MONEYMAKER

Nyss hemkommen från mitt välbetalda jobb, älskar det! Eget kontor med plasma tv, skön soffa, dator, playstation, xbox, ja allt man kan önska sig helt enkelt! Kommer bli skönt när den feta lönen kommer, jajjemen! :)

Jag har funderat lite, som alltid. Och jag tror faktiskt, att vissa saker är meant to be, meant to happen, och jag tror att dessa sakerna oftast brukar märkas rätt tydligt ganska direkt. Därför är det så synd att man ibland är blind, eller väljer att vara blind, och blundar för sanningen, att det är menat att vara så. Kanske för att man inte vill det, kanske för att man inte vågar, eller av någon annan anledning. Men jag tror, att det är lönlöst att kämpa emot. Eller visst, kämpa emot, varsågod, men det mår vaken du själv eller någon annan bra av. Just do it, go with the flow, relax. Det är det bästa man kan göra. Och med den lilla funderingen i huvudet, tackar jag för mig, stänger av TVn och hoppas på att få somna i tid för första gången på ett bra tag. Imorn är det helg, yay! Godnatt :)


NATTLIGA DISKUSSIONER & SPÖKHISTORIER

En lite smått irriterad Cassie som sitter i sängen och skriver. Men vem hade inte varit det, om man hade varit vaken till sent på natten på grund av filmtittande och nattliga diskussioner med en av de bästa, vaknat tidigt på morgonen för att gå till skolan, för att sedan få reda på att alla lektioner fram tills 14.20 är inställda :) Så nu sitter man här, kollar på Disney och försöker sova lite tills det är dags att dra tillbaka till skolan! Yippykayey!

Igår blev det filmmys här hemma med Benjamin, kollade What happens in Vegas och Björnbröder, så det blev lite blandat :) Hade lite svårt att sova, så låg vakna ett bra tag efter att vi stängt av TVn, men vad gör det när man har sällskap av världens bästa männska att prata om knäppa grejer med, och som berättar så läskiga spökhistorier att han inte bara skrämmer livet ur mig, utan ur sig själv också? :) Nu ska jag fortsätta med mitt, hej! (:


TAGNA STEG

Om jag bara valt en annan väg. Det finns inget som kan ändra redan tagna steg. Skulle göra allt som stod i min makt och ge vad som helst just nu. Men det jag vill nå, det kan jag aldrig få. Käre bror, då svek jag dig. Du trodde mig, såg upp till mig, men så svek jag dig. Så mycket som jag gömt för dig, jag skäms här inom mig. Och jag önskar så, att jag kunde få, allt att ordna sig. Finns ingen utväg ur mörkret, och ingen framtid. För jag blir aldrig fri.

Det är lätt att vara efterklok. Så lätt, att efter en situation säga: "Om jag bara hade", "jag skulle ha" och så vidare. Man borde inte tänka så, för vem gynnar det egentligen? Ingen, och allra minst en själv. Man borde sluta se bakåt på det som har varit, det man gjort, misstag eller inte, och se det som är nu, och möjligtvis framtiden också.

Jaha, nyss hemkommen, så blir det att sätta på en Disneyrulle att somna till, Bernard & Bianca i Australien får det bli, den har jag inte sett på år och dar! Bara jag i SPL09B som har lite smått panik över PU-provet imorgon ..? Jag fattar knappt vad det är vi jobbat med de här veckorna, väldigt flummigt ämne måste jag säga! Aja, godnatt :)

IN MY HEAD

Nu ska jag skriva av mig om lite saker jag är irriterad över, enjoy!

1. Skolan, som förstör ens liv på det sättet att man inte kan göra vad man vill, när man vill
2. Det spanska språket, hur komplicerat är det inte egentligen med sina tusen olika verbböjningar i futurum, preteritum, imperfet, och vad fan är konditionalis?!
3. Att jag endast hade min vinterjacka att välja på idag när det är så fint väder.
4. Att jag är så gott som pank, på grund av att mat & fika är så gott.
5. Att det är mer än ett halvår kvar tills jag fyller 18, kan ta mitt körkort, gå ut och så vidare.

Sådär ja! Nu känns det lite bättre :) Bloggade inget igår, I knoooow! Hade faktiskt inte tid, sov till halv tolv, halv två var det födelsedagskalas borta hos Karléns i Söndrum, efter det stack jag direkt hem till Benjamin, där jag fick vänta i typ två timmar innan han kom hem från sin lilla Smålandstripp. Som tur är har han ju en mysig familj som man alltid känner sig välkommen hos (: Kan dock bli lite påfrestande när två åttaåringar går över gränsen med lekar jag klarar av, och vill att jag ska vara med dem och leka häst ... Fick säga som det var; jag hatar hästar och har inte en aning om hur man leker det! Inte roligt att gå upp till skolan i morse, när det är idrott första timmen, och han bara låg kvar i sängen. Inte okej ett endaste dugg! Men nu ska jag sluta klaga, jag har ju trots allt mitt kära spanska och pu-plugg att göra, det gör allting mycket bättre :) Så nu tänker jag köra på stenhårt, samtidigt som jag gör våfflor, för sedan bär det av till Benji igen. Hej svejs! (:

Skön vårbild från 2010, stek vid biblioteket med bland annat Maddis, Alec
och Dansken, om jag minns rätt, vilket jag tror att jag gör :)


FESTLIGHETER IKVÄLL!

Om ett tag blir det in till stan och möta upp Cissi & Natha, sedan drar vi på festligheter! Men först ska jag käka pizza och lyssna på taggmusik här hemma i min ensamhet ;) Ha en trevlig lördag folket, festa lagom hårt! Eller nej, festa för hårt! :)

Håret fixat, sminket sminkat, nu är det bara kläderna kvar! :)


GOODMORNING SUNSHINE!

SOOOOOOOOOOOOOL! Grym vårkänsla man får när man vaknar och solen skiner in genom gliporna i rullgardinen. Blev en mysig tjejkväll i soffan med mamma och Claudia igår, beställde pizza, kebab och hyrde massa filmer. Ett hett tips, titta INTE på The invention of lying, det stod att den skulle vara skitbra, rolig osv, men man blev ju fan bara deprimerad .. Vampires suck däremot, det är Cassie humor på hög nivå! Sett den en gång innan, men tror jag skrattade fan så mycket mer denna gången. Mamma ska vi inte ens tala om .. Halvligger i sängen för tillfället, snart blir det hopp i duschen, sedan storstäda hela huset. Nått ansvar måste man ju ta när man är ensam hemma, wihooo! Efter det blir det in till staden för en fika med Bella och ikväll kommer goa tjejer hit och taggar, sedan bär det av mot lördagsäventyr! Ha en trevlig lördag allihop! :)

Det är galet så mycket jag längtar till sommaren. Jag längtar mer och mer för varje år, och varje år säger jag: "Jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter sommaren!" Här kommer några få av mina härligaste sommarbilder, som väcker flest minnen!

ITALIEN 2007






LYR 2008


LISEBERG 2008


SARDINIEN 2010



SOMMAAAAAR







KONFIRMATION


Älskar sommarn!

WE WERE SMOKING FUNNY THINGS

We were trying different things, we were smoking funny things, making love out by the lake to our favourite song. Sippin' whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow, singing "Sweet home Alabama" all summer long. All summer long - Kid Rock

Aaaasskön låt som påminner om sommar så sjukt mycket att det pirrar i hela kroppen av längtan! Har bloggat skitdåligt denna veckan, inte lagt ut nått sen i måndags .. Men har inte gjort något speciellt heller. Har bott hos Benjamin sen i onsdags, bara kollat film & andra avenyn, pratat, sovit och lite sånt mysigt ni vet :) Bilder på hur kul vi hade ligger här under ;) Det suger lite att jag är tvungen att gå upp till skolan på mornarna och jobbet på kvällarna, medan han får ligga kvar och gosa i sängen bara för att han råkat på en förkyldning, orättvist kallar jag det! ;) Nyss hemkommen från en fett onödig skoldag, bara en ordentlig lektion, så nu blir det sova lite, för det blev det inte mycket av inatt. Ikväll får vi se vad som händer, om jag ens orkar göra något så trött som jag är :) Trevlig helg allihopan!


Provade att skriva varandras namn på en sån här grej, inte det lättaste
ska jag be att få tala om för er! Fan va jag kämpade med min, syns de? ;)

GLÖMMA BH:N HEMMA?

Hejsan folk, här sitter jag och skriver som vanligt! Idag hade vi idrott på FORM, Philip och Hanna hade ett asjobbigt spinningpass (som jag var tvungen att gå ut ifrån efter typ halva tiden på grund av syrebrist, haha) och efteråt när vi skulle duscha och sådär, gissa vad jag då kom på att jag gjort? Jo, jag hade glömt bh:n hemma ... Hade alla andra klädesplagg med mig, hade till och med fått med mig smink och plattång (+ värmespray!) men ingen jävla bh! Vad gör man då? Jaa, man har inte så mycket annat val än att ta på sig sitt tajta linne man valt till just denna dagen och slänga på sig en stor mjukiströja över. Så då vet ni gott folk, jag har gått omkring hela dagen i skolan utan bh! Men nu är jag hemma och sitter i sängen, ska ta mig en liten powernap på nårra timmar innan jag sätter igång med spanska och ledarskapsplugg. Är ändå ensam hemma, så här finns ingen som kan väcka mig eller säga till mig att jag inte får sova, hehe :) Skriver nog mer sen, puss!


Måste bara säga att jag älskar H&M:s bhar! Har dessa finingarna
liggandes i garderoben, eller har ju såklart inte bara fyra bhar,
men ah, ni fattar :) Synd bara att ingen av dem kom med mig idag ..

IT KILLS HIM INSIDE

"Then baby, why'd you do it to me? I never did it to you, I know you cheated on me, I never cheated on you. I never told you a lie, never thought we would die, baby this is the end, baby this is goodbye." Unfaithful remix - Royalty

Vet att det är en gammal låt, men remixen är underbar! Denna dagen har bestått av sovande, övningskörande, mer sovande, tränande, duschande och nu blir det snart ännu mer sovande! Skönt! :) Hoppade av bussen när jag åkte hem från träningen, och visst jag är lite småförkyld, men jag kan svära på att jag kände lukten av grille! Precis så som det alltid luktar lite här och där på somrarna när nån granne håller på att steka upp lite saftiga fläskkotletter! Okej, jag antar att jag bara inbillade mig lukten, för vem fasen grillar fläskkotletter 20.30 en vinterdag i mars? Det är en av de bästa sakerna med somrarna, sitta på altanen och käka grille, fyfan va gott alltså! Längtar riktigt mycket nu, nomnomnom.

Har lite svårt att välja om jag ska sätta på en Disney, Astrid Lindgren eller liprulle .. Blir nog en Astrid Lindgren, för har sett typ alla mina Disneyfilmer nu, och jag känner inte för att ligga och lipa mig till sömns, så Astrid Lindgren it is! Ser inte fram emot morgonen imon, två av mina kära klasskamrater ska ha ett spinningpass på FORM, 8.10 jappjapp! Jag veeeeet att jag måste börja ta lite bilder, lägger förfan upp antingen samma bilder hela tiden, eller bilder som inte har ett dugg att göra med inlägget, till exempel idag :) Men ha lite tålamod, jag har snaaaart ork att ta bilder igen, okej? Så njut av denna nu, puss :)

STÖRDA, FULA, CP, OMOGNA, MONGO, KNASIGA, SKUMMA, AWESOME!

FIGHTING FOR SURVIVAL

Hej alla söndagsbakismänniskor! Här sitter jag i sängen, med gårdagens smink utsmetat runt ögonen, iklädd en stor fet mjukiströja. Sovit bort halva dagen, men hey, det är söndag! Har övningskört lite med mamma, det gick toppen! Jag börjar fatta koppling och växling nu i alla fall :) Idag blir det till att ligga i sängen, plugga lite, men ikväll blir det träning med biffiga brudar! Första gången på typ två veckor, på grund av att jag varit så förbannat förkyld. Måste bara säga att gårdagen var awesome! Kvällen började hos mig med tagg, fix & våffelbak, konstigt nog .. och den slutade med stenhårt däckeri :) Hoppas alla hade en trevlig och lyckad kväll! Nu har jag inget mer att säga, hejdå :)

WHEN YOU NEED ME MOST

Anywhere you are, I am near, anywhere you go, I'll be there. Anytime you whisper my name, you'll see, how every single promise I keep, cuz what kind of girl would I be, if I was to leave when you need me most? What are words if you really don't mean them when you say them? What are words if they're only for good times then they don't? When it's love, yeah, you say them out loud, those words, they never go away. They live on, even when we're gone.

Idag mår jag rätt bra, glad över en lyckad fredagkväll :) Först firade jag Claudias 14årsdag här hemma med släkten, sen blev det chillfest hos Elin med Bella och massa annat trevligt folk :) Jag och Bella drog dock vidare på egna äventyr lite senare, haha ;) Blev upp tidigt för ett möte på bibblan klockan 11, att behöva vakna så tidigt när man knappt sovit känns inte okej! Nu har jag precis kommit hem, har övningskört med mamma och det gick lite bättre med växlingen idag hehe ;) Så nu blir det dusch, sedan över till grannarna för lite gott käk, sen kommer fina brudar hit och taggar! Måste ju passa på när vi har huset för oss själva, right? ;) Får se vad vi hittar på, verkar ju finnas en hel del att välja mellan ikväll! Göttsnack säger jag bara! Ha en awesome lördagkväll folket, för det tänker vi ha! :) Btw, jag och Maddis tog en massa fina bilder igår, på grund av uttråknad. Så här kommer de allra fulaste! Enjoy ;)







Jag vet att vi är fett omogna, töntiga och cpstörda, men och? Kul har vi iaf!
Måste säga att jag tycker mina miner slår Maddis, fett klockrena!

QUE MI CORAZÓN ESTÁ COLGANDO EN TUS MANOS

Precis så är det. Och jag har lärt mig att länna mig lugn med det, för jag vet, du vet, alla vet att det är så det är. Det finns inget mer jag kan göra åt saken, jag har inte längre något ansvar, det är inte mig det hänger på längre. Och det känns så skönt, nu när jag förstått att det är lönlöst för mig att kämpa, eftersom inget jag gör kan få saker och ting att förändras. Jag har gjort det jag kan, och det känner jag mig nöjd med. Och även om jag faller ner, bryter ihop och inte känner för att leva ibland, så känner jag frid i både kropp och själ, och det känns underbart.

Jaha ja, då snöar det igen då .. När jag gick hemifrån i morse var det strålande sol, gick där och stekte med min skinnjacka. Visst lite kallt var det väl, men det kan ju inte gå från sol till snö mellan klockan 10 och klockan 5?! Det känns helt konstigt ju, men det är så våren är och alltid har varit. Skumt att man ändå aldrig vänjer sig vid det. Jag har sån energi idag, fast jag la mig sent och sov riktigt dåligt, med mardrömmar och panikvaknanden. Så nu tänker jag ta tag i mitt skolarbete, prov nästa vecka gott folk! I det mest älskade ämnet, ledarskap! Wish me luck, jag lär behöva det! :)


Smile, tears don't make your life better!


GLOSS ON MY LIPS, A MAN ON MY HIPS

"I need no permission, did I mention? Don't pay him any attention! 'Cause you had your turn, and now you gonna learn, what it really feels like to miss me!" Single ladies - Beyoncé

Vet ni vad jag älskar? Jag älskar verkligen när sorgen och gråten går över till ilska och utbrott. Så skönt. När man kan släppa efter lite och bara gå omkring och vara arg, hata och förbanna. Tror jag ska fortsätta med det ett tag nu, ha en ytterst trevlig onsdagskväll folket, jag taggar min feta sovmorgon till 10.25 imon! :) Pussar på er!


FINT VÄDER & TREVLIGT SÄLLSKAP

Hejsan folk! Gud vilken härlig dag! Solen skiner och har gjort hela dagen, det gör mig så glad :) Skoldagen var rätt chill, trots att jag gick från 8.10-15.30 .. Efter det blev det in till staden och vandra omkring lite i det sköna vädret med Mattias, trevligt trevligt, kul att se dig igen! Sist var väl julafton 1996 eller nått? ;) Nyss hemkommen och tänkte glömma alla bekymmer, och ta tag i nya! Det vill säga matten .. duktigt va? Aja, vill man ha en framtid måste man klara matten, så det är lika bra att sätta igång. Njuter av tanken på att jag har sovmorgon till 10.25 imon, mums ;)

Nya, billiga, somriga jeans, det gillar vi! Köpte dessa snyggingarna igår
på Gina, 300 kr! Ljusblå, låga i midjan och tunna, perfekta för våren som
är på väg! :) Och idag märkte jag att de redan spruckit på ett ställe?
Aja, köper man billiga jeans får man väl räkna med det, ska reklamera! ;)

ETT STEG FRAMÅT, TVÅ STEK BAKÅT

Små små steg. Steg för steg. Första steget. Ja, det är väl så man brukar säga när man är på väg någonstans? Men jag, hah, jag tar ett steg framåt, och två stek bakåt. Alltså kommer jag inte framåt, jag står inte still, utan jag backar sakta men säkert bakåt. Se det såhär: jag började på noll, på bottnen, längst ner. Tog ett steg framåt, uppåt, längre upp för att det kändes som att jag skulle klara av det för stunden. Men vad hände sen? Sen tappade jag greppet och föll två steg bakåt, neråt, längre ner. Då landade jag ett steg under där jag startade, ett steg under bottnen. Och sen går det bara neråt, bakåt, längre tillbaka. Tills vad? När stannar jag? Hur långt ner kan jag sjunka? När kommer det ett tillfälle, då jag börjar ta mig uppåt igen? Kommer det ens komma? Jag vet inte. Det känns inte så.

Jag vet att det inte har gått lång tid, inte alls. Bara lite mer än ett dygn. Men mina steg är små, pyttesmå. Jag tar mig sakta men säkert .. neråt, bakåt, längre tillbaka, var det visst konstaterat. Jaha, men jag hanterar väl detta på mitt sätt, jag gör väl mitt bästa, vad jag kan? Mer kan man ju inte göra. Huvudsaken är att jag tar mig nånvart, jag tar mig inte framåt, uppåt, längre upp, men jag står i alla fall inte still. Det är det värsta man kan göra, att frysa på ett och samma ställe, för att man inte klarar av att ta sig nånvart. När jag vaknar, vill jag bara somna om. Och när jag väl har vaknat, är vaken på riktigt, då vill jag bara gå och lägga mig igen. Men man kan inte ligga i sängen och halvsova varje dag, hela dagarna. Därför tar jag mig upp på morgonen, försöker ta tag i det jag måste, försöker hålla mig sysselsatt, försöker att inte tänka. Men vid ungefär den här tiden på dygnet, runt åtta, då längtar jag bara efter att sömnen ska komma, så att jag kan säga till mig själv: "Du är trött, gå och lägg dig! Det är ändå skola imorgon." Det är precis vid den här tidpunkten på dygnet jag önskar att jag hade en förbannad flaska med hostmedicin, innehållande morfin.

Det brukar bli såhär. Först kommer alla vågor av känslor strömmande lite när de känner för det. Kan sitta och äta, prata med en vän, eller till och med sova. Sedan kommer den där känslan, och hela ansiktet dras ihop till en min som säger "Jag har så helvetes ont, hjälp!" samtidigt som jag knyter nävarna mot bröstet för att hålla ihop mig själv. Sedan kommer skräcken, ångesten och sorgen, sedan alla tankar. Sedan slår jag bort tankarna ur huvudet, blir arg så inni helvete, kanske slår sönder någonting för att få ur vreden. Sen stänger jag av helt, torkar tårarna och återvänder till den bedövande känslolösheten, där jag känner mig avdomnad, drogad och slö. Det är det skönaste. Du kanske tror att jag pratar om en speciell sak, en sak du mycket väl vet om? En sak du kanske är inblandad i? Men jag ska säga dig en sak: du vet ingenting. Du har inte en aning. Och du kommer aldrig få veta.

Tiden går, går går. Tickar förbi. Men jag varken går eller tickar. Det går inte. Det tickar inte. Går det inte? Tickar det inte? Nej, det går inte, det tickar inte.

Gammal bild med gröna linser. Fint med gröna ögon! :)

JAG SAKNAR ATT GLÖMMA DIG

Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig, jag älskar att hata dig, jag saknar att glömma dig.

Jag har insett nu. Nu har jag äntligen insett. Och när jag insåg, insåg jag även hur bra jag mått, jämfört med hur jag mår nu, när jag insett. Förra veckan förstod jag inte. Jag fattade inte i måndags, tisdags eller onsdags. Jag fattade inte igår heller. Men idag är det måndag och nu har jag fattat. Poletten har trillat ner. Har insett verkligheten. Och jag orkar inte.

Glöm allt. Glöm alla pratstunder, alla leenden, alla smekningar, alla kyssar, alla fina ord. Glöm allt. Ingenting blir bättre eller lättare av att minnas, så det är lika bra att glömma bort allt med detsamma. Saker man vet är omöjliga, saker man vet är ouppnåeliga, saker som aldrig kommer inträffa, saker man förlorat, det är lika bra att bara glömma, få ut det ur huvudet och hjärtat. För vem är det som mår dåligt, om inte en själv, av att ha hopplösa drömmar och önskningar? Bara glöm allt.


DET GÅR INTE

Det går verkligen inte. Kom precis innanför dörren men det går inte. Det går fan inte. Det går inte går inte går inte. Jag går inte. Går inte jag? Nej. Jag går inte. Upprepat det för mig själv (och för er) x antal gånger nu. Det går inte.

"En hyllning till kärleken." "Kärlek behöver fan ingen hyllning. Den behöver en sänkning." Ja, verkligen. Verkligen verkligen verkligen. Jag lever i alla fall inte i någon rosa liten bubbla där allt är frid och fröjd, sånt finns inte. Det finns på film, i böcker, i serier, men inte i verkligheten. Eller, det kanske finns, men det går inte, precis som jag. Tack & hej!

BÄSTA BLATTE BRUDAR

Gissa vad jag gjorde i morse? Åt hotellfrulle! Sug på den! ;) Åkte iväg rätt tidigt till Hotell Mårtensson med familjen för att unna oss lite hotellfrukost, fyfaan va gott det är! Sen jag kom hem igen har jag bara suttit och läst i min geografibok, prov imon gott folk! Kan ju hoppas på att min förkylning blir värre över natten så att jag är sjuk imorgon när jag vaknar, men tror inte Gud känner för att vara så snäll .. Måste bara berätta om mina töser lite, haha. Allvarligt talat, ni som känner mig vet att jag inte bryter, och ni som känner Selin, Abbi och Karro vet att de inte heller bryter, vi pratar utmärkt svenska allihop! Men när Hergül, Vencel, Latifi & Nicoletti är tillsammans, ja då låter vi som ett gäng direktimporterade turkar som nyss stigit av vid Arlanda. Vet inte vad det beror på riktigt, men det brukar starta när Selin ska berätta om något som hennes mamma har sagt, och sen bara rullar det på ..





Några sköna bilder på mig & mina babes, kärlek till er! :)


FRAJDEJ NAJT

Hej folket! Lagom pigg och småsjuk Cassie som sitter i sängen och skriver denna ljuva lördagsmorgon. Igår var awesome! Kvällen började hos Sara med alla finfina tjejer i klassen (plus Jenny!) med tjejmys, kebab, pizza, skratt och massa kul :) Hade egentligen bara tänkt dra hem efter det, men sen blev man ju medbjuden på fest i Oskarström av Cissi och Natha, så runt halv elva tiden tog vi bilen och körde ut dit. Fyfan vad bra det är att ha vänner med körkort, livet blir så mycket enklare på helgerna! Jag menar, bussarna är ju åt helvete! Plus att det är status att komma till en fest med bil, hehe ;) Mycket trevligt folk, musik, dricka och dans, precis som det ska vara :) Trevlig kväll alltså. Nyvaken nu, ska hoppa in i duschen snart så det är gjort, sen blir det övningsköra med mamma på nått ställe vid Östra stranden (?) och sen blir det väl hem och plugga geografi .. Ikväll blir det massa mys & bus med Selin, Karro, Abbi och kanske Bella som är hemma nu! Wiie! :) Have a nice lördag ppl, vi syns! :)
Tog en klockren bild på Hanna när hon lyckades spruta Coca Cola över
sig själv och alla andra, men den såg för jävla rolig ut, så hon hade väl
mördat mig om jag la upp den, haha ;) Vilka tjockisar vi är, *suck*

PIERCINGS

Började 10.25 idag, sjukt skönt! Sov dock inte så gott, av lite olika anledningar. Efter skolan blev det in till stan med Sarah, Tina & Linnea för att ta två nya hål i öronen. Konstigt, har gjort det hur många gånger som helst, men ändå är man lite smånervös innan, haha. Fett löjligt! Vill sjukt gärna pierca tungan! Får dock inte för mor min, så det får bli när jag fyllt 18 :) Är lite osäker ändå, tycker det är så sjukt snyggt, men samtidigt piercar alla tolvåriga fjortisbrudar tungan nu för tiden, så det känns lite trashigt på nått sätt .. Rätta mig om jag har fel! Tatuering ska jag i alla fall göra när jag fyllt 18, en stjärna på insidan av handleden och en eller tre stycken i olika storlekar bakom örat/nacken. Låter inte det awesome?! Joooo! Nått som är sjukt skönt är att det är fredag imon igen! Då ska tjejerna i klassen hem till Sara i Kärleken på lite girlsnight med kebab, pizza, läsk & riktigt trevligt sällskap! Bara jag som tycker att veckorna går riktigt snabbt nu? Det brukar väl vara så på vårterminen .. Det som suger är att de sista veckorna innan sommarlovet alltid går så efterblivet långsamt! Aja, snart är vi där! :) Nu ska jag sätta mig och plugga geografi, G/VG-prov på måndag ju!

Extremt fin bild, eller hur? Måste skaffa nya gröna linser, de har blivit för
gamla för att användas nu :( Haha, nä men allvarligt, ska ta nya bilder nu
någon dag, måste bara skaffa tid och ork till att fixa mig och komma igång! :)

NOW WHAT?

Ja du, det kan man ju fråga sig. Vad nu? Just nu är en annan sak, för just nu vet jag vad jag gör. Just nu är det värktabletter och hostmedicin som gäller, något måste man ju göra för att klara av natten i detta tillståndet. Skönt att det är sovmorgon imon, 10.25! Som vanligt går allt precis enligt mina planer, allt går som smort. Allt förutom allt. Ska försöka lägga mig ner nu, somna utan problem och sova gott hela natten utan att drömma varken drömmar eller mardrömmar. Men lycka till med det Cassie, det funkar ju aldrig. Speciellt inte nu, har haft samma dröm sen i onsdags. Alltså i en vecka, lite småjobbigt, är bara glad de första sekunderna när jag vaknar, tills jag inser att det bara var en dröm, och kommer ihåg verkligheten, sanningen. Yippikayey! Sov gott folket, snarka för mig med!

U REMIND ME OF U

Titanic, frågor, Vinnie Paz, mössa, halsband, köttfärs, cigaretter, ärr, temperament, blå, gips, lägenhet, film, Bob Marley, prickar, stil, sova, katter, dricka, humor, envis, Converse, strumpor, Cola, puppy, plattång, sommar, regn, blåmärken, musik, kakao, pasta, varm, pannkakor, telefon, dator, syster, händig, bra, fin, älskad.

Hej folk. Jag orkar inte skriva så mycket idag, jag är definitivt inte på humör. Livet går inte som jag vill, inget blir som jag tänkt. Fick ett litet wake up call idag, insåg saker jag redan visste, insåg vad som behövs göras. Insåg vad jag måste göra. Insåg att jag sviker mig själv, om och om igen, att jag är patetisk och ynklig, som inte klarar av att göra det rätta. Vill tacka mina fina klasskamrater för att de har tålamod med mig, att de förstår mig, att de hjälper och söttar mig, talar om för mig. Tack verkligen. Ska nog gå och lägga mig nu, dra täcket över huvudet och vänta på bättre tider, vi hörs!

LOVE IS WICKED

Nu är det snart sommar! Tänkt på det? Snart tar vi oss ur vinterdepressionen och går mot ljusare tider, både bokstavligt och metaforiskt :) Om ett par veckor är det påsklov, den veckan går snabbt, sen är det mindre veckor kvar än det är till påsklovet till sommarlovet! Hängde ni med där? Snart vaknar vi runt tolv av att solen skiner in genom fönstret eftersom vi festade för hårt för att orka dra ner persiennerna innan vi la oss, snart går vi till bussen en kvart för tidigt för att vi vill sitta och steka på hållplatsen. Snart ligger vi där på Tylösand, kollar in alla snyggingar, lyssnar på hur kul alla Stockholmingar låter när de snackar .. Snart snart snart! Kan ni fatta det?! Det känns som att det var två veckor sen det var julafton och man satt där med massa tända ljus, pallade knappt gå ut för att det var så satans kallt, och idag gick jag ut frivilligt! Man blir så sjukt glad när man ser solen titta fram, när man sitter någonstans på en parkbänk och steker i bara skinnjacka och låga converse. Jag blir så satans glad, och det behöver jag verkligen för tillfället! Funderar på att käka lite kinamat nu, om jag orkar resa min feta röv från sängen, vilket är rätt omöjligt. Wish me luck!

Åh, förresten, i oktober ska jag se denna tjejen live, längst fram vid scenen har mamma fixat biljett till! Fick det i försenad alla hjärtans dag present av henne, världens bästa mamma är hon verkligen! Har hört att hon är skitdålig live, men man ska inte lita på rykten, utan se efter själv och sedan bestämma sig för vad man tycker :)

Hade själv velat prova att färga håret blodrött, men eftersom alla fjortisar
gör det nu för tiden så tror jag nog att jag skippar det! Rihanna passar dock
riktigt förbannat bra i det! :)


PAIN

Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mig.

Fysisk smärta, den man känner när man till exempel råkat skära sig, slagit i benet i en bordskant eller ramlat, det är den sortens smärta man levt med hela livet. När man var liten och ramlade omkull på gatan så att det började blöda på knät, då sprang man hem till mamma, fick ett plåster, bad henne blåsa och sen var allt bra igen. Man överlever det helt enkelt. Sen har vi psykisk smärta, sen sortens smärta man känner när man blivit dumpad, bråkat med mamma eller blivit sårad på något sätt. När det svider i ögonen så att tårarna börjar rinna, man får kanske lite ont i huvudet och bröstet ett tag, men man överlever den också. Sen finns det psykisk smärta, som gör fysiskt ont. Man är så djupt sårad och deprimerad, att när ledsamheten och gråten sköljer över en som en stor, häftig tsunami, då svider det först i ögonen, nån tår trillar ner, men sedan kommer värken i huvudet, bröstet och resten av kroppen och man låter alla murar gjorda av falska leenden och skratt rasa. När man ligger i sängen, hopkurad till en liten boll för att försöka hålla ihop sig själv, för att det inte ska göra lika ont, när man känner sig ynkligast i hela världen. Smärtan som är på en så hög nivå, att det svider och värker i hela kroppen och man desperat börjar tänka: "Snälla, ta mig härifrån, ge mig någon stark drog så att jag får somna ifrån det, jag orkar inte!" Det är hemskt, det är det värsta jag vet. Tillslut somnar man av utmattning, huvudet hotar att sprängas och man får ingen luft, men tillslut somnar man. När man vaknar dagen efter minns man direkt, och då tänker man: "Var det verkligen så farligt? Var det inte jag som överdrev det lite?" Men så är det ju inte, det är vad man känner just då som är verkligt, ens egen verklighet, det var ingen överdrift. Ännu en flummig text, men ni börjar väl bli vana? Haha.

Idag blev det upp tidigt, vi skulle äta middag klockan tolv hos familjen Karlsson, med familjen K/Carlsson, så det blev ingen frukost för min del i morse! Jag och Maddis gick ut en sväng i det fina vädret, promenerade bort till Nyhemsskolan där vi alltid lekte när vi var små och den ser ut som den alltid gjort :) Ni vet sånna där pinnar som snurrar? Det känns som att det snurrar så sjukt fort när man står på dem, men när man tittar på någon annan som snurrar så går det typ i 1 km/h eller nått, haha. Hur fungerar det egentligen!? Ett mysterium som säkert aldrig kommer lösas, hehe :) Snart blir mitt rum lite mer renoverat, har fått en ny säng, 120 bred hihi! Har även köpt lite ramar och hyllor, till fondväggen, en ny tapet och nya gardiner. Ska bli skönt att få lite förändring i rummet, det behövs! Har precis laddat ner Lilo & Stitch, för den har på något mystiskt sätt försvunnit ur sitt VHS-fodral, som typ alla gamla filmer gör ... Ska bädda ner mig och titta på den nu, vi synes och höres! :)

Såna här menar jag! Fattar ni hur jag menar? Det går ju sjukt snabbt!


LITE BILDER!

Har äntligen fått tillbaka min kamera, så här kommer ett fåtal bilder från Jujjas 18-årsfest jag var på innan jag stack med Cissi till Rydöbruk på lokalfest den 29/1 - 11. Riktigt awesome kväll/natt som jag kommer minnas ett bra tag! :)




FIGHTER

"So I wanna say thank you, 'cause it makes me that much stronger, makes me work a little bit harder, makes me that much wiser, so thanks for making me a fighter. Made me learn a little bit faster, made my skin a little bit thicker, makes me that much smarter, so thanks for making me a fighter." Fighter - Christina Aguilera

Damn, va jag älskar den låten! Jag veeet, den är jättegammal, men den är så bra! Grym röst, grymma låtar, grym tjej är hon helt enkelt! :) Min dag (och lite av kvällen) spenderades i Malmö. Det är ju inte särskilt långt dit egentligen, men gud vilken skillnad mot Halmstad om man tänker efter. Känns nästan som att komma utomlands, folk överallt, affärer och mini- tobaksaffärer överallt, folk kör bil som idioter, ja man kan ju inte annat än älska den staden! :) Nyss hemkommen och har ställt in mig på en rätt lugn kväll, gick upp rätt tidigt i morse så är helt slut alltså! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll folket! :)

Gaah! Är hon inte skitsnygg!? Mwaah!

WHEN A TORNADO MEETS A VOLCANO

"But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me, but when it comes to love, you're just as blinded. Baby please come back, it wasn't you, baby it was me! Maybe our relationship isn't as crazy as it seems? Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano, all I know is I love you too much to walk away though." I love the way you lie - Eminem

Ojojoj, vilka muskler man har! Nyss varit och biffat på gymmet med Karro och Amalia, gick super! Skönt att kunna lägga energin på bra saker, istället för att jämt fokusera och ta ut sig på det dåliga. Nu är det äntligen fredag! Så sjukt skönt! Ikväll blir det massa festligheter, imorgon fira pappsen och sen iväg på ännu mer festligheter, om mor min tillåter, vilket är mycket tveksamt, haha ;) Hoppas alla ni också ska hitta på nått kul? :)

Tog reda på varför KRIS var på Sannarp idag, man fick göra alkohol och drog test, svara på lite frågor på datorn och så räknade den ut om man är i riskzonen för att bli beroende i framtiden, hur det kommer se ut för en om tio år och så vidare. Inte särskilt intressant för mig eftersom jag inte dricker eller tar droger, men det finns ju andra som gör och då är det ju bra för dem att få ett litet wake up call, kanske ändra på sina vanor lite? Har tänkt lite, min kusin jobbar där och han har verkligen varit nere i skiten när han var lite yngre och kom precis på att det kunde lika väl varit jag. Min mamma har nio syskon, vissa har "lyckats" och kommit någonvart här i livet, har jobb, familj och så vidare, medan andra "lyckats" mindre bra. Vissa av mina kusiner och andra släktingar har det gått riktigt åt helvete för, på grund av deras uppväxt, vilka sorts föräldrar de haft. Och deras föräldrar är syskon till min mamma, vilket betyder att de har samma uppfostran, alltså hade det lika gärna kunnat vara jag som vart drogmissbrukare eller alkoholist, kanske inte just nu, men på väg. Att jag är den ungen jag är, att jag håller mig på sidan som folk brukar kalla "den rätta sidan" är på grund av min mamma, att hon blev den hon blev, eftersom hon kunde blivit som vissa andra av sina syskon, som har barn som hamnat riktigt djupt i skiten. Jag tror inte att man föds till att bli en kriminell, alkoholiserad drogmissbrukare, utan man formas utav sin omgivning. Om ens föräldrar knarkar och super, vad gör barnen då? Då gör de samma sak, eftersom de tror att det är så man ska göra, barn tar efter sina föräldrar. Om man dessutom bara umgås med personer med samma bakgrund och uppväxt, då blir det ju ännu svårare att ta sig ur det. Men det är aldrig för sent, precis som med allt annat, vad det än gäller, så är det aldrig för sent att förändra sig. Ojdå, bara mina flummiga tankar igen, men vadfan, de måste komma ut någonstans och bästa stället är bloggen :) PUSS!

JAG ÄR KVAR & JAG STANNAR

Hej hopp gummisnopp! What's uuuup mina tusen blogg-fans?! Fast nää, så är det ju inte riktigt. Jag sitter på mitt golv, hemma i mitt rum, iklädd mjukis så det bara smäller om det. Hade en lektion från 8.45-10.00, sen börjar inte nästa förrän 12.20 och då åker man ju såklart hem så länge! :) Är det någon på Sannarp som vet vad KRIS gör där? Ska minsann gå fram och fråga dem när jag kommer tillbaka till skolan, min kusin jobbar trots allt där :)
Annars då? Fint vårväder vi har va? Fuktigt och grått, precis som det ska vara! Fast nää, jag vill ju ha sol och värme! Vill att det ska bli 13e juli så att vi kommer iväg till Spanien, Alicante någon gång! Så sjukt skönt det ska bli eller, lägenhet på andra våningen med barndomsvännerna i lägenheten under, sol, bad & shopping varje dag! Kommer bli galen där nere, flippa ur totalt, hehe. Men vad är semestrar till för egentligen, om inte urflippning?! Just det ;) Nu ska jag äta, byyyyye! :D

ENSAM ÄR STARK

Man brukar ju säga "tillsammans är vi starka", och då kan man ju mena pojkvän/flickvän snack, eller kompis snack. Jag tänker dock "ensam är stark", som är en av RMKs låtar, och det är ju sant på sitt sätt. Ingen mår ju bra av att vara helt ensam i världen, alla behöver någon. Men det är viktigt att man drar en tydlig linje mellan att "vara tillsammans" och att "vara beroende." För blir man beroende av någon, *suck*, då är det illa. Det är nog det värsta man kan råka ut för, att bli beroende av någon. När man är så van vid att ha en viss person i sin närhet (vän eller kärlek kvittar), att hela ens värld rasar samman när den personen sviker eller försvinner, kanske inte vill veta av en längre. Vad gör man då? Jag gjorde det misstaget när jag var liten, jag hade EN bästa kompis, visst, jag hade andra vänner med, men hon var absolut nummer ett och jag tog henne framför allt och alla. När hon sedan "gjorde slut", som man gjorde med sina bästisar när man var liten, ja då föll ju hela mitt liv ihop till en enda stor ruin. Bli aldrig, aldrig, någonsin beroende av någon! För det blir kanske din död.

En lite mildare grad av beroende, är när en person alltid måste ha någon. När han/hon aldrig kan vara själv, aldrig någonsin klarar av att göra något ensam, som alltid måste ha någon med sig vart han/hon än går. Snälla, väx upp och inse att alla är själva ibland, man måste inte umgås med folk 24/7 eller jämt ha med sig någon till stan, eller när man bara ska gå tillbaka till skåpet för att hämta en bok man glömt. Folk är så himla rädda för att vara ensamma och bli lämnade utanför att de inte klarar av att vara solo! Det är bra att vara ensam ibland, ha lite kvalitétstid med sig själv, att våga vara själv. Tänk så mycket man växer, så mycket modigare man känner sig när man med huvudet högt klarar av att gå i stan själv utan att känna sig illa till mods, eller när man faktiskt vågar gå genom två korridorer i skolan ensam för att hämta den där boken, va? Har jag inte rätt? Herregud, vad är det folk är så rädda för? Inser de inte, att de växer som människor och får både bättre självförtroende och självkänsla när de klarar av att ordna, fixa, göra saker by themselves?! Nää, tror inte att det är så många som fattar det faktiskt. Men så är det, så tuffa till er lite och våga göra det ni är rädda för, och ni kommer må bra! :)

Jag är stark ensam. Eller, jag försöker att vara det. Jag menar, hur många tjejer har inte känt nån gång att man behöver sova med någon första natten efter att man blivit dumpad, för att man är rädd för att sova själv eftersom man bara kommer lipa då? Det kan jag lova att de allra allra flesta har! Men tänk dig, att om du klarar av att sova själv den där natten, precis efter att den där idiotmännskan med snopp nyss begått sitt livs största misstag och valt bort en sån underbar tjej som dig ur sitt liv, då kommer du känna dig så jävla bra! Och tänk, här har du legat själv en natt (och överlevt!) medan han suttit och typ lanat eller supit med sina vänner, medan han är en mindre männska och snackat skit om dig! Vem är störst, bäst och vackrast av er två då? Jo du! Menar inte att jag alltid klarar av det där, för det gör jag verkligen inte, jag brukar väldigt ofta traska över till Jujja och ligga där och lipa istället, när livet suger och det inte finns några bra killar, när allt bara är skit. Men vi tjejer tar emot varandra med öppna armar, tröstar, taggar, ger råd och peppar oss tills vi mår bra igen! Vilka killar gör det va? De dunkar varann i ryggen och säger "Komigen nu mannen!" och sen är all världens problem ur vägen. Fast det är ju inte så, killar är rädda för känslor och tränger därför bort dem, därför mår de innerst inne skit, och därför är de svin. Det är killar, det är sånna de är! Oj vad jag har skrivit av mig nu, känns förbaskat skönt måste jag säga! Ska nog lägga mig snart, tidig skola imorgon, plus att det är fredag, så man måste ju orka med alla trevliga festligheter också! ;)

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Hej grabbar! Hur är det? Ja men så bra då! Jag mår toppen, tackar som frågar. Allvarligt talat, deppa inte ihop. Även om världens tristaste och hemskaste grej inträffar, deppa för fan inte ihop! Som att den lilla grejen var det enda som höll ihop ditt liv och nu när den försvunnit så rasar allt ihop? Jo men visst, det kan ju kännas så ibland, ett tag, lite då och då. Men det äääär ju inte så, så ryck upp dig förfan! Och om du inte pallar trycket, om du bryter ihop och börjar lipa i skolan, GÖR INTE DET FÖRFAN! Klistra på ett big fake smile och skratta som om du aldrig gjort annat. Jag blir irriterad på sånna som du, som lipar, klagar och tycker att livet suger var och varannan dag. Woops, I guess I'm just talking to myself, as always. Men allvarligt, ryck upp dig ...

Flummig text, right? Började 10.25 idag och det var väl tur eftersom man låg vaken till två tiden inatt, dels på grund av att jag har fel hostmedicin. Attans, Jujja läste innehållet i den igår och fann ut att den inte innehåller något morfin. VADFAN?! Jag blir pigg som en idiot av den, inte så jävla konstigt när den inte innehåller nått som man blir dåsig av. Och jag som alltid tänker: "Ah men då tar jag 20 ml nu innan jag lägger mig, så somnar jag som en stock och slipper hostan!" Så ba gjorde jag inte de ;pPpppPppPPp DAMP! Sa nyss till mamma att jag vill ha hostmedicin med morfin, men nejnej, det blir ju för krångligt, för inte får man ut några mediciner med morfin i utan recept inte! "Ta den tidigare då istället så att du kan sova", säger hon. Men då hostar jag ju? Åh, Gud hatar mig. Anyway, nyss hemkommen från skolan och om någon timme ska vi iväg till min kära kusin som fyllde år igår, grattis till honom! Konstigt att alla mina kompisar ska tycka han är snygg? I guess he is, hihi, känn dig stolt lillen! Bara för det slänger jag upp bilden alla tycker är snygg på honom, varsågoda tjejer, dräggla på! ;)

Bild från i somras hos mig, gulle :)


MIN NYA ÄLSKLING

Jag är kär. Helt galet och villkorslöst förälskad i min nya älskling! Helt underbar, skitskön och jag blir så glad! Visst, den förra var det väl inget fel på men den här asså guuuuud! Det bästa är att jag vet att den är min, bara min! Körde den idag och jag föll pladask alltså. Inte alls svårt att växla ju, det trodde jag att det skulle vara. Har hittills bara kört automatare, och det är ju ingen konst, gas, broms, ratt och blinkisar :) Men nu har jag en fin röd liten Alfa Romeo, and I love it!

Nu har jag tänkt, igen! De flesta började skolan när de var sex år, i sexårsgruppen. Sen dess har man gått i skolan dag ut och dag in, fem dagar i veckan, mer än hälften av årets alla dagar har man ju spenderat i skolan! Man börjar i augusti och slutar i juni (med lite små lov här och där såklart) och så har det alltid varit! Tänk efter lite, man har ju byggt upp hela sitt liv, hela sitt kommande år efter skolan! Jag vet inte hur det är med er, men jag ser i alla fall året såhär:

Man går i skolan från mitten av augusti till början av juni, skolhelvete i hur många månader som helst! Och vad tänker man alltid när skollivet känns tufft? Jo, "snart är det sommarlov!" Och är det inte särskilt "snart" till sommarlovet, ja då tänker man ju "först är det jullov, sen är det bara en termin kvar och sen sommarlov!" Det gör i alla fall jag, och det tror jag de flesta också gör. Man bygger upp hela sitt liv runt den här bilden av det sköna underbara sommarlovet, det är den tanken som motiverar en till att kämpa vidare, gå upp på morgonen, plugga, göra sina läxor, ha prov och så vidare. Sen tänker jag, när man har tagit studenten, vad gör man då? Tänk att man i cirka tio år har gått upp, gått till skolan, gått hem, längtat efter helg, velat ta självmord när den är slut och så vidare. Vad i helvete ska man göra när det är slut? Visst, det kommer kännas jätteskönt typ "WIHOOOO INGEN MER ÄCKLIG SKOLA, YAY YAY YAY!!!" Men vadfan? Jag tror nästan jag kommer sakna det på något sätt, inte det här att gå upp tidigt, komma hem sent och plugga röven av sig, men själva det att ha ett stabilt liv, veta vad som kommer hända. Typ, nu är det måndag, vilket innebär att jag kommer att gå i skolan i fem dagar, sen är det helg, vilket innebär partyparty! Sen skola igen, och så går det runt så! Någon som fattar vad jag menar, eller är jag helt ute och cyklar på månen? Haha aja, ni fattar nog min poäng lite i alla fall! :)

Nu kommer snart Jujja över och jag har inte en aning om vad vi ska hitta på, nått kul som vanligt antar jag! :D Ha en trevlig, mysig, underbar, störtskön, glad och awesome onsdagskväll folket, för det tänker jag ha! :)

DISAPPOINTMENT

Jag har tänkt på en sak, en sak som vi alla är mycket bekanta med och har haft att göra med flera gånger. Rykten. Jag vet att man inte ska tro på rykten, för folk pratar så otroligt mycket skit så det är fan inte sant! Folk som är osäkra, svartsjuka, mår dåligt, och så vidare, och hur många gör inte det egentligen? Då kan man ju bara tänka sig allt skitsnack och alla rykten som finns. Men å andra sidan, brukar man inte säga "Ingen rök utan eld" ? Jo, det brukar man, och det stämmer ju på sätt och vis. Så när man hör något, särskilt om det är något man bryr sig om, så är det inte särskilt lätt att bara "strunta i ryktet." Då är det minsann inte så lätt att veta vad man ska tro ...  Nog om det nu, bara lite tankar som vanligt. Idag har jag varit i skolan och sen tränat med Karro, en och en halv timme på gymmet blev det minsann! Så nu är man biffigare än biffigast. Med de orden säger jag godnatt, trött som fan efter en natt med orolig sömn och en härlig skoldag! ;)

Saknar Östergård! Vi hade sjukt kul, trots all drama! ;)


RSS 2.0