NU ÄR DET JUL IGEN!

Nu är snart all stress över, köpte sista julklappen idag hehe. Nu ska jag klä granen med familjen och sedan är det bara att invänta alla paketen hihi :) Det kom precis upp några fler bilder från studentfesten, men min dator har blivit skitseg så ni får bara den finaste på mig och Madde ;) Imorgon är det julafton och det ska firas med Karlénarna hemma hos dem, på juldagen kommer Kalle ner och då ska vi ha myskväll och byta julklappar! :D Puss!

HÅRDARE ÄN GRANIT

... kan jag inte beskriva mig själv som efter gårdagens bravader! Igår var det studentfest, Crazy X-mas och tjejerna i klassen förfestade hos Nathan, tack för det tjejen :) Lilla fulla jag började gråta för att folk försökte få mig att ta fler shots än jag klarade av, men höll mig sedan lugn och glad resten av kvällen. I alla fall fram tills klockan ett, då jag började gråta helt utan anledning när jag och Madde gick ut från Moon för att ta frisk luft. Förstår inte hur eller varför, jag som i princip aldrig gråter? Men okej, vi hade ändå tröttnat på festandet där inne eftersom alla skolor tydligen sålt för många biljetter och det knappt fanns plats att röra sig, så då ringde vi min pappa som kom och hämtade oss på två röda :) Tack alla för en kväll som till största delen var mycket rolig! :D Här kommer lite bilder :)










Avslutar med en fin bild på Nathan och Jonna tror jag att det är! Mådde ju inte sådär
jättebra idag, så har spenderat halva dagen med att äta bakismat på Donken med
Madde. Hej fjortisstyle! Andra halvan av dagen har jag julpyntat och julstädat.
Duktig tjej! I säng i tid ikväll, dör. Puss!

WALKING TALL AGAINST THE RAIN

"Life's a game but it's not fair, I break the rules so I don't care. So I keep doing my own thing, walking tall against the rain." Run this town - Jay-Z, Rihanna & Kanye West

Gammal låt, but still goood! Kom precis hem från två rundor på stan, först med Madde, sedan med Sarah. Skulle färga håret rött igår, la först i en blekning vilket resulterade i det här:

La sedan i den röda färgen, och på bilden ser det bättre ut än vad det är i verkligheten! Jag är orange där uppe på grund av utväxten, skulle skippat blekningen där ... Men nu har jag köpt ny färg och ska färga över det orange, så får hoppas på ett toppen resultat! Kommer bli snygg som Pippi på studentfesten iaf!

Har haft en kul helg, i fredags blev det bio med Kalle (som bjöd hihi). Vi såg In Time med Justin Timberlake, den var faktiskt bra! Lite konstig och overklig dock, men aja helt klart bra! I lördags blev det utgången med finfina tjejer för att fira Matilda som fyllt 18, Corner hela kvällen hehe. Imorgon ska jag på arbetsintervju på Donken, nervöst! Hoppas verkligen att jag får det, hade varit super! :D Nu ska jag plugga lite innan mamma kommer hem och ska fixa till mitt hår, ha en mysig måndag! :)



RSS 2.0