det var ingen som la märke till min existens. Eller, det var så jag kände det som i alla fall. Det var antagligen mitt eget fel, jag vågade inte ta några risker, vågade inte öppna mig, vågade inte ta steget för att lära känna nya människor, det är ju hur farligt som helst! Man kan bli sårad, man kan bli krossad förfan! Men nu, två månader efter den hemska tiden som varade i cirka ett år, nu mår jag hur bra som helst! Jag har inte mått så här bra på länge, och det är tack vare alla underbara människor jag lärt känna. Det känns som en tung börda lyfts ifrån mina axlar, och de orsaker som fick mig att gråta mig själv till sömns var och varannan natt är som bortblåsta. Jag känner mig nästan lycklig. Och den lilla biten som finns kvar till fullständig lycka beror på mig, på att jag inte vågar lita på att det som händer är sant, att det verkligen kan bli så här bra på så kort tid.
Ett stort TACK till er alla!


CASSIE GOES WEIRD

Idag har jag varit på ... ett väldigt konstigt humör! Det kan nog alla hålla med om. Började dagen med att hata mitt liv och gråta över mina jävliga tisdagar. Var helt efterbliven på matten, hade absolut ingen lust att lära mig om andragradsfunktioner, inte idag! Sen blev jag sarkastisk och skrattade åt mitt liv som just nu känns förjävligt, skrattade åt allt och alla och betedde mig som en riktigt idiot. Fick lite pms på sista lektionen och skrek på alla att hålla käften, fick en kommentar tillbaka och jag kunde inte låta bli att älska den, den gjorde min dag ännu bättre!Som grädden på moset ska jag jobba 16.45 - 21.00.
PLEASE KILL MEEEEEEEEEEE
!

Här har ni min sköna självmordsbild igen, precis såhär jag känner mig!

THE BODY SHOP

Har haft en väldigt skön dag om jag tänker efter, sovmorgon till klockan 12, håla då jag åkte till stan med Tina, sedan en lektion till. Hur skönt är inte det? Det är därför jag inte fattar varför jag är så helvetes irriterad och skriker åt allt och alla som över huvud taget pratar med mig!? Kan det kanske bero på att skolan dödar med sina 235723587435 läxor, inlämningar och prov i veckan? Ja, det kan kanske vara det! Jag var riktigt nära på att börja gråta i eftermiddags, så stressad känner jag mig! Ingen borde få ha det såhär och det tror jag de flesta i SPL09B kan hålla med om ... Men aja, nu ska jag relaxa lite med hårinpackning och ansiktsmask, har aldrig använt den förut, men den kostade 219:- på The Body Shop, så det är bäst för dem att den är bra! :)

Julskyltning med Abbi & Karro!

Blöt, kall och snöig! Nu är jag hemkommen från en mysig kväll på julskyltningen i stan med Abbi och Karro. Träffade mycket trevligt folk, lite gamla godingar från Östergård & min kära kusin Maddis :)
Här är lite fina bilder vi tog! ;)





Tack tjejer!

Igår var awesome! Det började lite smått hemma hos mig där mina 17 år firades med mat, godis, kaka & mys. Senare drog vi hem till Annie där det redan var fullt ös. Massa trevliga människor, musik, dans, skrik och sjungande! :) Kom hem någon gång vid halv två, trött som en gris med värkande fötter och svidande hals, men riktigt nöjd med kvällen var jag! :) Tack till Sara och Julia för presentkortet, det behöves verkligen! Och tack till Natha, Cissi och Malin för spinningberlocken, jag får se till att köpa ett nytt armband snart så den kan joina de andra ;)

Tog tyvärr bara denna bilden från myset hos mig, kameran dog och hann inte ladda det innan vi åkte till Annie. Men jag är säker på att Cissi & Natha kommer lägga upp en massa bilder på både facebook och bloggen: www.randome.blogg.se :)

Släktfest!

Nu har hela tjocka släkten precis åkt hem, jag har nyss hjälpt mamma med att städa undan allt och känner mig trött och glad! Blev en massa mat, tårta och presentöppning, fick en hel del fina saker, TACK! :) Imorgon kväll blir det latjolajban med tjejerna i klassen hos mig, sen drar vi vidare! (:
Lite bilder från ikväll, inte jätteintressanta, men ändå! ;)


Bajsdag!


Idag borde folk passa sig för att irritera mig. Till exempel våran kära organisationslärare. Blir helt GALEN på honom när han börjar varenda förbannade lektion med att skrika "GODMIDDAG UNGDOMAR!" så att spottet flyger på sin grova skånska. Har haft den jävligaste mensvärken på flera år idag, och hjälper tabletter? NEJ! Nu ska jag försöka bli på lite bättre humör, innan jag vrider ut o in på min mage och opererar bort mina äggstockar! Känner på mig att jag inte kommer klara av att hålla mig lika lugnt mot mina otrevliga telefonkunder som vanligt idag! :)

GHD Styler Midnight Collection!



Här har ni min nya otroligt braiga plattång från GHD, som dessutom inte kallas plattång utan "styling-tång", eftersom den inte bara plattar håret, man kan även göra fina lockar med den! Den blir varm på 15 sekunder och piper då till, plattorna är guld-glittriga och glittrar av sig på håret när man plattar/lockar det. Den tar även bort bakterier från håret och det går sjukt snabbt och enkelt att få det rakt, håller dessutom superlänge, även för stackars tjejer med lika omöjligt hår som mig! Jag blev helt kär redan när jag såg den svart/guldiga skattkistan den ligger i och man får dessutom en liten hårfön, klämmor och spegel med, hihi. Har inte provat att locka med den ännu, har aldrig gjort lockar med plattång, så det kommer nog  krävas lite träning ;) Jag är riktigt nöjd! Den kostar i och för sig 1999 kr, men det är tre års garanti och om man sköter om den på rätt sätt så kan den hålla i upp till 7 år!
I'M IN LOOOOVE!


17, bara ett år kvar till 18!



Då fyller man år idag ja, har fått lite saker till rummet och en ny superbra och superdyr plattång! Helt överlycklig kan jag tala om för er! Har ju varit utan i någon månad nu eftersom jag var dum nog och glömde min på arenahallen efter idrotten .. Fick ju Londonresan på hörstlovet också, och den blev jag ju jätteglad för! På fredag kommer släkten och det kommer antagligen bli lika stökigt och kul som vanligt med alla 3453458 ungrare :) På lördag kommer tjejerna i klassen på lite tjejkväll med massa mys och gottgott, riktigt kul tycker jag! (:

Nu ska jag sätta igång med plugget, PÅ MIN FÖDELSEDAG!? Men aja, vad ska man göra? Skolan dödar. Bye! :)


Härlig söndag med tårta & plugg!

Förlåt, men jag är ju nybörjare på det här med blogg, och jag har inte ändrat textstil på mina texter (vet ej hur man gör) men ändå är det någon konstig text som vägrar visa de tre sista bokstäverna i alfabetet och istället blir det massa skumma tecken! Så tills någon hjälper mig med det får ni försöka tyda meningarna utan de tre sista!

Trevlig kväll igår, det började hemma hos Jujja där vi fixade oss och tog det lite lugnt, senare stack vi till stan, skulle på någon lokalfest, men det visade sig att de tog leg, så vi struntade i det och drog runt i stan ett tag med lite intressanta människor. Drog hem till Julia igen runt ett tiden och där blev det lite mys, matilda och julia visar brösten när vi ligger och halvsover i Julias säng! Nu har jag kommit hem och ska göra en ritning som mamma ska använda till min tårta som hon ska göra idag (FYLLER ÅR IMON!), brukar alltid designa mina tårtor själv, haha ;) Sen blir det engelska och religionsplugg, men jag överlever nog! :) Blogg.se dampar typ lite för tillfället och vägrar göra som jag vill, så kan tyvärr inte lägga upp några fina bilder från igår.


Över till Jujja!

Kom precis hem efter en lååååång fika på roberts med Sarah. Nu ska jag slänga på mig lite myskläder och dra över till Jujja på lite mys, sen får vi se vad som händer. Ha en trevlig kväll allihopa! =)

    

De här söta bilderna är från en tjejkväll hos mig för x antal år sen. Måste säga att Julias hår aldrig har varit snyggare! Tror vi tog slut på 2-3 hårspraysflaskor för att fixa denna otroligt vackra frisyr!

Börjar blogga!

Första inlägget då ja! Har funderat på att börja blogga ett tag, och nu har jag äntligen bestämt mig! Kommer antagligen inte vara jätteaktiv och göra flera inlägg varje dag, men det kommer nog bli kul, så jag kommer blogga några gånger i veckan i alla fall =) Det tog lite tid för mig att fixa headern, är ju nybörjade så fattade inte ett skit av alla koder och sånt, och förhoppningsvis ser bloggen likadan ut på era datorer som på min!
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig ultrasnabbt för måste hinna med bussen 14.30, ska nämligen möta upp min lilla Sarah Bille för en fika på stan! Känner verkligen för att trycka i mig massa gottgott .. men ska försöka motstå frestelsen. PUSSS

RSS 2.0