VALBORG

Nyss hemkommen från Beas dop, jättefint var det. Efteråt blev det smörgåstårta och vanlig tårta, yummie! :) Igår var bara en lugn hemmakväll med skräckfilm och gottgott hos Benjamin :) Nu ska jag duscha, fixa mig och städa rummet, sen blir det iväg till Selin för käk, vattenpipa och trevligt sällskap! Sen får vi se vart kvällen tar oss, ha en trevlig Valborg folket! :)




Lite bilder från dopet :)

LIFE'S GOOD

Kan livet bli bättre eller? Man vaknar varje morgon, ser hur solen skiner in genom persiennerna och man praktiskt taget rusar upp ur sängen för att inte gå miste om det underbara vädret. Livet leker, åååhja! Inte ens skolan kan få mig på dåligt humör när det är såhär fint väder, helt galet! Och imon är det fredag, jag tror jag dör. Kort skoldag, som dessutom är kulturdag, efter det blir det in till stan och sola med Bella, sedan möta upp Benjamin för lite shopping. Det blir en lugn fredagkväll eftersom vi ska på dop tidigt på lördag morgon, jättemysigt. Guess what? Vi har bokat hotell i Göterborg till i sommar, visst vi ska inte utomlands och festa eller nått, men vem älskar inte Göteborg?! Ska gå på Liseberg, Universeum, käka god mat och bo på hotell, så nu ska jag ta och boka tågen med, tjollahopp! :)

Idag i skolan, Natha skulle sysselsätta oss i 10 minuter på Ledarskapen,
och hon valde att köra en liten kul lek, hemskt roligt hade vi minsann ;)


PÅSKLOV

Hej allihopa! Då var sista dagen på lovet avklarad, eller avnjuten. Hade nog inte kunnat ha ett bättre påsklov, vädret har varit på topp nästan hela tiden, har umgåtts och hittat på kul saker med underbara människor och min familj. Sista dagen blev en hemma mys dag/kväll med Benjamin, kollade film, badade och käkade. Idag har vi solat, ätit, kollat film ... och tvättat bilen! Det var roligare än jag trodde det skulle vara, men så är det väl med allt, bara man har trevligt sällskap så! :) Imon börjar skolan och måste säga att jag känner lite ångest, men det ska bli kul att träffa alla fina töser i klassen igen (: Trevlig måndagskväll allihop!




SNART SOMMAR!

I onsdags åkte jag till Göteborg med familjen, bodde på ett mysigt hotell, badade på ett stort badhus och shoppade lite på lager 157 på vägen hem, mysig liten tripp :) Kom hem dagen efter, i torsdags alltså, och då blev det en lugn och mysig kväll med mina tjejer på Robert's. Igår blev det hem till Benjamin som jag saknat sönder, hem till hans farmor och farfar på påskmiddag. På kvällen blev det äta ute med Bella och Abbi, sedan bio med Benjamin. Vi såg "Water for elephants", skitbra och romantisk film med Pattinson. Efter det blev det hem till Benjamin och bada, kolla skräckis och sova :) I morse blev vi väckta av Benjamins mamma som hade gömt påskpresenter i hela vardagsrummet, ett presentkort till mig, en skjorta till Benjamin och ett badsalt & ett påskägg till oss tillsammans, mycket sött :) Efter det blev det ännu en påskmiddag med hans familj och är nyss hemkommen, så nu blir det att städa rummet eftersom kusinerna kommer på besök (och ännu mer påskmat) ikväll. Ha en trevlig påskafton gott folk! Här kommer lite bilder

Göteborg

Göteborg

Påskmiddag

Mys med Benjamin & Bea

NOLIFERS

Hey gott folk! Inte bloggat så bra de senaste dagarna nu heller, måste börja skärpa mig! Men har som vanligt spenderat en massa tid med Benjamin och på jobbet. Måste bara säga en sak om min blogg. Jag har ställt in sså att jag måste godkänna kommentarer innan de visas på bloggen, och nu när jag loggade in såg jag att jag hade fått en kommentar på inlägget "SOMEBODY NEW." Personen som skickat kommentaren hade valt att vara så mesig och var anonym, så jag kan inte säga detta direkt till honom eller henne. Antar att det är en tjej eftersom en kille knappast skulle vara svartis på att jag umgås mycket med Benjamin. Kommentaren innehöll inte så trevliga saker, som till exempel att mitt utseende inte duger åt Benjamin. Jag vill bara tala om att kränkande kommentarer mot mig eller mina nära är onödiga att skicka, eftersom jag inte kommer att publicera dem. Punkt slut. Och du som är så omogen och skriver något sådant (och dessutom inte vågar stå för vem du är) kan ju ta och tänka efter lite på om utseendet verkligen är allt. Jag kan hålla med om att jag inte ser ut som någon filmstjärna direkt, men jag ser definitivt inte ut som det du kallade mig i kommentaren. Och även om jag gjort det, så vet jag att varken Benjamin eller någon annan jag valt att ha nära mig skulle sluta umgås med mig, så lägg ner med dina omogna kommentarer och kränkningar, du skämmer bara ut dig själv. Nu ska jag gå och packa, för imorgon blir det GBG! Tack och hej :)




Lite fina bilder från idag hemma hos mig innan jobbet :)

SOMEBODY NEW

"Leave me out with the waste, this is not what I do, it's the wrong kind of place to be thinking of you. It's the wrong time for somebody new, it's a small crime and I got no excuse." 9 crimes - Damien Rice

Förlåt för att jag inte bloggat de senaste dagarna och förlåt för att jag fortfarande inte fattat hur man bytar text så att det ser okej ut på alla datorer, inte bara min egen. Har inte tid att blogga när jag är med Benjamin förstår ni, han tar upp all min tid och all min uppmärksamhet då. Nu är det äntligen påsklov, en hel jävla skön vecka som kommer bestå av plugg, träning, jobb och trevligheter :) Ikväll ska jag iväg till söndrum en sväng, sen hem och sova efter en utmattande vecka. Imorgon blir det att fira kära Hanna som fyller 18! :) Lite bilder på vad jag & Benji gjort de senaste dagarna, enjoy! ;)

Jobbet

Vårdcentralen

Bussen

Sova & vägra gå till skolan

Puss, älskar dig


LEAVING ON TUESDAY MORNIN'

I'm losing it. Seriöst. Håller på att tappa allt, slarva bort viktiga saker, strunta i viktiga saker, tappa förståndet. Snart får de sätta på mig en tvångsjacka och låsa in mig nånstans. Men hey, that's me. Har haft en underbar tid sen i söndags, och såklart spenderades den tiden med den bästa jag vet, mer behöver jag inte säga. Be good.

Är det inte galet, hur man ibland lyckas bygga upp sitt liv runt en sak, eller en person? Att man ibland låter den saken, eller personen ta en stor del av sitt liv, en så stor del att man struntar i och glömmer bort vissa andra? Men det gör ju ingenting, för det man väljer före är antagligen viktigare för en själv, och då mår man så bra det bara går. Men nackdelen med att göra så, att låta sånt hända, det är att man själv, och allt runt omkring blir så otroligt tomt när det av någon anledning tas ifrån en.

Jag har haft en underbar tid med dig, vi har kommit varandra så nära på den här korta tiden. Igår kväll, när vi låg i ditt rum och kollade film, tittade jag runt i ditt rum, på dina saker på din hylla, på dig, och kände för första gången efter alla gånger vi legat sådär, att det inte är verkligt. Jag menar, hur skulle det kunna vara verkligt? Att jag har lyckats komma en person som du så nära? Hur jag har kunnat komma att betyda så mycket för dig. Hur du har kunnat vilja umgås och lägga ner så mycket tid, energi och känslor på mig. Det kändes för mig overkligt, och det är just därför jag är så tacksam, för jag har nått oändligt mycket längre än jag trodde jag skulle göra. Men det är dags för en förändring och det finns inte ord som kan beskriva hur det hugger till i hjärtat när jag tänker på det, och förstår att det med tanke på hur allt ligger till är bäst för oss båda. Inte just nu kanske, men i längden. Tänk att jag som varit så envis och kämpat till sista stund tillslut ger mig, och låter dig välja för oss båda. Jag värdesätter dig sjukt högt, du betyder allt för mig, och jag älskar dig. Det får du aldrig glömma hjärtat <3

TONIGHT I'M FUCKING YOU

Den låten har såååå fastnat i min skalle! Bara jag som undrar när fan Enrique Iglesias blev bad kinky naughty boy? Har inte bloggat de senaste dagarna, har varit lite upptagen med annat, så nu ska ni minsann få höra! :)

I tisdags klockan 09.00 samlades SPL09B och SPL09A på skolan för att sedan åka på "praktik" i Ringenäs. Vi var väl igång vid 10.00, då skulle vi gå en slinga på en halv mil, i ösregn, med våra ryggsäckar. Lite här och där fanns det stationer med uppgifter som skulle lösas med hjälp av samarbete. När första rundan var klar var klockan kanske 12.30, när vi alla var svinhungriga, genomvåta och utmattade tänkte vi att "Nu är det väl ändå mat!" Men nejnej, då skulle vi gå ett varv till! När vi sedan kom fram till baslägret igen var klockan typ 14.30, och då tänkte vi igen att "Nu måste det väl ändå vara mat!" Men nejnej igen, då skulle vi dela upp oss så att två grupper sov i samma tält, och resa ett 20-manna militär tält i ösregnet, och det tog ju ett rätt bra tag :) Seeeen var det äntligen mat! Kvällsmaten ska vi ju inte ens tala om, vi fick tävla om den, och innan alla grupperna fattade att man skulle samsas om all mat, fick vår grupp svälta eftersom vi inte lyckats vinna något. Natten spenderades med 20 andra personer i ett tält, med en skalbagge innanför tröjan så att jag inte vågade sova ett smack på hela natten :) Det var det dygnet ja! När jag kom hem dagen efter duschade jag av all bark, jord och kryp och la mig ett par timmar. Sedan blev det hem till saknade Benjamin och kolla film, sedan jobbade vi till nio. Han fick minsann kämpa för att hålla mig vaken haha ^^ Nyss hemkommen från jobbet och nu blir det att lägga sig i tid, skola och jobb imorgon gott folk! Dessutom är det ju helg, och det måste man ju ha energi till ;) Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!

Ledarskapsklasserna taggar!

Sätter upp tält!

Snyggingar i regnställ!

Mannen som alltid lagar mat!

En nyvaken Benjamin och lilla Bea i morse :)

FIRA TRE 18-ÅRS FYLLARE PÅ EN KVÄLL

Sjukt kul kväll igår! Den började hemma hos Malin där vi firade henne och Annie som fyllt 18, grattis till er fina töser! God mat, dricka, musik & trevligt sällskap, allt som behövs för en grym kväll! Runt elva tiden körde Elin mig, Matilda och Hanna in till stan, så då blev det att ta sig till nästa 18-årsfest för Daniella på Oliver's :) Trevligt folk, de gamla vanliga kan man säga, kul att träffa alla igen :D Blev hem rätt tidigt för mig och Hanni, somnade gott gott efter en toppen kväll :) Nu sitter jag i sängen, nyduschad och ska snart ut och köra med mamma, kul! Efter det blir det hem till Benjamin där natten ska spenderas, får se vad vi hittar på för skoj :)

Bara jag i SPL09B som känner mig taggad inför LUS-veckan som börjar imon? ;) Skönt att vi börjar typ 10 varje dag, men tisdag-onsdag ska vi sova i skogen med militärerna, bygga våra egna vindskydd med pinnar, överleva på vad skogen har att erbjuda och lite sånt mysigt :) Inga mobiler får man ha med sig heller, men då är det ju tur att man är tjej och har en bh att lägga den i. Näe, nu ska jag ta på mig, trevlig söndag allihop!
Slänger in lite bilder från Annie & Malins fest, enjoy!






SHOPPA FOR LIFE


Heeey folket! Har varit en awesome dag idag, blev hem till Benjamin en sväng efter skolan och kollade Andra Avenyn, sen blev det stan med Abbi, Selin & Karro. Jag svär, jag letade igenom heeeela stan för att hitta något till imon kväll, ska nämligen på två 18-årsfester, så lite finklädd måste man ju vara! Hittade inte ett smack, så det blir att låna kläder av mina kära vänner, hehe .. Så det löste sig ändå! Nu sitter jag här, nyduschad och med handduken i håret, väntar på att få reda på vad som händer denna afton, men mina tjejer har lite svårt att bestämma sig. Blir antagligen in till stan och käka, sen sitta på Robert's ett tag tills vi vet vad vi vill göra med våra liv :) Ha en asgo fredag vänner, det har ni förtjänat efter en hård skolvecka! Ciao :)

Kul att mitt vackra hår blev avbitet av denna pojken för att sedan bli
använt som Hitler-mustasch ..

RSS 2.0