MARTIN

Jag har så mycket känslor inom mig just nu, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är orättvist, ja. Riktigt förbannat orättvist. Jag kunde aldrig tro att detta skulle hända, fast jag har vetat om det så länge. Jag tror inte någon riktigt fattade förrän bara för några dagar sedan. Du har alltid varit där, alltid varit en del av mitt liv och fast jag bara träffade dig ibland när jag var hos er eller när ni kom till oss, så har du lämnat kvar en otrolig tomhet bakom dig. Jag är ledsen att jag inte kom till sjukhuset när de andra åkte dit, men jag klarade inte av det, och jag vet att du skulle förstått. Du är min mammas mest älskade bror, den hon brydde sig om mest av alla syskonen, så varför var detta tvunget att hända dig? Tänker på din familj, hela tiden. Tänker på hur detta måste kännas för dem, utan att fatta. Det går inte att förstå, det är inte tänkbart.

Du var alltid så stark, stora starka Martin som alltid bara var där. Jag minns när jag och Maddis var små, du och pappa lyfte upp soffan vi satt i hemma hos er och vi bara skrek av skratt. Jag minns alla gånger du blivit arg på mig och Maddis när vi inte skött oss, eller när du fått reda på någon av de tusen dumma sakerna jag gjort och när jag tänker på det kan jag inte låta bli att le, för jag vet ju att du endast blev arg för att du brydde dig om oss och ville vårat bästa. Ert hem har blivit mitt andra, särskilt på somrarna, då brukar jag bo hos er dagar, veckor i sträck. Och fast vi inte har pratat så mycket genom åren så har du ändå alltid alltid varit med. Gått omkring i dina jobbekläder och meckat med lite grejer hemma, sjungt högt medan du går omkring, utan att bry dig om att andra kanske tycker att det låter förjävligt. Du byggde Maddis klätterställning i trädgåren och den har vi haft en massa kul på, byggt en hel altan där vi sitter och äter frukost på somrarna och kollar över grannens häck.

Jag vet att mamma saknar dig redan, och kommer sakna dig ännu mer den närmsta tiden, du vet ju hur hon är. Och jag som har så svårt för att gråta och visa mina känslor, jag går omkring med en klump i halsen och en otrolig värk i bröstet. Det är hemskt här hemma, jag klarar inte av att titta på mamma, för hon går med tårar i ögonen och när hon pratar låter hon inte levande. Hon bryter ihop lite då och då, åh gud varför? Och Maddis? Malin? Jag finns här för er, jag förstår inte hur svårt, men jag förstår att det är svårt för er just nu och ni får bo här när ni än vill. Vi finns för er, och vi står bakom er! <3


Venedig 2007. Malin, Maddis, Martin, Monica & Claudia.

MERRY X-MAS!

Härlig julafton, jag fick det som stod högst på önskelistan: en iPhone! Hur lycklig som helst är jag, jag började gråta när jag öppnade den, så glad blev jag! ;) Gick till kyrkogården och tände lite ljus för alla kära där, sedan blev det att fira julen ordentligt med hela släkten ute i Holm, ganska mysigt faktiskt, god mat och julklappsspel :) Jag, Maddis & Jonis satt och lekte med barnens nya leksaker, väldigt sött måste jag säga! Hoppas allas jul blev lika awesome som min! :)







Det togs en massa mer bilder, men tyvärr inte med min kamera, så de kommer upp en annan dag! :)

LANET ÄR IGÅNG!


Lan med Natha, Cissi, Malin, My och Sara! Grymma brudar måste jag säga! ;)

LAN MED BRUDAR

Goddag folk! Nu har jag fått låna pappas mobil, så livet suger inte så mycket längre. Tyvärr cpar kortet och det står "Sim Inaktivt" hela tiden, men det löser väl sig. Har bara degat hela dagen och tänker fortsätta med det, man måste ju ladda inför lanet med tjejerna inatt! :) Har aldrig lanat förut, så det blir väl en ny och trevlig upplevelse får man hoppas. Det blir nog att spela The Sims och typ Harry Potter eller något, haha ;) Ha en kul söndag allihop! :D

Min lilla fina laptop, love it! :)


TACK TILL JULIA KAHLOW!

Jullovet började bra med en sjukt kul fest hos Julia, massa massa folk, musik, dans, dricka och piggelin glass! :) Ett stort tack till er alla som gjorde kvällen awesome ;) Något som var mindre bra och sjukt irriterande eftersom jag är den mobilnörd jag är och helt beroende av min telefon, är att den blev snodd av någon inne på festen. Helt underbart! Så nu är frågan vad man ska göra, eftersom jag kände långt ifrån alla och inte har en aning om vilka alla var ... Allt jag vet är att det var killar eftersom det var killar som svarade när jag ringde, och det suger verkligen att någon kan sitta och titta igenom alla mina privata saker, t.ex. bilder och sms :/ Aja, vi får väl se hur detta löser sig, men är det någon som hör något om det så får ni gärna kontakta mig på Facebook eller något annat eftersom jag inte har något kort att sätta i en annan telefon :)

Senare idag blir det att gymma med Karro, ska bli riktigt skönt eftersom jag inte hunnit träna så mycket på grund av plugget, men nu är det jullov och då har jag minsann all tid i världen! ;)

Kan faktiskt inte förstå hur någon kan vilja sno den här när var och varannan männska idag har iPhone? Den är typ 7 miljoner år gammal, helt repig och sönder på alla möjliga sätt, fungerar inte alltid som den ska och ja, Gud vet vad ...

PLUGG / HOW TO TRAIN YOUR DRAGON

Idag är absolut sista dagen jag pluggar innan lovet! Sjukt skönt! Fast lär ju få sitta uppe ett bra tag och kämpa med ledarskapen eftersom jag inte öppnat böckerna förrän idag. Som tur är fixade jag naturen idag, känns riktigt gött måste jag säga! Nu hoppas jag på godkänt ;) Tittade precis på How to train your Dragon med familjen, har sett den en gång innan och jag tycker den är riktigt bra! :) Underbart att vikingahövdingen har snyggingen Gerard Butlers röst! ;)

Är inte Toothless urgullig?! I think so :)

WORKIN' FOUR TO NINE

Hemkommen från jobbet, nyduschad och proppmätt. Hade varit skönt att bara få lägga sig och sova nu, men icke sa nicke, för tyvärr är Sannarpsgymnasiets lärare sadister som älskar att se oss lida de sista dagarna innan lovet. Nu blir det naturplugg för hela slanten! Wiiiiho! Tur att man tjänat lite pengar idag då, det enda positiva asså. Btw, jag är helt överdrivet förälskad i I love the way you lie part II. KÄRLEK TILL DEN!
 
Try and touch me so I can scream at you not to touch me, run out the room and I'll follow you like a lost puppy, baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me, then tell me how ugly I am, but that you'll always love me!

LIVE LIFE LARGE

Herregud. Det är nu ett prov kvar. Ett endaste prov kvar och det ska göras på torsdag. Sen är det freeeeeedom! På fredag blir det festligheter, lördagen kommer vara awesome vad som än händer, för det är loooooov! Och på söndag ska vi brudar visa att vi också kan lana! Tagga! :) Den 23e kommer Selin hem och den 24e är det julafton då jag förhoppningsvis får en iPhone! Sen är det nyårsafton som kommer bli trevlig vad som än händer och efter det är det hela 10 dagars lov kvar! Livet äger ju när man kan tänka på det sättet! :) Näe, nu ska jag ta tag i ledarskapsplugget, PUSS & KRAM I LOVE SEAN BANAN! :D
Haha, älskar hans filmer från Cirkus Möller! ;)

WHAT'S WRONG WITH ME?!

Vaknade för någon timme sen och vad är det första jag gör? Jo jag sträcker mig efter datorn som ligger på golvet bredvid sängen och skriver klart idrottsarbetet! Det kallar jag plugghäst, börjar plugga innan jag ens rest mig ur sängen ... Skrämmande! Men aja, snart är det jullov och då blir det minsann inget pluggande ska jag be att få tala om för allmänheten!

Bara jag som blir helt gråtfärdig av julstämningen eller? Hemma hos mig är det helt färdigpyntat, det hänger stjärnor överallt, pepparkakshuset är klart, mamma målar porslinstomtar som hon tänker ge till släkten, igår bakades här pepparkakor och lussebullar och varje morgon öppnar jag ett paket i paketkalendern som jag haft sen jag var liten och innan jag springer till bussen tar jag en chokladbit från chokladkalendern. När jag går till skolan på morgonen kan jag inte låta bli att skratta och le, trots att det snöar och är kallt som bara den! Känner mig som ett litet barn, och i december är jag faktiskt det! Längtar ihjäl mig efter julaftons morgon, jag vaknar alltid tidigt och väntar på att resten av familjen ska vakna, sen sätter vi oss med filtar runt julgranen och öppnar alla paket. Pappa filmar och tar kort medan mamma sitter och kommenterar varenda paket som blir öppnat. Precis som när vi var små. Det är skönt att vi fortfarande har den traditionen, det får mig att känna mig som fem år igen, när jag började gråta för att Claudia fick fler paket än mig. Nä, nu får jag tårar i ögonen, ha en trevlig tolfte december allihopa! :)

För er som inte har sett den, här är den söta videon på mig när jag börjar gråta på julafton för att min lillasyster fick fler paket än mig :) Tror inte alla kan se den, man måste nog vara vän med mig på fb, men i alla fall!
http://www.facebook.com/caassiiie#!/video/video.php?v=160779390625267

RIDE THIS BEAT BEAT BEAT LIKE A PONY

Igår blev det en riktigt chill myskväll med Sarah, Abbi & Karro :) Först käkade vi på Vallås pizzeria, bästa pizzan där asså! Sen satt vi väl där ett tag och snackade om allt och inget, tittade lite på Sean Banan på TVn, haha han äger ju! Sen blev det in till stan och missa bussen, sitta där och frysa i en halvtimme, men till slut lyckades vi ta oss hem till mig där det blev mys framför TVn. Vi tittade såklart på Björn Gustafssons film, honom tröttnar vi aldrig på ska jag be att få tala om! BENJAMIN! (Y) Karro & Abbi stack väl runt elva, men Sarah stannade kvar och kollade på 8Mile med mig, sött. Runt 1 lämnade hon också mig och jag somnade som en stock. Härlig kväll, tack tjejer! :) Här kommer lite fina biler! ;)




NIGHTMARE

Inatt har jag sovit tre timmar och för att orka med att plugga ikväll gick jag och la mig när jag kom hem. Jag vaknade precis, vilket var jävligt onödigt för nu kommer jag inte kunna sova inatt heller! Ni anar inte, jag hade en sjukt obehaglig mardröm, ryser när jag tänker på det! Hela klassen befann sig på en kyrkogård, en riktigt läskig sådan, typ som den i Harry Potter och den flammande bägaren. Har inte en aning vad vi gjorde där, men dagen var och en skulle dö och begravas på var förutbestämd och vi alla visste om vilken dag det var. Jag kommer ihåg att Alice, Vanessa, Matilda och Gresa redan var döda, men de vandrade liksom omkring i alla fall, lite halvt genomskinliga sådär, och i drömmen var det min dödsdag. Jag var jätterädd och grät jättemycket för jag ville verkligen inte dö, för när man väl dog kunde man inte ta kontakt med de levande mer och jag kände att jag kommer att sakna alla så sjukt mycket. Plötslig började lärarna gräva upp massa "gamla" döda som legat där hur länge som helst, för att vi "nya" skulle få plats. Jag fick då en gammal krigares gravplats, creepy. Så fick jag lägga ut en vit handduk där jag helt enkelt skulle lägga mig ner och sluta andas, och jag var ju så orolig, så jag frågade Julia, Elin, Cissi och Natha ifall de inte kunde vara snälla och komma på min begravning och typ hålla mig i handen eller något. Men Julia bara "Njaa, vi har lektion, så vi kommer kanske inte direkt från början, men vi tittar in senare!" och lät lika glad som hon brukar låta!? Jag fick ännu mer panik och tänkte att jag i alla fall måste vara fin på min begravning, så jag gick hem och valde ut det allra finaste jag hade och fixade mig helt själv. Kanske inte låter så obehagligt, men fyfaan asså! Jag ryser fortfarande, riktigt obehaglig dröm asså ... :(


GIRLSNIGHT AT MY PLACE

Igår kväll kom lite tjejer hem till mig för att fira min födelsedag lite i efterskott. Vi var lite blandade, vissa hade aldrig träffats förut, men vi hade riktigt kul i alla fall! Mat, godis, singstar (endast svenska hits eftersom min syster hade gömt de andra skivorna någonstans), pictionary, kaka & musik! Fick även en massa fina presenter, tack tjejer! :) <3 








Underbara bilder!

VENCEL, MIN RÄDDARE I NÖDEN

Hade riktigt mysigt igår med tjejerna! Först gick vi på bio, Due Date såg vi. Riktigt rolig film, vet inte hur många gånger jag satt och asgarvade haha. Den skäggiga killen från Baksmällan är ju så jävla klockren, han spelar alltid efterbliven! Roligaste i hela filmen enligt mig och Sara var ju helt klart "I'm allergic to waffles!" Hahaha, fyfaan vad vi skrattade åt det! Helt klart värd pengarna, har ni inte sett den så boka biljetter nu! :) Sedan gick vi runt i stan ett tag för att hitta någonstans där 9 pers kunde få plats vid samma bord och till slut hittade vi en liten mysig restaurang, men jag fick tyvärr klaustrofobi där inne så klarade inte av att äta. Sen kom Karro in till stan och räddade mitt liv! Mamma skulle ha fest med sina syskon här hemma, så hon körde ut hela familjen! Som tur var fick jag sova hos min lilla ungrare hihi :) Vi hyrde film, En galen natt tror jag den hette, trodde det var en komedi, men det var väl lite blandat. Väldigt bra i alla fall! Fast Karro somnade efter typ 20 minuter ... Nu har jag precis kommit hem och ska börja skriva på mitt svenska tal, *suck*. Sedan blir det att förbereda lite för ikväll, lite tjejer kommer hit för att fira mig igen ;)

Är inte han till vänster snyggsomfan?! Tycker jag i alla fall!


STUPID

Ibland är jag så helvetes oförsiktig och korkad! Eller nej, jag är smart som fan, jag vet varenda liten risk med det jag gör, men när jag ser vad jag kan vinna om jag riskerar mycket, då struntar jag i mina förståndiga tankar som vet vad som kommer hända om det går galet. Riktigt korkat. Alltså, tillbaka till det jag började med att skriva: jag är så helvetes oförsiktig och korkad! Ibland får man reda på saker man inte ville ha reda på, saker man hade kunnat leva utan att veta om, men det är ändå bättre att veta och själv inse hur korkad man har varit, än att alla förutom en själv vet. Så korkad. Lika arg på mig själv varenda gång, men ändå faller jag i fällan. Inte varje gång, men för ofta för att hinna läka emellan.
 


RSS 2.0