FRÅN TRANEMO TILL HALMSTAD

Hejsan alla! Ett tag sedan jag bloggade nu igen men jag har varit upptagen med att plugga teori och övningsköra, men det har varit värt det för jag har tagit körkort! :) Har spenderat sportlovet hos Kalle i Tranemo då han har skola och det har varit hur mysigt som helst! Har åkt skidor, bastat, nördat the Sims och LoL, köpt kostym till Kalle, varit på Lager 157, kollat bebisfilm, gjort hemmagjord pizza sovit och ätit, hur härligt som helst :) nu är vi på väg hem till Halmstad i bilen och inatt väntas jobb 23-04, GÖTT! Här kommer lite bilder från min vecka, enjoy!


NERVÖS VECKA

Hey folket! Här sitter jag vid datorn och spelar Sims och uppdaterar bloggen. En ganska lugn onsdagskväll! Till skillnad från igår då ... Hade alla hjärtans dag- fika med familjen och sen var det studenttävling följt av studentfest med temat "Vad jag ville bli när jag var liten" och jag som många andra var utklädd till fotbollsproffs. En rätt så tråkig utklädnad om ni frågar mig, men jag hade inte lust, ork eller pengar på att vara nånting roligare. Den jag tycker hade bäst utklädnad var som vanligt Cissi som var en Lisebergs- kanin, helt klockrent! U go girl, du kommer lätt vinna :) Vi förfestade hos Sara till lite 90-talslåtar från barndomen och vid 10- tiden bar det av till B&B!

Igår klarade jag mitt teoriprov, helt jävla underbart att aldrig mer behöva öppna en teoribok! Har uppkörningen imorgon och jag är inte rädd för att tala om det för folk, failar jag så failar jag och då gör jag bara om den tills jag klarar den som så många andra. Men förhoppningsvis har jag körkort imorgon och då kommer livet äga! :) Ett matteprov att klara av på fredag också, sen är det lov och då blir det att åka upp till Tranemo med pojken min! Här kommer lite bilder från gårdagen, puss! :)







That's it! Tack för en grym kväll alla! :)

PLAYING GAMES

Nu trodde ni att ni skulle få läsa värsta inlägget om att spela och leka, falskhet osv., eller hur? Men nej, bokstavligen, spela spel! Det är det jag och min pojkvän gör när vi sitter och snackar i Skype. Han spelar LOL, sitter och skriker och gapar när han dör, inte levlar osv. och jag sitter och spelar Sims och "Naawar" när bebisarna gör nånting gulligt. Vilket fint telefonförhållande vi har alltså. Funderar förresten att flytta över bloggen till Devote, pröva något annat ett tag. Har ingen direkt anledning, men det kan ju vara kul med lite förändring. Någon som har någon åsikt om vilket som är bäst? Men tjarååå, nu ska jag spela, puss!

Lite bilder på tatueringarna, de börjar se mycket bättre ut nu! Love.



MÅNDAGAR ÄR HÄRLIGA!

Hey, då var det måndag igen! Dagen har bestått av skola, bilteori och plugg, typiskt måndagar! Sov hos Maddis inatt och vi var väl vakna lite för länge som vanligt, låg och pratade om allt mellan himmel och jord, vilket vi inte gjort på ganska länge, så det var skönt :) Klarade alla repetitioner på teorin idag och det är väl på tiden eftersom jag har teorin på tisdag nästa vecka. Failar jag så har jag i alla fall studentfesten att se fram emot på kvällen, men vad i helvete ska man vara? Tycker att temat för denna festen är lite dåligt, "Vad jag ville bli när jag var liten" tycker jag inte är så jätteroligt. Jag var ju inte som andra små töser, jag ville inte bli prinsessa eller Britney Spears. Jag ville typ bli Harry Potter, så mobbad var jag! I brist på saker att skriva blev detta ett inlägg om mitt högst intressanta liv. Här kommer några bilder från min lugna helg, puss!




Avslutar med en söt bild på min nördiga pojk. Ti amo!

IT'S FRIDAY!

Hej folket, mår helt jävla underbart idag! Är ledig från skolan, men det hindrar inte mig från att gå upp i tid, övningsköra en runda och sedan träna! Ska fixa praktikplats idag också, hade tänkt vara i min lillasysters klass på Östergårdsskolan eftersom uppgiften är "Att följa en ledare" och vem är enn bättre ledare än en lärare på Östergård som måste hålla koll på alla skitungar där? Efter det blir det in till stan en sväng med Claudia för att sedan möta upp Kalle och åka och käka på Wild West som hans föräldrar är så snälla och bjuder oss på. Så får vi se vad som händer ikväll, men oavsätt kommer det bli en grym fredag, det känner jag på mig! :)



TATUERAD

Igår var nog den läskigaste dagen på länge, jag skulle göra min första tatuering och gjorde två stycken samtidigt! Stort tack till Nathan som ställde upp och följde med mig och som dessutom filmade och tog kort ;) Den första gjorde jag på sidan av handleden, en liten musiknot blev det. Den andra gjorde jag bakom örat och det blev ett kors. Folk har frågat mig varför jag valde just de motiven och jag valde musiknoten eftersom musik är en sådan stor del av mitt liv, även fast jag varken sjunger eller spelar något instrument. Musik lyssnar jag på varje dag, nästan hela tiden och det är en fantastisk terapi som har hjälpt mig många gånger! Korset valde jag som en symbol för det jag tror på, och även om det inte är just Jesus så tycker jag att ett kors är en bra symbol för just tro! Jag är i alla fall supernöjd och stolt över mig själv, det sved inte för mycket i plånboken heller. Här är två lite halvtaskiga bilder på tatueringarna för er som inte sett dem ännu! :)


RSS 2.0