MC NICOLETTI

Jobbar 12-19 idag, har precis fått rast och sitter helt forever alone i personalrummet ... Längtar hem till duschen, sängen och min fina pojke som jag inte träffat på en vecka. Ska väl fortsätta jobba nu, puss! :)


SÅ SANT, DRA LÄRDOM MÄN!


Så klockrent, allt stämmer verkligen. Ni män borde lära er att inte ta oss
kvinnor så bokstavligt. Ni kommer tjäna så mycket på att vara på er vakt
och ta hjälp av facitet ovan. Läs det en gång till!


SÅ SUGEN ...



God alkohol måste jag säga att jag längtar efter tills nästa gång jag ska dricka efter helgens bravader. Ska aldrig mer i hela mitt liv ens lukta på vodka, ALDRIG! Så det är nummer fem suget jag har.



Kenzas skinnjackor. Allihopa! Så jävla snygga. Kenza 9 är speciellt snygg! Åh ge mig ....



Dessa underbara Converse i Amerikanska flaggan. Rätt gamla, I know, men har inte slutat att sukta efter dem! Har runt 10 Converse, men det finns alltid minst ett par jag vill ha!



Tomorrowland! Så jääävla nice eller, vill verkligen dit alltså! Världens fetaste festival med awesome musik, massa människor och dricka! VILL!



Värme. Stränder. Sol. Bad. Semester. Topp 1, helt klart. Ge mig sommar NU!


DJUNGELNS DROTTNING, HISS ELLER DISS?

Har hört mycket om det här programmet som började sändas på TV5 för ett tag sedan, bland annat att tjejerna som deltar är ett gäng blåsta bimbos och att programmet innehåller töntiga tävlingar. Satt och zappade för ett tag sen och när jag kom till femman var det på, så passade på att kolla på det. För det första så är tjejerna inte alls så blåsta som jag har hört, vissa kanske har lite IQ- fiskmås, men vem har inte det ibland? En av tjejerna är inte alls blåst utan verkar bara vara galen och skön, och visst, jag har ju bara sett ett avsnitt, men bilden jag fick var inte att de var ett gäng blåsta bimbos. För det andra tyckte jag inte alls att tävlingen i kvällens avsnitt var töntig, jag satt och frågade mig själv om jag hade kunnat ställa upp i den tävlingen, och det är fan tveksamt alltså! Den gick ut på att de skulle gissa vilket bajs som hörde till vilket djur, sedan flytta bajset (som låg på ett stort blad på ett bord) med hjälp av bladet till den skål som representerade de olika djuren. Tjejerna tog inte ens hjälp av bladen som bajset låg på, de plockade fanimej upp det med händerna?! Jag såg inte en enda som gapade och skrek och inte en enda av dem hade lösnaglar som de klagade på skulle bli smutsiga. De sover dessutom i små tält gjorda av myggnät, får tvätta sina kläder i bäcken och så vidare. Tycker inte alls att det är ett program med töntiga tävlingar och blåsta bimbos, jag hyllar storstadstjejerna som vågar sig på det här och jag hissar programmet. Tummen upp för Djungelns Drottning! :)


A$$ ..?

Seriöst, vem vill inte ha en sån här rumpa? Nicki Minaj, lätt snyggaste & största rumpan på länge. I A$$ musikvideon, omg? Låter väl lebb nu, men hade inte tackat nej till en sån rumpa. Att ha en själv menar jag. Hej hej, switch asses? Blir att träna sönder rumpan nu, gå i trapporna på galgberget osv., har fått ny motivation! :)


SATSA FÖR ATT VINNA

Man borde inte låta vissa människor påverka en så mycket. Man ska inte låta den där fit- slimmade tjejen på gymmet hindra en från att lägga sitt feta fläsk på mattan och pumpa situps och man borde fan inte låta alla millimeterinnanförlinjernaproffs- parkerare hindra en från att parkera på skolans framsida. Alla är inte fit- slim, alla är inte kungar på att parkera innanför linjerna och det är väl tur det, annars hade vi ju inte haft några valar på gymmet att flina åt och inte heller några retard- parkerare att garva åt, eller hur? Jag är både val på gymmet och retard- parkerare på skolans baksida, och jag borde inte millimeter- parkerarna eller slim- fit tjejerna på gymmet hindra mig från att göra det jag vill göra! Men tyvärr är det ju så, att ibland är man så rädd för att göra bort sig att man inte vågar försöka. Och det är ju väldigt dumt eftersom man måste satsa för att vinna, det vet väl alla. Ändå är det få som vågar ställa sig på ett bord i matsalen och strippa. (Det var en metafor om ni inte förstod det.) Nae, börja våga lite mer folket! Inklusive mig själv.

Jaa, det var en sak jag hann tänka på innan idag då jag var med Madde på jobbet. Riktig städimport är hon, går runt där med sin dammsugare, mopp och dammvippa, det enda som saknas är en limegrön städuniform och en namnskylt som det står BRATISLAVA på. Seriöst, titta på henne. STÄDKÄRRING!







HOMEMADE

Kände för att vara lite kreativ och letade fram lite gamla pysselgrejer jag glömt bort att jag köpt för läääänge sedan. Det var ett gäng fyrkantiga pärlor med bokstäver och lite länderband som man ska göra armband av. Satte igång och gjorde tre stycken! Inte det vackraste jag sett kanske, men helt klart enkelt och fint, särskilt om man gillar att täcka handlederna med enkla gulliga armband som jag gör! Gjorde ett till mig där det står (mobba mig inte) "KALLES", ett till Claudia där det står "CLAUDIE" (hennes smeknamn) och såklart ett till Kalle där det står "CASSIES." Hade dock inte så många "S", så fick ha "Z" som "S" på mitt och Kalles haha, men blev rätt nöjd ändå :) Här är de!


SKOSKYDD? GOLVSKYDD*

Bara en liten tanke sådär som jag fick vid entrén på Friskis, varför i hela världen heter de där blåa plastgrejerna man sätter på skorna SKOSKYDD? De är väl ändå till för att skydda GOLVET, inte skorna? Det kanske låter bättre med skoskydd bara för att vi är vana vid det, men om man tänker efter låter det lite dumt. Eller så menar de skoskydd = skydd mot skor ... Hmm, tål att tänkas på! Fast rätt onödigt ändå. Hemskt mycket mobilbloggande idag märker jag! :)


WORKOUT & NYTTIG LUNCH

Har precis varit och tränat, gymmet igen. Min rumpa och mage, samt lår är döda ... Det blev en ordentlig misshandel, men det är så det blir när man ser vissa gamlingar som är mer fit än vad man själv är, skäms. Så nu blir det även en nyttig lunch! Kycklingsallad och knäckebröd med ost, skinka och gurka. Både gott och nyttigt! Senare kommer Madde över för en kopp kaffe och lite skitsnack på altanen i det fina vädret. Bra tisdag!


U'RE DEALING WITH A HEART U DIDN'T BREAK

Jag vill inte längre visa uppskattning och ge uppmärksamhet bara för att bevisa att jag är en bra flickvän och för att bli sedd av min pojkvän. Jag vill inte att motiveringen till att jag köper saker till dig och gör de där små fina sakerna ,som att tända ljus och laga mat, ska vara för att jag vill visa mig duglig. Fram tills igår kan man väl säga att det var största anledningen till det. Men nu ska det inte vara, och är inte längre, på det viset. För nu vet jag och känner verkligen att jag kan göra det när jag känner för det och för att jag känner för det, inte för att du ska tycka att jag duger, för det gör du ändå. Det är så det ska vara och det är så det är, från och med nu. Du ska inte behöva ta hand om och laga det någon annan ställt till med och förstört, och det har du hittills fått göra. Du har fått stå ut med mina konstiga idéer och tankar, du har fått ta skit som egentligen borde lagts på någon annan och det är inte rättvist ett enda dugg. Förlåt för det, jag älskar dig!


BALEN, STUDENTEN & SOMMAREN 2012

"You never thought of anyone else, you just saw your pain." Because of you - Kelly Clarkson

Hej alla glada! Skrev precis ett inlägg om mina fina gröna byxor jag nyss beställde hem för andra gånger från GinaTricot, men efteråt kände jag för att skriva lite till :) Det har varit en riktigt skön dag, med fint väder nästan hela tiden. Körde bil till skolan med solisarna på och volymen uppskruvad, skön känsla! Påminde mig så sjukt mycket om sommaren och fick mig att längta helt galet mycket! Balen, studenten och alla dagar på stranden följt utav Afterbeach och fester. Visst, det lär väl bli en hel del jobb också, men att slippa skolan och allt hemarbete det för med sig kommer kännas som en stor frihet! Efter skolan blev det träning, gymmet as usual och nu är jag död och mätt på kycklingsallad! Hur jag nu vågade äta kycklig efter dagens Naturlektion med en film om salmonella förstår jag inte, men gott var det. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan blir det plugg, känner mig nästan taggad inför det, strange huh? Gjorde förresten mitt sista matteprov idag, fick alla rätt och är nu godkänd i matte B, glad tjej! Puss :)


Ge mig sommar och ta mig tillbaka till Sardinien!

NOW U'RE MINE!

Jag är nog den lyckligaste tjejen i världen just nu! För ungefär två veckor sen, efter att de tagit slut i affären och på hemsidan för att sedan komma in igen, blev snyggingarna här nedan mina. De kom dock i för stor storlek, så var tvungen att skicka tillbaka dem. När jag sedan skulle gå in på hemsidan för att beställa nya i rätt storlek fanns de inte kvar .... De var även slut i butiken och jag var helt rasande. Betalt frakt helt i onödan och gått miste om världen snyggaste byxor (enligt mig). Så för fem minuter sen, av en ren slump gick jag in på GinaTricots hemsida och upptäckte att de kommit in igen! Snabbt som satan klickade jag hem dem i rätt storlek och om 2-3 dagar är de där de hör hemma igen. De heter Hanna zip twill och kostar bara 399 kronor! Tack Gud.


HÄRLIG HELG! NOT ....

Jaa, vad kan man säga om den här helgen då? Fredagen, allt var planerat in i minsta detalj, förfest hos mig med mat och goa killar och tjejer, alla var nöjda och glada och hade fribiljetter till Underbar. Jag var kanske lite för glad eftersom jag inte ens lyckades ta mig till stan. Näe, kvällen slutade med illamående, häng över toastolen hos Simon (som tack och lov bor vid Österskans) och att folk fick ringa min mamma. Härligt jobbat Cassie, grymt! Tack till er som tog hand om mig när jag inte var kapabel till att göra det själv! Sov väl mest bort hela lördagen, kollade film och åt bakismat blandat med huvudtabletter med en stöttande Kalle vid min sida. Jobbade 01-05, också härligt. Söndagen bestod av morgonmys och barnkalas hos Karléns där det blev tårta, våfflor, fotboll och pingis, skoj skoj! Nu blir det matteplugg, för imorgon har jag mitt (förhoppningsvis) sista matteprov, sedan godkänd i matte B! Wish me luck :)





When you walk away I count the steps that you take ... Jag älskar dig! <3

PERFECTION

Livet är perfekt, har världens bästa vänner, pojkvän och familj, livet med körkort och bil leker, jobbet rullar på och pengarna rullar in och om mindre än tre månader är det dags för bal och student! Hade dessutom en awesome helg med Kalle och massa fina vänner. På fredagen blev det filmmys hemma hos Kalle med Kimman och Josse, Crazy stupid love. På lördagen var det släktfest för pappa och Claudia och det var inte mindre än 38 pers hemma hos oss. Efter det blev det utgång och go däckning på Kalles soffa med gaffeln i handen. Helt enkelt bäst! Lite bilder då va :)




Kalle och min livsfarliga kanin Tufs goes best friends forever! Okej, alla bilder
va typ på Kalle, bilder som jag dessutom inte fick lägga upp, hihi. Men han
förgyller mina dagar, så aja! :) Fler bilder kommer när jag orkat ta dem
från Claudias kamera!

GRATISBIO.SE

Hittade en hemsida, http://www.gratisbio.se/, där man kan vara med i tävlingar, utnyttja erbjudanden och spela spel för att samla poäng som man sedan kan få ut i presentkort på typ GinaTricot, BikBok eller Nelly, awesome eller?! Man kan även få biobiljetter och massa annat! Gött att få ett presentkort på typ 500 för att ha suttit och spelat spel på datorn, eller? Gå med förfan, det tjänar ni på! :D



LIFE GOES ON, SO DO I

"I'm moving forward in life, only way I'm looking back is if it's my ass in the mirror."

Not entirely true. Ett grymt och bra citat som man bör leva efter, för att titta tillbaka på sitt liv och älta sina misstag och tragedier leder absolut ingen vart. En bra livsstil, men stämmer inte helt överens med min, tyvärr! Det finns dagar då jag går och ältar, ältar och ältar och har ångest, ångest för att jag borde ångrat mig och ångest för att jag ångrar mig. "Sluta, det där är ju bara dumt," säger jag till mig själv, men lyssnar inte. Ibland känns det bra att hata sig själv för saker man gjort, för saker man låtit ske och för saker man inte gjort och jag tror ärligt talat att det är nyttigt. För när man tar en liten stund av sin annars positiva och framåtblickande dag till att straffa sig själv med tankar om hur korkad och dum man varit som gjort eller inte gjort något i det förflutna, då lär man sig att aldrig någonsin göra om (eller inte göra om) det där som var så dumt och korkat. Så jag skulle vilja ändra det där citatet till "I'm moving forward in life, only way I'm looking back is if it's to learn from my mistakes to get even further." Låter kanske inte lika kaxigt och nonchalant som det första, men det passar mig bättre!

Och för att detta inte bara ska bli ett långt jävla inlägg om mina tankar slänger jag in lite random bilder eftersom det var så mycket som tre veckor sedan jag uppdaterade här på bloggen ... Inte okej av mig. Enjoy!








Avslutar med en bild på det finaste jag har i sin nya t-shirt han fick av mig!


RSS 2.0