SÖTA, FINA, ANONYMA KOMMENTARER!

Hallådär, jag har sagt det flera gånger, men tydligen är vissa så ointelligenta att de inte förstår den enkla meningen: "Anonyma kommentarer som har ett dåligt syfte tas bort, SÅ LÄGG NER!" Jag tar inte åt mig av kommentarer om mitt utseende, hur "mobbad" och "hatad" jag är eller som den fina anonyma kommentaren jag fick idag "äckelarab!" Snyft, det gjorde riktigt ont! Jag är ju italienare, men jag tar åt mig av ordet "äckelarab" så mycket! Jo, ni som slänger in anonyma kommentarer på min blogg, jag har en utmaning till er! Varför tar ni inte och skriver era fina kommentarer, bara det att ni fyller i namnluckan med ert för- och efternamn? På det sättet vet ju jag också vilka ni är och då blir det mer personligt och gulligt, tycker ni inte? :) Så läs bloggen, skaffa er en åsikt och kommentera pååååå, oanonymt! Utmaningen börjar nu :) Puss!


Ett stort smile till er som vågar anta utmaningen! Kom igen nu :)


TOUGHER THAN A LION

Vad gör oss starka? Är det livet vi lever där allt alltid går vägen, där man aldrig någonsin behöver kämpa och slita, där allt är en dans på rosor? Eller är det det livet där vi visar upp en fin fasad trots att det som finns under ser ut som skit? Jag har en fin fasad där det som finns under delvis består av skit och att jag är stark betyder inte att jag klarar av att dölja skiten, för den lyser igenom vid vissa tillfällen! Att jag är stark betyder att jag klarar av att leva med den. Det är min definition av styrka.

Hej gott folk! Hatar vanligtvis måndagar, värsta dagen på hela veckan alltså, men idag har det faktiskt varit en bra dag med mycket skratt och trevligheter! Dagen började med körlektion och det gick bra för en gångs skull, vänstersväng i rondell är inte min starka sida direkt. Några timmars skola, sen in till staden och välja ut en födelsedagspresent från girlsen i klassen, hemlis hihi! Efter det åkte jag hem, övningskörde med mamma lite, hem igen, fixade till mig lite snabbt för att sedan åka in till stan igen och titta på Idas konsert i St. Nikolai med Elin. Ni sjöng helt super! :) Precis hemkommen och har käkat lite och nu blir det ... inte plugg i alla fall! Ska nog kolla vänner med mamma och sen sova hade jag tänkt. Fortsatt trevlig måndag på er! :)

Glömt att berätta om min helg! Den var inte så händelserik egentligen, men skit samma. I fredags blev det förfest hos Hanni som fyllt 18 med massa folk, jag och Maddis stack dock hem eftersom vi inte har åldern inne för krogen, yay! Kollade film (Eclipse hehe) och myste. I lördags blev det chilligrillen/förfest hos Mattias med Linnea, Kalle och Ludvig, men sen hände det inget kul, så Ludvig och Linnea dissade mig och Kalle för krogen (Kalle dissade krogen för mig och sömn) och Mattias dissade oss alla för han däckade stenhårt innan vi kommit utanför dörren, söt. Vaknade vid tolv dagen efter, lämnade en trött kille vid ett för att åka hem och plugga + övningsköra, inte kul ... Ja det var väl det :)

Dags att ta lite nya egobilder då jag oftast inte har något intressant att
lägga upp! Får bli bättre på sånt, men det gäller att ha tid och ork till det!
Ursäktar min brist på bilder med ett big fake smile!

TILLBAKA TILL MITT LIV

"Åh, jag har levt mitt liv, som ödet styrt det, jag var en vind som drog förbi. Och, jag har burit på, så många lögner, jag bara vägra att bli fri. Jag kunde vara som nån annan än mig själv, men du såg mig som jag är. Ödet var min väg, den tog mig överallt, tillbaka till mitt liv. Ödet var min väg, men nu är jag mig själv, nu vet jag vad jag vill." Ödet var min väg - Nordman

Inte direkt min musikstil egentligen, men gillar innehållet i denna låten! Igår testade vi studentmössor i skolan och jag vill ha min nu nu nu! Så fin den kommer vara! Igår kväll blev det 18års förfest hos Hanni som fyllde år för ett tag sen, men jag och Maddis har ju inte åldern inne så stack hem senare och de andra drog ut, jättekul! ;) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vill göra något, men får se :) Ska nog sova lite nu, är skittrött. Puss!

På min studentmössa ska det stå Cassie och Spl09b där fram och
Sannarpsgymnasiet och 2012 där bak! Kommer bli sååå fint! :)


KAFFE OCH SENT PLUGG

Orkar inte med livet just nu, går i trean och har massa plugg, fyller snart 18 och håller på med körkortet, det är bal om några månader och det enda jag fixat hittills är baldejten! Har miljoner saker att göra, så jag hinner inte leva mitt liv, vilket känns surt :) Hur har eran dag varit? Min har varit kanon, gick i skolan till tre, och ja sen har jag pluggat natur och matte, som jag har prov i på onsdag och de är till råga på allt mina sämsta ämnen! Kan det bli bättre eller!? JA! Här sitter jag med mitt plugg och min kaffekopp klockan tolv på natten ... Aja, imorgon är det tisdag och efter det är det snart helg och det taggar vi! På fredag kommer min kära kusinvitamin hit och myser och på lördag blir det festfestfest, gäller bara att hitta :) Är glad att jag inte är 18, annars hade jag ju fått gå på krogen, dricka lagligt och sånt tråkigt! Vem vill det lixom? :s Näe, jag gillar att vara en liten sjuttonåring! :)


Life ain't always easy, so just suck it up and keep smiling!

TUMMEN UPP FÖR HELG!

Även fast jag inte gjort särskilt mycket har jag haft en riktigt bra helg! I fredags var jag bara hemma och myste med familjen och igår var jag och tjejerna på lokalfest vid Högskolan. Efter det blev det in mot staden med Madde, Kalle och Ludvig, men eftersom jag inte fyllt 18 ännu är det inte särskilt kul, så jag tvingade Kalle att åka hem med mig till hans stuga :) Så snäll är jag! Degade bara hela dagen idag och vi kom inte upp ur sängen förrän vid 3 för att åka till Picassoparken för lite picknickmys i det fina vädret med Josse och Kimman. Väldigt trevligt! :) Nu har jag precis kommit hem och ska snart sätta igång med plugget och teorin, orkar inte ... Sjukt hur man kan vara trött när man bara legat i sängen hela dagen, eller hur? Puss på er :)



Söta är vi! Kolla min fina min jag har på första bilden btw!

NO PAIN IS FOREVER

Man begår misstag, man gör fel, man skadar andra och sig själv. Det gäller att inte fastna i det förflutna och älta det som hänt, det viktiga är att gå vidare och försöka att inte göra om samma misstag igen. Det är okej att göra fel, det är okej att faila totalt, för det får oss att växa som människa, som person. Vi blir större, starkare och visare och en dag blir vi perfekta på vårt eget sätt. Så gör fel, misslyckas, tänk efter och lär dig. Det är så du kommer någonvart.

Hejsan! Har haft problem med att sova ordentligt den senaste veckan, inte för att jag inte är trött, utan för att jag bara inte kan. Snacka om jobbigt, går och lägger mig vid 10 och somnar inte förrän vid 12, sen vaknar jag hundra miljoner gånger under natten. Drömmer ingenting heller, så jag antar att det är mitt undermedvetna som ligger och tänker på något som gör att jag inte kan sova. Orkar inte, vill ha min skönhetssömn! Igår blev det myskväll hemma med mamma och pappa, Claudia är på konfirmationsläger långt uppe i landet någonstans. Kollade Idol, käkade pizza och sen kollade jag och mamma The Notebook, underbar film som går rakt in i hjärtat! Ikväll blir det lokalfest med mina sköna tjejer, lite kul måste man ju också ha! Nu ska jag nog hoppa i duschen och städa rummet, puss :)


Älskar den, ni som inte sett den, SE DEN!

BITCHEN FRÅN LONDON

Hej! Åh vad jag älskar matte, särskilt när jag har retard- matte med min retard- mattebok som heter "Matte Light B." Askul! Hatar ekvationer, hatar Pythagoras sats, hatar allt som har med matte att göra! Helt okej dag i skolan, efteråt blev det lite busshållsplats- häng med Sarah och Madde. Bitchen har precis kommit hem från London, och ja, hon är en bitch, vad mer kan man säga? Sen tjockade vi oss på Mc Donald's och sen på Robert's, känns sjukt bra! Bokade även in lite körlektioner, så imorgon blir det körning innan skolan, jippi. Orkar inte ta körkort längre, för stor press! Funderar på att typ gå och lägga mig nu med tanke på att jag sov cirka 2,5 timmar inatt. Eller jag vet inte. Puss :)


Idag är jag inte glad, så det fick bli en sån här surface- bild. Hata. Blää!

SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT BLOGGA IGEN!

Hejsan bloggen, längesen! Har varit supermegaasdålig på att uppdatera den senaste veckan, sorry! Har inte haft något speciellt att skriva om, så det är väl därför! Helgen var jättekul alltså. I fredags var tjejerna i klassen hemma hos Elin och åt trerätters- middag, spelade spel, lyssnade på musik, drack och ja, festade girlystyle alltså! Vem har sagt att det måste vara män inblandade för att det ska få kallas fest?! Superkul var det i alla fall! I lördags var det fest hos GP, så jag, Madde och Jujja förfestade på andra sidan gatan hos Evelina som bjudit dit lite folk och senare stack vi till GP. Mycket folk, krig om musiken och dricka, mer behöver man inte för en lyckad fest :)

Igår var det studenttävling ja, och Cissi, Elin och Nawras ställde upp på att äta massa äckligt, typ en tortilla med margarin, bostongurka, majonäs och kaviar :) Riktigt duktiga var ni och jag tror att vi kom på tredje plats, studentkommittén är lite dåliga med att meddela resultat, men det var riktigt bra kämpat! Igår kväll var jag, Matilda och Julia med på studentförfesten, för att sedan åka hem och sova medan de andra treorna som var 18 festade satan ... Det var väl kul, men rätt deprimerande eftersom jag vet om att jag kommer missa ännu en studentfest innan jag är 18. Suger ganska hårt! Jag och Matilda åkte i alla fall in till stan och käkade på Donken, sen åkte vi hem :) Kul att se alla bakis och skittrötta idag i skolan, fast jag var inte mycket piggare. Sitter hemma nu och väntar på att bli hämtad till jobbet, det är inte förrän vid tre, så får väl ta tag i lite plugg så länge. Eller typ sova. Sova låter bättre. Puss! :)

Såhär såg man då ut igår medan alla andra var utklädda till tigrar osv. Kul! :)

KLÄNNINGAR, BH & TROSOR

Hejsan! Nyss kommit hem från Eurostop där jag och Jujja gjorde lite sista minuten shopping. Jag köpte en ny bh med matchande trosor och Jujja köpte en väst! Mycket fint :) Har suttit och dräggalt framför datorn på Nelly, hur mycket fina och billiga klänningar som helst! Visste ni att man får 100 kr rabatt där för varje Libresse paket man köper? Använder inte bindor men tvingade mamma att köpa några för rabattens skull, hehe.

Här är bhn och trosorna jag köpte, asfina!


Har plockat ut mina favoritklänningar från Nelly, alla ligger på under 500 kr! :)
















EFTERBLIVET

Hejsan! Sitter här hemma på min femtimmarshåla som det nu bara är två timmar kvar av. Har ätit, snackat skit med Jujja, pratat med mamma och nu är det dags för plugg! Dagens hat: efterblivna människor som lägger sig i saker de absolut inte har någonting att göra med. Go fuck yourselves, okej? :) Dags för kommunikationsplugg, yay!


Förstår inte hur folk passar i de här jävla glasögonen, för jag gör det då inte!
Har nog alldeles för smalt huvud, men tycker om dem ändå! Ser lite smått
efterbliven ut när datorskärmen lyser på ögonen. Ser ut som en robot ju.


I HEARD YOU'RE DOING YOU AND YOU HEARD I'M DOING BETTER

"They say love is the key, somebody changed the lock, well, and I wish I never met ya, and I heard you're doing you, and you heard I'm doing better. And all I had to do was put two and two together, but that just makes four, but not four-ever, damn." How to hate - Lil' Wayne & T-pain

Ganska härlig dag idag, dagen började med körlektion, hyffsat kort skoldag och sedan en liten runda på stan med Natha. Hittade massor med fina saker, men som vanligt är jag för rädd om de få pengarna jag har för att slösa dem. Sedan körde jag lite med mamma och det gick väl helt okej! :) Har precis käkat och nu är det dags för lite plugg. Har en fet inlämning och ett fett prov på torsdag, för de som är intresserade av att veta. Puss :)


Gammal thumbs- up bild från i vintras för denna dagen!

MÄN = ...

Jaha, så var det söndag igen! En lördag med ös var det igår ja, satt med Bella någon timme på Roberts och sen åkte vi hem till henne och kollade tv/sov. Grymmaste kvällen på länge måste jag säga! :) Måste bara få säga en sak ... Killar, män? Är det en sak ni borde lärt er om oss kvinnor vid det här laget, så är det att vi SNACKAR! Vem är så korkad, att han tror att han kan flörta med en tjej, plus hennes fem bästa kompisar samtidigt, utan att allihopa kommer att få reda på det, förr eller senare? Vi kvinnor snackar, mer än ni anar! Vi vet allt om er män. Vi vet vad ni äter, när ni går upp på morgonen, vem ni smsar med, när ni tar en powernap, hur länge ni står i duschen - allt. Så snälla, förstå det och tänk inte ens tanken att försöka dölja något för en kvinna, för Gud gjorde oss allsmäktiga! Har precis kommit hem från en tvåtimmars runda övningskörning och jag suger fortfarande lika mycket på att backa runt hörn, så hur det ska gå på körlektionen imorgon förstår jag inte ... Nu ska jag försöka göra klart allt mitt plugg inför nästa vecka, wish me luck!


Har som vanligt inga intressanta bilder att lägga upp ... Puss! :)


RSS 2.0